Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, holky, jen tak pro odlehčení a taky proto, že jsem zvědavá.
Zajímá mě, jestli se na na prvního máje s partnerem nebo manželem líbáte pod třešní nebo jiným stromem. Letos jsou třešně už skoro odkvetlý
, ale protože už to tak kdysi bylo, chodíme trénovat, co rozkvetou ( opravdu jen polibek
)
A jak to máte vy?
Jj, chodíme pravidelně. Valentýna neslavíme, ale tohleto jo.
My chodíme, když mu připomenu, že je 1.Máj
On na data moc není
![]()
Stoprocentně, pod třešní
Letos budeme v tu dobu v Nízkých Tatrách, tam ještě odkvetlé nejsou ![]()
Ale preventivně už jsme se pod třešní políbili, kdyby se cokoli stalo, na SK jsme nejeli a tady už byly třešně odkvetlé
![]()
Já vždycky spoléhala na čarodejnice - po půlnoci. To už je první Máj a to jsem se vždycky s někym líbala pod třešní i bez třešně teda
![]()
Co jsem vdaná tak si o to musim řikat ![]()
Nechodíme. Ani nevím, kam bych šla, nebudu stát frontu na Petříně. ![]()
@martina.se To je moc pěkné, toho mojeho jsem to naučila a teď už se sám pod třešní zastaví ![]()
@želvice My jedeme na SK až 9. 5. ![]()
co dát větvičku do mrazáku, vydrží? ![]()
Můj mi vyprávěl, jak kdysi chodil s holkou a přinesl jí domů břízu, aby se mohli políbit na toho prvního máje. My se dali dohromady v létě, takže na našeho prvního prvního máje jsme spolu byli skoro rok, pamatuju si, že ten den jsme seděli pod rozkvetlou třešní nad pivkem v jedné zahrádce a o tu pusu už jsem si musela říct. Od dalších let už mám smůlu. Závěrem: umí být romantik, dokud není ruka v rukávě.
![]()
Ne, ta co máme před domem je na 1.máje dávno odkvetlá každý rok, ostatní jsou v soukromých zahradách. No ale my celkově na ty tradice nějak nejsme, takže je nám to fuk, si dáme pusu klidně jindy a jinde ![]()
Jo, držíme to. A když není třešeň, tak jakýkoliv rozvetlý strom… ![]()
Chodíme. Pravidelně. 1. května jsme se i brali, takže první máj slavíme i večeří ![]()
Pokud už letos nebude rozkvetlá třešeň, půjdeme pod jabloň
Dnes jsme byli na procházce a manžel už kontroloval, které třešně odkvétají a kde by to ještě šlo ![]()
Chodime kaxdej rok uz 10 let, ted mame tresni na zahrade, tak nemusime daleko. ![]()
Rádi bychom se chodili políbit pod jakýkoli strom, ale furt nám to nějak nevychází
Buď je pryč, nebo je pryč.. Letos je zase pryč ![]()
Chodíme, akorát u nás jsou tou dobou odkvetlé už všechny třešně, takže dáváme pro jistotu kombinaci odkvetlá třešeň plus kvetoucí jiný strom.