Lexibook televizní konzole, máte někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
157
2.12.13 10:52

lexibook televizní konzole..máte někdo??

Prosím koukala jsem že budou mít v lidlu máte s ní někod zkušenosti. Ráda bych koupila jako Vánoční dárek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1103
2.12.13 12:12

Kup jim radsi bazarovou konzoly pokud chces hodne setrit tak playstation 2 koupis i s balikem her za 500kc nebo ti to da nekdo gratis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
2.12.13 12:17

Mě se za tuhle cenu líbí že to má i ty aktivní hry..to mi playstation nevynahradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
2.12.13 22:12

To skonci nekde v koute, pokud ti jde o aktivni hry tak kup dětem xbox 360 a kinect

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fikisah
4.12.13 15:21

Zkus mrknout na videa na youtube - Lexibook TV Games Console
http://www.youtube.com/watch?…
 http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
157
4.12.13 18:38

Děkuju už jsem koukala a azměnila jsem názor. Konzoly nechci raději ušetřím na přes rok a koupím wíí nebo x-box :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.12.13 23:40

Ahojky, my do toho jdem, vyhrála jsem v soutěži pouze digi hru od Lexibooku a dětem se líbí tak zkusíme i konzoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.12.13 22:56

Ahoj, já ji dětem koupila a teď se ji snažíme marně zprovoznit. Vůbec se nezobrazí na TV. Poradíte někdo? Zkoušeli jste ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dip
85
12.12.13 22:59

Ahoj, taky nám to nešlo, chytla se až na starší televizi. Ale nakonec jsme ji vrátili, protože jsme chtěli hlavně hry pro 2. Psali, že je jich tam 11 a byly tak 3 nebo 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.12.13 23:04

Tak to mě mrzí, měl to být dárek k vánocům:-( Měla jsem z ní takovou radost. A peníze vám vrátili bez problémů? Tak to je zklamání, těšila jsem se, jak si o vánocích všichni zahrajem:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dip
85
12.12.13 23:17

Vrátili bez problémů. Já myslela, že to bude třeba jako ty starý televizní hry aspoň, kde se hodně hrálo ve dvou. Ale nás tady chytlo jenom rybaření a to by se brzo omrzelo. Taky to byl dárek k Vánocům, ale nevydrželi jsme to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.12.13 23:34

Lexibook

Ty jo, tak to mě mrzí, taky to máme pro 2 děti…to abysme ji hned vyzkoušeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.12.13 23:43

Tak vyzkoušejte a dej vědět, jestli jste to vůbec rozchodili. Taky to ještě zkusíme u rodičů na starší televizi, ale samozřejmě by jsme chtěli především hrát doma… Jsem fakt zklamaná, vůbec to nereaguje na TV. Zkoušeli jsme i redukce a nic:-( I na heurece se někdo dotazoval na zapojení, tak to vypadá, že u novějších TV je problém. Chjo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
8.12.14 09:42

Zdravím používil někdo z vás nakonec ten lexibok? letos ji mají v lídlu znovu a nevím jestli ji koupit děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.12.14 10:55

Dobrý den, my ho nerozchodili a vrátili:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie