Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy, s ženskýma v práci dnes řešíme líbání s vousáči. Některé ženy muže doslova nutí mít vousy a některý zase vousy nesnáší. Třeba moje žena vousy nesnáší, tak nemám moc na výběr, protože když si je nechám narůst, tak mi nechce dát pomale ani pusu. Líbáte se s muži, kteří mají vousy? Je to jen moje domněnka, že vousáči se moc nelíbají?
Příspěvek upraven 21.06.22 v 14:04
Mě nevadí, když má muž vousy, ale nelíbám se s ním, protože mě to škrábe. Takže ten můj se vždycky holí.
Manžel má teď na xychtu dobrej hnus, furt mu říkám ať se oholí. Není mi to příjemný, ještě když se předtím napije a má to mokry, fujky.
Nemám ráda dvoudenní strniště, páč to píchá. A když si mám vybrat fousáče versus úplného holobrádka, tak rozhodně fousáče ![]()
Mne se zase nelibi oholeni chlapi dohladka, je to divny
jak to nemá vousy, není to chlap
holobradci mě nevzrusuji ![]()
Muj ma fousy, vylozene takovy ten plnovous, a kdyz to ma pekny upraveny, libi se mi to moc, ale prakticky to teda neni vubec, pri libacce to prekazi, ale on ma fousy odjakziva, takze to ani neznam moc jinak.
Horsi teda je, kdyz uz mu to prerusta, nez se zase dostane do barberu, to pak pije kafe stylem, ze v jedny ruce kafe, v druhy ubrousek, napije se, utre, napije, utre…
,a to uz ho pak honim, aby se objednal, bo nekdy vypada jak zalesak a to uz je i na me moc..
Já třeba vousy nesnáším a nelíbí se mi, a ano škrábe to, naštěstí se můj holí ![]()
@unuděná píše:
Nemám ráda dvoudenní strniště, páč to píchá. A když si mám vybrat fousáče versus úplného holobrádka, tak rozhodně fousáče
Presneeeeee
Mně je to u partnera celkem fuk. Líbí se mi s fousy i bez nich. Ale když jsou to takové ty ještě rostoucí fousy na začátku pár dní po oholení, tak mám z toho sedřenou pusu a pálí to pak ještě pár dní. Ale mě na fousech nesejde, hlavní je že má velké
a umí používat mozek.
Vousatýmu bych pusu nedala, prostě to tak je, jako bych nechodila s chlapem co má dlouhé vlasy, jsem prostě konzervativní. Ostatní ať si dělají co chtějí. Level 2 je pak vousáč, co má rád nudlové polévky a kouří, to ty polibky musí být eňo ňuňo.
@Semtex píše:
Mne se zase nelibi oholeni chlapi dohladka, je to divnyjak to nemá vousy, není to chlap
holobradci mě nevzrusuji
Me taky ne, a jeste horsi kombinace je hubeny holobradek..napr. typu Gondik…propadly tvare, nozicky jak hulky, ne ne a ne..