Plně kojené dítě a problémy s kakáním

662
14.2.13 13:42

Plně kojene dítě a problémy s kakaním

Ahojky mám 5 měsíční holčičku plně kojím a poslední 3 týdny máme problémy s kakaním :( posledně se mi vykakala po 14dnech jen díky 2 glycerinovym čipkum pak asi 2 dny kakala normalně a teď to bude tyden a zase nic už nevim co mám dělat nemate nekdo radu jak tomu pomoci???děkuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
14.2.13 13:43

A ma problem? boli ji bricho? nebo jen nekadi? me plne kojene dite kadilo jednou za mesic…zadny problem nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
14.2.13 13:45

Pokud ji nebolí bříško, tak bych to neřešila, u plně kojených dětí se může stát, že nekakají i 3 týdny…můžeš jí zkusit občas dát švestkovou šťávu ale jak píšu, pokud nemá problémy, neřešila bych to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.2.13 13:46

U kojených dětí platí pravidlo 7×7. 7 stolic za den a 7 dní bez stolice je normální. pokud nemá dítě teplotu, bolesti, není podrážděné tak bych neřešila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
14.2.13 13:51

Právě že žádné problémy nemá akorát hodně prdí a pěkne smrdí opčas ma uprdnuto ale jinak je spokojeny miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
14.2.13 13:53
@rezicka píše:
Právě že žádné problémy nemá akorát hodně prdí a pěkne smrdí opčas ma uprdnuto ale jinak je spokojeny miminko :srdce:

tak to je hlavní, nehrotila bych to, naše malá měla rekord 18 dní, to už jsem měla slušný nervy. Pokud se ti to bude zdát dlouho, zkus tu švestkovou šťávu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
14.2.13 13:58

@Verca1989 A v jakym množství mužu dat tu šťavu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.2.13 14:14

U nas pomahala vlazna voda do flasky. :-)

• Citovat
  • Upravit
9454
14.2.13 14:16

Ja bych ji nedavala vubec nic kdyz nema zadny potize…je to normalni..ste proste dobre naladeny…varis presne takovy mliko ktery ona umi bezezbytku vyuzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
14.2.13 14:23

Děkuju za rady :kytka: doktorka hysterčí když už tyden nekaka a pak jsem z toho taky akorat špatná :( snad se to dá dopořádku a budeme kakat pravidlně a častěji :) Je moje prvni mimčo a tak do 3 měsicu kakala asi snad 20krat denně tak to jsem z toho byla taky paf a teď tohle :) a ještě ke všemu je pěkně lenošná nechce se přetočit ani na břiško tak snad se to zlomi a bude všechno v pohodě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
14.2.13 14:24

Plne kojene dite nemusi kakat i 14 dni, MM je plne stravitelne, pokud ho spotrebuje vsechno :kytka: Mam s tim zkusenost a taky jsem nejdriv plasila, ze nekaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.2.13 14:26
@rezicka píše:
Děkuju za rady :kytka: doktorka hysterčí když už tyden nekaka a pak jsem z toho taky akorat špatná :( snad se to dá dopořádku a budeme kakat pravidlně a častěji :) Je moje prvni mimčo a tak do 3 měsicu kakala asi snad 20krat denně tak to jsem z toho byla taky paf a teď tohle :) a ještě ke všemu je pěkně lenošná nechce se přetočit ani na břiško tak snad se to zlomi a bude všechno v pohodě :srdce:

me to doktorka plne schvalila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
14.2.13 14:27

Prdy a smradek jsou zpusobeny travenim, hlavne zluci, nekdy muze mit uprdnuto u trosku tmavsi barvou, taky diky zluci. Taky to tak deti pri nekakani mely. Neboj a neres to, mas spokojeny mrne :kytka:

@rezicka píše:
Právě že žádné problémy nemá akorát hodně prdí a pěkne smrdí opčas ma uprdnuto ale jinak je spokojeny miminko :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
14.2.13 14:27

Děkuju obrovsky se mi ulevilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
14.2.13 14:49

@rezicka prostě všechno mateřské mléko strávila :) U kojených dětí to tak bývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí