Učitelka: jaký dárek pro třídu?

Anonymní
1.12.13 20:10

Učitelka: jaký dárek pro třídu?

Ahoj,

chtěla jsem poprosit, zda by někdo neměl tip na dárek - jsem třídní učitelka 7. třídy. Nejdřív jsem přemýšlela, že bych pro každého žáka koupila nějakou maličkost, ale nenapadlo mě nic vhodného, co by je potěšilo (na rozdíl od 1. stupně pochybuju, že by puberťáci byli nadšení ze samolepek nebo ořezávátka) a zároveň nebylo drahé (ono když se i jen blbost za 30 korun vynásobí počtem žáků…). Pak mě napadlo koupit jim všem dohromady nějakou společenskou hru. Ale nevím, úplně se mi to nezdá (a nevím jakou)…
Většina děcek jsou kluci, většinou dost divocí… Já fakt nevím, není tu nějaká učitelka v podobné situaci nebo důvtipná maminka puberťáka? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missy_X
1.12.13 20:15
@Anonymní píše:
Ahoj,chtěla jsem poprosit, zda by někdo neměl tip na dárek - jsem třídní učitelka 7. třídy. Nejdřív jsem přemýšlela, že bych pro každého žáka koupila nějakou maličkost, ale nenapadlo mě nic vhodného, co by je potěšilo (na rozdíl od 1. stupně pochybuju, že by puberťáci byli nadšení ze samolepek nebo ořezávátka) a zároveň nebylo drahé (ono když se i jen blbost za 30 korun vynásobí počtem žáků…). Pak mě napadlo koupit jim všem dohromady nějakou společenskou hru. Ale nevím, úplně se mi to nezdá (a nevím jakou)…
Většina děcek jsou kluci, většinou dost divocí… Já fakt nevím, není tu nějaká učitelka v podobné situaci nebo důvtipná maminka puberťáka? :)

Nejsem ani jedno co hledáš, za to to není tak dlouho co jsem základku vylezla :lol: :lol: :lol:
Co si tak matně vzpomínám, v 7 třídě jsme se o přestávkách bavily flaškou :lol: :lol: :lol: to bylo tak jediný co jsme dělaly dohromady :cert:
Co jim koupit je těžký :nevim: holky mají jiný zájmy než kluci :nevim: asi bych jim koupila spíš něco pro holky, a něco pro kluky. Ale co to nevím, puboši jsou v dnešní době dost vyčůraní. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
850
1.12.13 20:17

Ja bych udelala nějakou mnamku-něco slanýho pizzu či tak něco a oni si cukrovicko donesou :mrgreen:
společenskou hru-dobre jsou klasika sazky dostihy, monopoly, poker :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
1.12.13 20:18
@Anonymní píše:
Ahoj,chtěla jsem poprosit, zda by někdo neměl tip na dárek - jsem třídní učitelka 7. třídy. Nejdřív jsem přemýšlela, že bych pro každého žáka koupila nějakou maličkost, ale nenapadlo mě nic vhodného, co by je potěšilo (na rozdíl od 1. stupně pochybuju, že by puberťáci byli nadšení ze samolepek nebo ořezávátka) a zároveň nebylo drahé (ono když se i jen blbost za 30 korun vynásobí počtem žáků…). Pak mě napadlo koupit jim všem dohromady nějakou společenskou hru. Ale nevím, úplně se mi to nezdá (a nevím jakou)…
Většina děcek jsou kluci, většinou dost divocí… Já fakt nevím, není tu nějaká učitelka v podobné situaci nebo důvtipná maminka puberťáka? :)

co prinest cukrovi na ochutnani? vim neni to darek ale co dat 7makum :think: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
1.12.13 20:18

Nějak mě nenapadá, kdy by si s ní stihli pohrát… být tebou, tak bych jim dala vánoční dárek ve formě jednoho volného dne - film, pokec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.12.13 20:30

Co treba koupit nakou dobrotu pro kazdeho? Indiana, venecek? Nebo neco podobneho? ;) Nebo udelat dort a rozdelit ho ve tride ;) Co treba napsat na dort naky hezky napis..nebo roky jak dlouho s nimi ste? ;) :) Nic jineho me nenapada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
1.12.13 20:36

A co vzit je v dobe vyucovani treba na 2 hodiny na vanocni trhy a tam jim koupit nejaky mlsek. To by se jim mohlo libit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
1.12.13 20:38

Dárečky jsem nedávala, bych se nedoplatila :mrgreen: koupila jsem velkou červenou kulatou krabici bonbonu - byly tam mini twix, mars, snickers, milky way a byly nadšený. Zahráli jsme si na besídce hromadně aktivity - vymyslela jsem pojmy a byla to švanda :lol:

Upřímně? Dárek sice budou rádi, ale za týden o něm neví

• Citovat
  • Upravit
15575
1.12.13 20:41
@Ariadne píše:
Dárečky jsem nedávala, bych se nedoplatila :mrgreen: koupila jsem velkou červenou kulatou krabici bonbonu - byly tam mini twix, mars, snickers, milky way a byly nadšený. Zahráli jsme si na besídce hromadně aktivity - vymyslela jsem pojmy a byla to švanda :lol:Upřímně? Dárek sice budou rádi, ale za týden o něm neví
:palec: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.13 20:47

Zakladatelka

Díky za odpovědi.

@Missy_X flašku taky furt hrajou :lol:

Nad tím nakoupit dárky zvlášť pro kluky a zvlášť pro holky jsem přemýšlela… došla jsem k tomu, že holkám bych snad ještě něco sehnala (sponku, ozdobu, nebo by myslím měly radost i z hezké propisky), ale co klukům vůbec netuším.

Volný den asi neprojde, já je učím pár hodin týdně, tj. úplně bych tím narušila vyučování… ale poslední den před Vánoci máme vánoční besídku. Chtějí si pokecat a rozdat dárky a nakoupit nějaké dobroty z třídního fondu (prý to tak měli minulé roky). Tím pádem mi tam nesedí ani nějaká ta dobrota ode mě - řekla bych, že jim bude úplně jedno, jestli mají k záskusku z třídního fondu ještě jeden ode mě :nevim: (Možná leda něco originálního a osobního, mnou upečeného… hmm…)

Jsem s nimi první rok.

Já si ani nepamatuju, jestli nám učitelé něco dávali :think: Co vám, pamatujete?
Ale já bych jim fakt ráda něco dala…

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
1.12.13 20:48

No ještě mě napadlo - propiska s vlastním jménem?

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
1.12.13 20:49
@Anonymní píše:
Díky za odpovědi.

Nad tím nakoupit dárky zvlášť pro kluky a zvlášť pro holky jsem přemýšlela… došla jsem k tomu, že holkám bych snad ještě něco sehnala (sponku, ozdobu, nebo by myslím měly radost i z hezké propisky), ale co klukům vůbec netuším.

Volný den asi neprojde, já je učím pár hodin týdně, tj. úplně bych tím narušila vyučování… ale poslední den před Vánoci máme vánoční besídku. Chtějí si pokecat a rozdat dárky a nakoupit nějaké dobroty z třídního fondu (prý to tak měli minulé roky). Tím pádem mi tam nesedí ani nějaká ta dobrota ode mě - řekla bych, že jim bude úplně jedno, jestli mají k záskusku z třídního fondu ještě jeden ode mě :nevim: (Možná leda něco originálního a osobního, mnou upečeného… hmm…)

Jsem s nimi první rok.

Já si ani nepamatuju, jestli nám učitelé něco dávali :think: Co vám, pamatujete?
Ale já bych jim fakt ráda něco dala…

jinak u nás měl úspěch ještě bowling a kino, ale to jsem jim neplatila :-D Den předem by to neprošlo? Stačily by taky 3h z vyučování

• Citovat
  • Upravit
Missy_X
1.12.13 20:50
@Anonymní píše:
Díky za odpovědi.

Jsem s nimi první rok.

Ale já bych jim fakt ráda něco dala…

Tak jim kup tu hru flaška :mavam: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.13 20:50

@Ariadne a ty učíš taky sedmáky? A kde se taková krabice kupuje? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.13 20:52
@Missy_X píše:
Tak jim kup tu hru flaška :mavam: :cert:

tu od 18+ věku, jo? :mrgreen: Jako asi by měli radost, ale ředitel asi ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný