Lhaní ohledně znamení

7
16.7.24 22:42

Lhaní ohledně znamení

Ahoj, vídám se pár dní se zajímavou slečnou, je jí 24 let, ve 12 letech by se to dalo pochopit, ale zeptala se mě, co jsem za znamení a pak mi řekla, že jsme narozeni ve stejném znamení a že má chvilku po mě narozeniny.

Několik dní na to jsem si všimnul jejího řidičáku, kde měla úplně jiné datum a ani znamení nesedělo,

Stalo se Vám něco takového? Banalita, ale nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
758
16.7.24 23:00

Ne, nechapu proc by to nekdo delal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
16.7.24 23:02

A nebylo to datum vydání/platnosti řidičáku :mrgreen: (samozřejmě jiný roky, ale jestlis nekouknul jenom na datum - den a měsíc)? Jinak si to vysvětlit fakt nedokážu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
16.7.24 23:05

A jak ti to vysvětlila? tady bych ji konfrontovala, bez ohledu na to, že hru na znamení považuju za kravinu, zajímal by mě důvod a účel lži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35869
16.7.24 23:24

Hele a nechceš se semnou jen vyspat?
No dovol.
No ani nevím jaký jsi znamení.
To je snad jedno ne?
A nejsi náhodou Kozoroh? Protože Kozoroh většinou nechce říct co je za znamení.
No tak sem teda Kozoroh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
16.7.24 23:45

Asi to bude chorobná lhářka, jinak mě nenapadá, proč by lhala v takové kravině.

• Citovat
  • Upravit
ruzzicka
17.7.24 04:51

Je možné, že slečna nechtěla, aby její znamení ovlivnilo váš názor na ni, nebo si jen zahrála na legraci. Pokud vám to vadí, zkuste s ní o tom otevřeně promluvit, abyste pochopil její důvody. Důležité je, jak se k sobě chováte a jak si rozumíte, spíše než jaké jste znamení.

• Citovat
  • Upravit
13215
17.7.24 05:06

Anebo chtěla vyvolat dojem, že když jste stejné znamení, tak jste „stejní“ a tím pádem si budete lépe rozumět…
Ale tak ji muselo být jasné, že by se na to časem přišlo.
To jsou takové z mého pohledu nevinné lži, které jsou o to horší, že vyvolávají pochybnosti. Když mi lže v nepodstatných věcech, tak co teprve až o něco půjde.
Závislost, nedůvěra a nesoulad v sexu vnímám jako velké strašáky ve vztahu… Je toho víc, ale tyhle jsou důležité…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
17.7.24 07:36
@ruzzicka píše: Více

Tak ono neni důležité, co je za znamení. Ale že to bude asi chorobná lhářka, to už důležité je. A úplně nemyslím, že by bylo tak strašně podstatné, jak se k zadladateli chová a jak si s ním rozumí někdo, kdo asi v jednom kuse lže a nebude mu moct věřit „ani nos mezi očima“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí