Lezení - divný styl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
419
14.2.13 20:48

Lezení - divný styl

Holky prosím máte s tím některá zkušenost.
Můj osmiměsíční prcek se před pár dny začal jakoby plazolézt. Vypadá to tak že se posouvá dopředu obouruč - a nějak při tom zapojuje nohy, jakoby lezl. Je to prostě takové plazolezení. Trápí mě že nestřídá ty ruce ale přitahuje se rukama najednou. Myslíte že to vadí? Srovná se to?
Budu ráda za Vaše zkušenosti.
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
14.2.13 20:54

Nejspíš se to srovná, kdyby to nevypiloval do dvou týdnů, tak to zkonzultuj s doktorkou, ale teď mu dej čas :-) Ty kdybys začala teď s krasobruslením, taky hned nestřihneš piruetu bezchybně, pro něj je to podobný výkon :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
14.2.13 21:14

To neřeš náš starší synek se zas přitahoval jen jednou rukou druhou nepoužíval vubec asi mu nějak vadila :lol: nikdy jsme nepochopili jak se vubec dokazal pohybovat :lol: tedka ma skoro 3 a lítá jak ďas :lol: každý má holt svuj styl :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
14.2.13 21:48

Neřeš to, syn se odstrkoval jen rukama a nohy za sebou táhnul. Vydrželo mu to dost dlouho. Nejdřív se naučil chodit, potom lozit a nakonec sedět. Zkrátka jsem to měli trochu obráceně a nezanechalo to na něm žádné následky :D Dej mu čas, všechny děti se to naučí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
14.2.13 21:52

@svomic náš malý měl přesně tento styl plazení a to docela dlouho. Konzultovala jsem s MUDr. a prý naprosto v pohodě, že existuje spoustu různých způsobů plazení a prostě si vybral míň obvyklý. Ještě mi říkala, že je důležité, aby zapojoval všechny končetiny zhruba stejně, což dělal, i když ruce najednou ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
14.2.13 22:02

Muj synovec ani nelozil.jak sedel tak se soupal po zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
14.2.13 22:06

Jeee tak to jste mě docela uklidnily. Já jsem právě někde četla že by měl při plazení nebo lezení střídat ruce aby se mu dobře propojily hemisféry v mozku.
Ale je fakt že takhle plazoleze pár dní a neměl čas to vypilovat tak snad na to přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
14.2.13 22:06

Moje dcera se takhle plazila tři měsíce, učebnicově lézt začala až chvíli před prvníma narozeninama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.2.13 22:22

Vydrž, moje dcera a teď i můj synovec ze začátku vyvíjeli pohyb naprosto zvláštní, přitom každý jinou metodou :lol:. Dcerka tak za týden dopilovala ukázkové lezení, synovec zatím ještě plazolozí. Ruce taky nestřídá a navíc se odráží jednou nožičkou, kterou dává kolmo k bočku. Má takový zápasnický styl, ale uřčitě to taky vypiluje. Neteř zas docela dlouho válela sudy. Té je už 10 a je zcela normální ;) :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
14.2.13 23:06

Neboj, bráchova dcerka nelozila vůbec.. jen tak nějak srandovně seděla na zadku přez nohu.. težko popsat.. a posouvala se rukama.. byl to divnej pohyb a docela legrační, ale dostala se kam chtěla.. :lol: a chodit se naučila v pohodě, prostě veškerý další vývoj OK.. :palec: Ber to tak, že nejsou všechny děti stejný :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.2.13 00:00

@jajul Dcera takhle leze už dva měsíce a nevypadá, že by to chtěla změnit. Ale umí i normálně, v malém prostoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
15.2.13 07:23

@LucPa Tak jí to prostě vyhovuje, neteř válela sudy taky hodně dlouho, i když už lezla a dělala to vždy, když si chtěla pospíšit :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.2.13 08:32

@svomic můj kluk lezl jak indián - jednu ruku napřed, jednou nohou se odrážel :mrgreen: vypadalo to fakt směšně ;) ale neboj, on to srovná, jak zjistí, že není dost rychlý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
15.2.13 09:24

No já mám právě všechno oblečení na malýho po ségřinym synkovi tak občas nakoupím krásné nové věcičky aby by nesepranej frajer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
15.2.13 09:25

Jeee pardon to byl příspěvek di jiný diskuze :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie