Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím koukala jsem že budou mít v lidlu máte s ní někod zkušenosti. Ráda bych koupila jako Vánoční dárek ![]()
Kup jim radsi bazarovou konzoly pokud chces hodne setrit tak playstation 2 koupis i s balikem her za 500kc nebo ti to da nekdo gratis
Mě se za tuhle cenu líbí že to má i ty aktivní hry..to mi playstation nevynahradí ![]()
To skonci nekde v koute, pokud ti jde o aktivni hry tak kup dětem xbox 360 a kinect
Zkus mrknout na videa na youtube - Lexibook TV Games Console
http://www.youtube.com/watch?…
http://www.youtube.com/watch?…
Děkuju už jsem koukala a azměnila jsem názor. Konzoly nechci raději ušetřím na přes rok a koupím wíí nebo x-box ![]()
Ahojky, my do toho jdem, vyhrála jsem v soutěži pouze digi hru od Lexibooku a dětem se líbí tak zkusíme i konzoli
Ahoj, já ji dětem koupila a teď se ji snažíme marně zprovoznit. Vůbec se nezobrazí na TV. Poradíte někdo? Zkoušeli jste ji?
Ahoj, taky nám to nešlo, chytla se až na starší televizi. Ale nakonec jsme ji vrátili, protože jsme chtěli hlavně hry pro 2. Psali, že je jich tam 11 a byly tak 3 nebo 4.
Tak to mě mrzí, měl to být dárek k vánocům:-( Měla jsem z ní takovou radost. A peníze vám vrátili bez problémů? Tak to je zklamání, těšila jsem se, jak si o vánocích všichni zahrajem:-(
Vrátili bez problémů. Já myslela, že to bude třeba jako ty starý televizní hry aspoň, kde se hodně hrálo ve dvou. Ale nás tady chytlo jenom rybaření a to by se brzo omrzelo. Taky to byl dárek k Vánocům, ale nevydrželi jsme to.
Ty jo, tak to mě mrzí, taky to máme pro 2 děti…to abysme ji hned vyzkoušeli
Tak vyzkoušejte a dej vědět, jestli jste to vůbec rozchodili. Taky to ještě zkusíme u rodičů na starší televizi, ale samozřejmě by jsme chtěli především hrát doma… Jsem fakt zklamaná, vůbec to nereaguje na TV. Zkoušeli jsme i redukce a nic:-( I na heurece se někdo dotazoval na zapojení, tak to vypadá, že u novějších TV je problém. Chjo:-(
Zdravím používil někdo z vás nakonec ten lexibok? letos ji mají v lídlu znovu a nevím jestli ji koupit děkuji