Lezoucí batole u moře

20
19.6.11 12:59

lezoucí batole u moře

Ahoj maminky,prosím vaši radu. Chceme jet v září se synem do Chorvatska. Jelikož je lehce opožděný ve vývoji,ve svých 16 měsících ještě sám nechodí (jen kolem nábytku) a leze. Do té doby asi zřejmě sám běhat pořád nebude. Byla některá z vás v takovémto období prcka na dovče? Jak to probíhalo? Lezou po celé pláži,nebo si dokáží vyhrát na místě? Děkuji předem za vaše reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9223
19.6.11 13:07

ahoj,na jaře jsme byli u mamky v Irsku a jeli jsme se podívat k moři… Syn ještě nechodil,na pláži jsme ho normálně vypustili,on si tam lezl,házel mušličkama,jedl písek :mrgreen: nějak extra daleko od nás nelezl… užíjte si dovču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
19.6.11 13:14

My jsme byli před 14 dny, malý měl 14 měsíců. Na pláži to bylo naprosto v pohodě. Lozil v okruhu asi 2m a občas se prošel kolem lehátka, jinak seděl a hrál si s pískem. Po vykoupání v moři vždycky usnul.
A do září je spousta času a klidně už chodit může :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
19.6.11 13:16

ahoj, s prvním synem jsme byli v jeho 18m v řecku, jenom lezl, začal chodit až v 19h.
Můžu tě uklidnit, stačilo mu na pláži vyhrabat díru, dát tam trochu vody, kýbl, bábovky a měl o zábavu postaráno..vůbec mi nelezl po pláži, hlavně si myslím že v chorvatsku, kde jsou oblázky by mu to nebylo ani příjemné. Pak lezl různě po hotelu, kde byla tráva,nebo i po betonu, to mu nevadilo…zvládli jsme to v pohodě. hezkou dovču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
19.6.11 13:23

My byli ve 13.měsících,ale v Itálii,já chtěla s prckem tam kvůli písku,začínal chodit,ale spíš lezl,a je fakt,že v tom období je to trošku náročnější,podle mě nejhorší období na hlídání,měli jsme dvojpatrový apartmán s předzahrádkou,oplocený jen živým plotem,takže jsme ho občas dohonili až v pasáži,která byla hned vedle, musel se dost hlídat,ale on je utíkavý typ,to ten váš třeba není,a na pláži stačí,když mají dost hraček,aby si vyhrály,my měli malý kajak,do toho jsme mu dali vodu,a hrál si v něm,v tom Chorvatsku bych se bála těch kamenů,já tam kvůli tomu nechtěla,i když podruhý už nikdo nechtěl Itálii, já byla nekompromisní,s prckem jedeně písek,v Chorvatsku jsem byla dvakrát,a vím,jak ty ostrý šutry daly zabrat i mě,ale jsou tam prý i oblázkové pláže,tak se toho nebojte,člověk se pak musí zařídit podle podmínek.Tak si to hezky užijte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.6.11 13:24

Děkuji za příspěvky,uklidnily jste mě. Chceme navíc volit hotel s bazénem,takže by se hodně času cákal i v něm. Navíc s námi mají jet tchánovci,takže by ho částečně hlidali i oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.6.11 13:27

Havraní..díky. Právě,že on utíkavý typ je,pořád ho honím po zahradě,ale je pravda,že když mu tady napustím malej bazének,tak je spokojenej. Asi jako všechny děti. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
19.6.11 13:28

Když budete jenom lézt, tak to jsou poloviční starosti. My byli před 2 lety u moře když malá začínala lézt. U moře se „rozlezla“ hodně rychle, ale vůbec žádné problémy jsme neměli. Byli jsme ubytovaní v soukromí, měli jsme sebou mini bazének, tam se rochnila skoro celý den, na pláži si tehdy ještě s pískem moc nehrála, ale vy jste starší, tak myslím, že bábovky a lopatku využijete. :-) No, ale září je daleko, třeba začnete chodit a to je potom hukot. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
19.6.11 14:23

v pohode, taky jsme lezli u more :mrgreen:
mlade i kdyz jinak je velky pruzkumnik se nevzdalovalo od deky 8-) 8-)
preferovala jsem pisek a nakonec se ukazalo, ze nam mnohem lepe vyhovaly kaminky - malej v pohode po nich lezl, nemel je vsude a pekne si s nima vyhral. bala jsem se aby „nesezral“ celou plaz, ale kupodivu si je vubec do pusiny nedaval…
za to pisek ho tak nezaujal, i kdyz s tatou furt hrabali nejaky diry atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.6.11 14:30

Ahoooooooj
TEHDY pouze lezouci 16mesicni Aja si uzila pisek z nas vsech nejvic.Nevadil ji,nepalil ji,mela ho vsude a -BYLA STASTNA!!!

Misto pobytu: TUNIS-SOUSSE 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
19.6.11 16:18

Ahoj, byli jsme ve 13ti mesicich v recku, jenom lezl. Za me to je polovina starosti, nez kdyz takovyhle prcek uz beha. My jsme vetsinu casu travili u bazenu, mensinu na plazi a pisek s babovkama a hrabickama ho zabavil perfektne. Nastesti to nebyl piskozrout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.6.11 18:53

Maminky,ještě jednou díky. No vidíte,mě to přijde šílený,když leze-neumím si zatím představit,jaké to je,když běhá všude. Písek zatím do pusy necpe ani doma na pískovišti,tak tam by taky nemusel. Každopádně jste mne uklidnily,že se to dá taky zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.6.11 18:55

Tak nase si na teda na pisku pochutnavala a cpala si ho VSUDE :mrgreen:
do pusy,do nosu,obalovala si v nem meloun a banany…Pak ji teda hrozne vrzal mezi zuby ,my mohli vyletet z kuze -a ona byla happy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí