Vánoční dárky pro 9měsíční holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
2.12.13 10:22

@Eironil http://www. leghrabarna. cz/ ale jak píšu, ještě nemám propočteno, jestli se to i s poštovným vyplatí. Nějak si nedovedu představit, kolik kostiček je v kilu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24798
2.12.13 10:37
@Luca95 píše:
Mám první dítko taky že spíš dědíme po sestřenicích ale s tím duplem bych měla strach dát to malé aby to nespolkla :)

Ta „základní“ duplo kostka 2×2 čudlíky má 3×3cm a na výšku i s čudlíkama 2,5cm, to opravdu nejde spolknout.
Malého to baví rozpojovat. Resp. třískat s tím tak dlouho, až se „komín“ rozdělí na kostičky samovolně :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
2.12.13 10:38

Já mám syna a na vánoce mu bude 10 měsíců a koupili jsme mu ten už tady zmiňující pejskův zpívající stoleček od FP, pak takový kobereček se zvuky farmy, svítící želvičku magickou, to zatím vše, ještě bych chtěla koupit nějaký míčky, né velké míče, ale nějaké, které veme lehce do ruky. Byla jsem s malým na návštěve u znamé a měla tam míč starý a ten si tam sním vyhrál. Pak takové ty kalsiské dárky jako tepláčky, kosmetiku na koupání a po koupání atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
2.12.13 16:34

Jojo, drahé hračky nezaujmou a starý dobrý ovladač od televize jednoznačně vede :D dále miluje starou klávesnici od pc, jinak si vyhraje se zvukovým telefonem od simby po dětech a polštářkem :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný