Vánoční dárky pro 9měsíční holčičku

27
2.12.13 07:28

Vánoční dárky-pro 9 měsíční holčičku

Ahoj mamči i nemamči :-), mám na Vás dotaz určitě už tady někde je ale jsem líná hledat v komentářích :D :-). Vánoce klepou na dveře a já nemám skoro žádné dárky :-( nemáte prosím nějaký tip jaký dárek koupit 9 měsíční holčičce?? Za všechny Vaše odpovědi budu moc vděčná :-). S pozdravem Lůca :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
2.12.13 07:38

Mame 8 mesicniho chlapecka, ale darky jsou takove uni a dostane od nas kohoutek do vany, drevene puzzle, oblecek a knizku pohadek na vecerni predcitani. Vic hracek nedostane, tz mu daji prarodice a navic mame doma tolik hracek, ze bychom mohli zasobovat skolku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.12.13 07:50

Díky za tip :-). My máme právě taky dost hraček hodně sme zdědili po sestřenkách :-) a právě proto nevíme co k Vánocům :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.12.13 07:52

@Luca95
aktivni kostky Fisher-Price:
http://pro-nejmensi.heureka.cz/…daci-kostky/
jinak penove/latkove kostky na staveni, neco do vany, plastove kelimky, kolecka na tyci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
2.12.13 07:54

@Luca95 My máme stejně starou holčičku. Pořizovali jsme toto:
http://www.unibabyshop.cz/…ky-,453.html
A od prarodičů toto:
 http://www.unibabyshop.cz/…dce,245.html

Raději jsme kupovali dárky, s kterými si bude hrát v budoucnu, těch pro miminka máme dost po synkovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.12.13 07:55

My taky máme miliardu hraček, takže 9 měs. syn dostane hrací panel s volantem a Duplo Zoo (přisypem do ostatního Dupla, se kterým si hraje i starší). A pak nové dudlíky, nový netekoucí hrneček, nějaké oblečení, balení Sudocremu :lol:
Musí mít něco pod 4 stromečky :roll: (u babiček…) jinak by dostal jeden/dva balíčky doma a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.12.13 07:56

Mooc děkuji za tipy jo přesně těch hraček pro mimča máme dost tak něco do budoucna ale máme hrozně aktivní dítko všechno strčí do pusinky tak bych měla strach že by ty postavičky z domečku mohla spolknout :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.12.13 08:00

@Luca95
my uz v tom veku meli i nekolik sad Dupla. s tim, ze jsem z toho povytahovala male kostky a nechala mu na hrani zviratka, panacky a auticka (mame sady ze zoo - nakladak, autobus).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.12.13 08:07

My kupovali loni v 9m, hrací stoleček od Fisher price http://www.maxikovy-hracky.cz/…ici-stolecek hraje si s ním hodně ještě teď. Potom vkládací tvary, kroužky na tyči, jednoduché puzzle a dál už si nepamatuju. Ještě dostala plastového houpacího koníka, ten je taky využívám každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.12.13 08:08

Je pravda že když na nějaké stránky hraček zadáte rozmezí věku třeba od 6m tak už tam to duplo vyskáče :). Ale já bych stejně měla strach :D :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
2.12.13 08:40

@Luca95 Ty figurky jsou ale obrovské, větší než Duplo. Právě pro malé děti :-) A naše malá si teda hraje s duplem a cucá ho a nemám pocit, že by ho měla spolknout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
2.12.13 08:42

http://interaktivni-hracky.heureka.cz/…i-vlacek-cz/

Tak já mám kluka,, na Vánoce mu bude 10 měsíců a pořizuju mu tento mluvící vláček. Dnes by měl dorazit, ještě jsme ho koupila ve slevě za necelých 500,–.

Jiné dárky zatím nemám, od babiček něco dostane, ale já jsem zvyklá normálně kupovat vše na poslední chvíli, takže já vemu hračkářství ještě útokem, počítám tak v půlce prosince a chci mu ještě tak 2 hračky koupit, více ne, jelikož toho taky máme hodně doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.12.13 08:45

Ze zkušenosti - devítiměsíční budou ještě nějaké vánoce úplně buřt a největší zážitek bude mít ze svítícího stromečku a šustících papírů :mrgreen:
Ale taky jsem neodolala a naše malá bude mít pod stromečkem dřevěnou aktivnhí kostku s provlékacími korálky (mají ji teď v Lidlu), dřevěnou skládačku housenku (taktéž Lidl :mrgreen: ), mluvícího medvěda Chicco, mluvící chytrý telefonek FP a nějaké drobnosti, kostičky, kachničky do vany. Radši si teď malinko připlatím a koupím značkové hračky, které potom prodám, takže vlastně nevyjdou až zas tak draho.
K prvním narozeninám pak dostane ten aktivní zpívající stoleček od FP, už ho máme doma a je fakt super, šel by klidně i pro mladší - dají se oddělat nožičky a jen tak položit na zem :palec:

• Citovat
  • Upravit
Lo
6285
2.12.13 08:47

@madi Já taky chci koupit ještě ten telefon od FP, jelikož malýho neskutečně fascinuje ten můj opravdový mobil! A to teda ne :mrgreen: No a když jsme byli s kamarádkou venku a její 2 letý měl plastový hrací telefon, můj malej za ním pořád lezl a chtěl mu ho vzít :D Takže telefon chci pořídit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.12.13 08:47

@Lo My máme takové dva vláčky od FP ještě po synovi, s vagonky, hrající, jezdící, jeden se zvířátky a druhý s takovými průhlednými kostkami a malá oba miluje :palec:

A jinak se taky divím, na krabici dupla právě vídám, že je od roka a půl, většinou od dvou let. My duplo po klukovi nemáme, toho nezajímalo a teď už jede v creatoru, tak jsem si myslela, že právě tu první malinkou sadu koupíme až později, že je teď na to ještě malá. Právě nevím, jak by si nějak hrála smysluplně s panáčky a to jí je už 11m - to jí radši dám gumová pískací zvířátka :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný