Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pošli to doporučeně, ať víš, že se balík neztratí, ale adresu odesílatele dej třeba nějakou svoji kamarádku. Prostě někoho komu věříš a dotyčná ho nezná
Jak se znám poslala bych to jako obyč. balík. Jestli se „kamarádka“ urazí, tak to bych asi moc nepochopila zase já. ![]()
Tak ty ji znáš, tak musíš vědět. Pokud si nejsi jistá, tak pošly doporučeně s tím že adresu svoji si vymyslíš, budeš mít podací lístek a budeš vědět že si balík vyzvedla. Pokud by se teda ztratil tak je to průšvih, protože adresa a tvoje jméno budou smyšlené, takže by jsi nedostala žádnou náhradu od ČP.
@Anonymní píše:
Poprosim o zachovani anonymity - dotycna zde chodi a take nechci verejne propagovat nasi financni situaci. Dekuji.Mile maminky,
Rada bych znala vas nazor. Poznala jsem se tady s jednou maminkou, o ktere jsem zjistila, ze nema moc penez, do toho problemy s ditkem. Rada bych ji udelala radost a poslala jim nejake vanocni darecky, my jsme na tom finance vic nez dobre, tak proc nekoho nepotesit. Osobne se nezname, jen pres zpravy a nepiseme si nejak duverne.
Mam jeji adresu a premyslim, jak ji darecky poslat, jestli uplne tajne - obycejny balik, coz je riziko, ze se ztrati a nebudu vedet, zda byl dorucen. Nebo doporucene a napraskat se, kdo posila? Vlastne co me nejvic „trapi“ ze porad premyslim, jestli to neni prilis odvazne takto nekomu cizimu poslat darek. Rikam si, jestli by ji to nevadilo? Neurazilo? Porad mi to vrta v hlave. Uz jsem si i rikala, ze bych se ji zeptala, jestli by ji to vadilo, ale pak mi zase prijde, ze to ztrati to kouzlo momentalniho prekvapeni, achjo…
Co byste delaly vy?
Je to fajn nápad,,já bych se neurazila,,,balík bych asi poslala doporučeně, s tím, že bych se pojmenovala jako Ježíšek…
![]()
@loreena píše:
Je to fajn nápad,,já bych se neurazila,,,balík bych asi poslala doporučeně, s tím, že bych se pojmenovala jako Ježíšek…![]()
To by se mi na poste trochu smali, ne?
uz me taky napadlo napsat tam nejaky Jeziskov
ale nevim, jak bych se tvarila pri kontrole podaciho listku.
@Anonymní píše:
To by se mi na poste trochu smali, ne?uz me taky napadlo napsat tam nejaky Jeziskov
ale nevim, jak bych se tvarila pri kontrole podaciho listku.
Mozna, ze by to bylo snadneji resitelne u nejake kuryrni sluzby? PPL, DPD, GLS?
A bydli od tebe hodne daleko? Pokud ne, tak bych si predem zjistila co dela napr.ve.stredu, pokud nebude doma, tak ji to tam hodit osobne ke dverim. Nicmene cele kouzlo tajemneho Jeziska to asi mit nebude. Pokud sem chodi, tak mozna cte.tuto diskuzi a.cele ji to docvakne. Kazdopadne at to udelas jakkoliv, tak je to hezke gesto od tebe ![]()
Nebo mi napis do SZ odkud kam by to bylo, treba vymyslime osobni doruceni ![]()
Ted me ale napadlo, ze pokud ji postak nezastihne a ulozi ji to na poste, tak muze byt ten typ, co si nevyzvedne nevyzadanaou postu
Pokud tam navic bude nejaka „srandovni“ adresa, tak nebude vedet, co si o tom myslet… Pokud ale mas na ni i telefon a posles to kuryrni spolecnosti, budou mit info a domluvi se s ni na predani ![]()
A u PPL nemusim zadavat zpatecni adresu? To by bylo reseni a dobre, telefon na ni mam.
Ja doufam, ze se tu podle popisu nepozna, to jak na tom je, jsem nahodne zjistila z diskuzi. A myslim si, ze mamin, co nemaji na utraceni, tu moc neni.
Jen si rikam, ze at uz to poslu jakkoli, tak tam asi bude razitko posty, coz ji taky muze docvaknout, chmmm. V podstate se zadna tragedie konat nebude, kdyz zjisti, kdo ji to poslal. Myslim si, ze tak jako tak to pro ni prekvapeni bude, ale spis ja nechci nejakou nucenou vdecnost.
Jinak je z uplne jineho kouta republiky.
Kus, chtela jsem napsat, ze takovych mamin je tu vic, ne ze moc neni
Fakt ho posli jako Jezisek, my s kamoskama posilaly kamaradovi darek k promci tajne a jako odesilatele jsem nspsala kontrolni urad diplomovych praci, u nas na vesnicky poste jsem si pripadala jako blbec ale nic nerekla, na Jeziska by zrcite nic nerekl
Fakt ho posli jako Jezisek, my s kamoskama posilaly kamaradovi darek k promci tajne a jako odesilatele jsem nspsala kontrolni urad diplomovych praci, u nas na vesnicky poste jsem si pripadala jako blbec ale nic nerekla, na Jeziska by zrcite nic nerekl
Poprosim o zachovani anonymity - dotycna zde chodi a take nechci verejne propagovat nasi financni situaci. Dekuji.
Mile maminky,
Rada bych znala vas nazor. Poznala jsem se tady s jednou maminkou, o ktere jsem zjistila, ze nema moc penez, do toho problemy s ditkem. Rada bych ji udelala radost a poslala jim nejake vanocni darecky, my jsme na tom finance vic nez dobre, tak proc nekoho nepotesit. Osobne se nezname, jen pres zpravy a nepiseme si nejak duverne.
Mam jeji adresu a premyslim, jak ji darecky poslat, jestli uplne tajne - obycejny balik, coz je riziko, ze se ztrati a nebudu vedet, zda byl dorucen. Nebo doporucene a napraskat se, kdo posila? Vlastne co me nejvic „trapi“ ze porad premyslim, jestli to neni prilis odvazne takto nekomu cizimu poslat darek. Rikam si, jestli by ji to nevadilo? Neurazilo? Porad mi to vrta v hlave. Uz jsem si i rikala, ze bych se ji zeptala, jestli by ji to vadilo, ale pak mi zase prijde, ze to ztrati to kouzlo momentalniho prekvapeni, achjo…
Co byste delaly vy?