Lezení v šesti měsících??

Tazvesnice
17.7.19 15:32

Nam se ditko rozlezlo pred osmym mesicem a dle dr to bylo docela brzy :nevim: nejak nechapu ten tlak pediatra :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1055
17.7.19 15:32

@Jankristyna?? 8o 8o mě malá začala lézt v 8,5 měsících, buď v klidu, některé děti ani nelezou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
17.7.19 15:33

Prosím tě nech ji, každé dítě je jiné, má jiné tempo tak kam spěchat. Pokud sama nesedí tak ji proboha neposazuj. Třeba je jen linejsi a za měsíc už ti bude lozit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.19 15:40

Kamarádčina dcera začla lézt až skoro v 11 měsících…byla ve všem pomalejší, ale ve dvou letech už je ve všem o srovnaná jako ostatní…vůbec bych se tím nestresovala.

• Citovat
  • Upravit
393
17.7.19 15:41

Doktor je docela dramatik ne? Nenech se takhle plasit proboha, ma cas. Nechapu tenhle tlak na pohyb mimin. Bud v klidu, mamo, holcicka se rozjede sama, osmy mesic je daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.7.19 15:41

Doktor je úplně blbej, to v prvé řadě, pardon… :zed: a neposazuj ji! Tím ji nepomůžes, ale můžeš ji ublížit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
17.7.19 15:53
@Jankristyna píše:
Ahoj dnes jsme s půlroční dcerou byli na kontrole a doktor řekl že když nebude malá lezt do osmého měsíce půjdeme na řezanky..jak mám malé pomoct? hraju si ani dávám jí do sedu na bříško motivují ji zrackama Apod nejaky rady a tipY? poraďte prosím a jak jste to měli vy???

Co je to řezanky? Jinak mám dvojčata, už velký. Jedna lezla v 6 měsících a druhá začala lézt skoro v 11, ten den, co začala chodit. Ta, co lezla dřív, chodila až o 2 měsíce déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.19 15:58
@Tazvesnice píše:
Nam se ditko rozlezlo pred osmym mesicem a dle dr to bylo docela brzy :nevim: nejak nechapu ten tlak pediatra :zed:

Tak, ne asi jede podle tabulek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
17.7.19 16:02

Nevím proč ji posazujes a lezení bych neřešila. Syn od bráchy má 9m pryč a neleze a jejich dr nic neříkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
17.7.19 16:35

Byla bych v klidu. Každý dítě je jiný. Mně se malej plazil po břiše. Po čtyřech lézt nechtěl. Kolem roka během pár dní začal lézt, sedat si i stoupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
17.7.19 16:46

První dcera nalezla do 14 měsíců. Tou dobou jiný děti běhají. Nehrotila jsem to a ani doktorka. Dcera byla o měsíc dřív a trvalo déle než se ji vyvinulo svalstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.7.19 16:55

Davas ji do sedu? to fakt nedelej. jen na brisko. nevim proc pediatr resi neco, co ma svuj cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
17.7.19 16:59

@Jankristyna změnila bych pediatra. Úplně zbytečný tlak - já se třeba naučila lézt až po chození, jen jsem se plazila, a jsem úplně v pořádku. Můj syn se zase nikdy neplazil, začal lézt a pak chodit, ale plazit nikdy. Pokud je jinak v pořádku, není nijak asymetrický, tak bych to neřešila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
17.7.19 17:09

Mám holčičku nyní jedenáct a půl měsíce, plazit se začala přesně v den jejího ukončeného osmého měsíce a lézt až den po jejím jedenáctém měsíci. Byla jsem s ní jen pro kontrolu u neurologa, je úplně v pořádku. Ona nějak tak všechno dohnala teď v jedenáctém měsíci, protože v tom týdnu po jejím jedenáctém měsíci začala sedět, lézt i si stoupat k nábytku a teď tu leze jako drak :-D ale taky jsem si už říkala, kdy to konečně přijde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18627
17.7.19 19:52

Plazit začal v 5m, stoupat a obcházet v 7m, lézt v 10 a chodit pár dní po roce. Není kam spěchat, nás od toho brzkého stání měl kulatá záda a docela trvalo než se to srovnalo. Doktor ho na roční prohlídce chválil že je super, že ještě nechodí a čím později, tím lépe. Dítě kamarádky začalo rovnou chodit v 10m, žádné lezení. Chodila jsem s prckem na cvičení a všechny děti začínaly lezení okolo toho 10m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí