Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě se vousy kdysi nelibily, ale nějak člověk s věkem mění názor
. Pokud je chlap upravený a nemá takové to zarostlé/přerostlé cosi, tak proč ne…
@LukeR1 píše:
Ahoj ženy, s ženskýma v práci dnes řešíme líbání s vousáči. Některé ženy muže doslova nutí mít vousy a některý zase vousy nesnáší. Třeba moje žena vousy nesnáší, tak nemám moc na výběr, protože když si je nechám narůst, tak mi nechce dát pomale ani pusu. Líbáte se s muži, kteří mají vousy? Je to jen moje domněnka, že vousáči se moc nelíbají?Příspěvek upraven 21.06.22 v 14:04
Já vousy nesnáším, ani na pohled, ani na líbačku
@LukeR1 píše:
Ahoj ženy, s ženskýma v práci dnes řešíme líbání s vousáči. Některé ženy muže doslova nutí mít vousy a některý zase vousy nesnáší. Třeba moje žena vousy nesnáší, tak nemám moc na výběr, protože když si je nechám narůst, tak mi nechce dát pomale ani pusu. Líbáte se s muži, kteří mají vousy? Je to jen moje domněnka, že vousáči se moc nelíbají?Příspěvek upraven 21.06.22 v 14:04
Taky je nesnasim, styl kanadskeho drevirubce nikdy..takze na hladko, nebo lehke strniste, jinak nic.
Tak já jsem ten typ, který miluje vousáče a naopak říkám partnerovi ať se neopovažuje ze sebe udělat holátko 😅 😂 a líbáme se úplně normálně, v ničem mě jeho vousy neomezují. Ale je taky rozdíl pěkně upravený vous a vous ala " Rumcajz " U kterého už pak ten knír asi leze do úst 😅
U každého se mi líbí něco jiného, je to dost o zvyku. Na líbání mi vadí strniste, to píchá, ale jinak jeslti do hladka nebo delší vousy, to je fuk.
Mně se po líbání s čerstvě oholenou tváří dělá ekzém ![]()
Chlap má rád vousy a mě to vyhovuje. Hlavně to musí bejt upravenej vous ![]()
Fousáči se mi nelíbili nikdy, mokrý od pití, od jídla, prostě nehygienický humus
Málokdo má fousy pěkně upravený, bohužel.
Takže za mě dlouhý plnovous nééééé, upravený 1-2 cm nemusí být špatný, ale líbat to nepotřebuju.
Vždycky jsem preferovala strniště, ale teď žiju třetí rok s chlapem, co se pravidelně holí, a když vidím chlapa se strništěm, evokuje to ve mě zanedbanost. Takže je to asi hodně o zvyku. Když si můj chlap pár dní vousy neoholí, už po něm pokujuju, kdy to shodí, člověk si prostě zvykne strašně rychle ![]()
@marcellia píše:
Me taky ne, a jeste horsi kombinace je hubeny holobradek..napr. typu Gondik…propadly tvare, nozicky jak hulky, ne ne a ne..
hele zase tyhle typy jsou ošklivý i s fousama, ba i horší, protože jim to roste jak děravej plot.
Chlap má bejt chlap ![]()
Já se nelíbam. S manželem už vůbec ne. Ale je fakt, že takové to strniste dost škrábe po po pár minutách jsem vždy byla popichana. Upraveny vonavy plnovous je fajn. A holatko sice voní po kolínské ale to je málo udržitelné.
Vousy se mi nelíbí, u svého chlapa snesu týdenní, max dvoutýdenní strniště a už nedokážu mlčet. Když nějakému s delšími vousy předávám letmý polibek při gratulaci, to se na pidi moment překonám, ale neumím si představit líbání, fuj… ![]()
Já nesnáším oholené chlapi, ještě sem nepotkala žádného, kterému by to slušelo
aspoň strniště mít musí
když jsou pak vousy delší, ale upravené, umyté, tak je to i příjemnější, než líbat den neoholeneho chlapa, co píchá
jasně že něco ve stylu Hagrid, s půlkou oběda omatlanym v plnovousu asi k zulíbání nebude ![]()
Je legranda, jak si spousta žen při slově vousy vybaví Rumcajze nebo Hagrida
Jakoby snad nebylo něco mezitím. A chlap, kterému teče pití po vousech, je jednoduše prase. Asi jako kdyby někdo tvrdil, že s dlouhými nehty nemůže žena chlapa v posteli nezranit
Kruci, tak pije se snad rty a ne knírem
I když u takového piva je to těžké, to uznávám ![]()