Líbání pod třešní :-)

6078
23.4.14 18:05

Líbání pod třešní :-)

Ahoj, holky, jen tak pro odlehčení a taky proto, že jsem zvědavá.
Zajímá mě, jestli se na na prvního máje s partnerem nebo manželem líbáte pod třešní nebo jiným stromem. Letos jsou třešně už skoro odkvetlý :zed:, ale protože už to tak kdysi bylo, chodíme trénovat, co rozkvetou ( opravdu jen polibek :lol: )
A jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
23.4.14 18:08

Jj, chodíme pravidelně. Valentýna neslavíme, ale tohleto jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
23.4.14 18:08

My chodíme, když mu připomenu, že je 1.Máj :D On na data moc není :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 18:09

@mlsalkaM jj, chodíme - připomíná mi to chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.14 18:10

Stoprocentně, pod třešní :pankac: Letos budeme v tu dobu v Nízkých Tatrách, tam ještě odkvetlé nejsou :mrgreen:

Ale preventivně už jsme se pod třešní políbili, kdyby se cokoli stalo, na SK jsme nejeli a tady už byly třešně odkvetlé :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
23.4.14 18:11

Já vždycky spoléhala na čarodejnice - po půlnoci. To už je první Máj a to jsem se vždycky s někym líbala pod třešní i bez třešně teda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co jsem vdaná tak si o to musim řikat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
23.4.14 18:12

Nechodíme. Ani nevím, kam bych šla, nebudu stát frontu na Petříně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
23.4.14 18:13

@martina.se To je moc pěkné, toho mojeho jsem to naučila a teď už se sám pod třešní zastaví :mrgreen:
@želvice My jedeme na SK až 9. 5. :think:

co dát větvičku do mrazáku, vydrží? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.4.14 18:15

Můj mi vyprávěl, jak kdysi chodil s holkou a přinesl jí domů břízu, aby se mohli políbit na toho prvního máje. My se dali dohromady v létě, takže na našeho prvního prvního máje jsme spolu byli skoro rok, pamatuju si, že ten den jsme seděli pod rozkvetlou třešní nad pivkem v jedné zahrádce a o tu pusu už jsem si musela říct. Od dalších let už mám smůlu. Závěrem: umí být romantik, dokud není ruka v rukávě. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3380
23.4.14 18:18

Ne, ta co máme před domem je na 1.máje dávno odkvetlá každý rok, ostatní jsou v soukromých zahradách. No ale my celkově na ty tradice nějak nejsme, takže je nám to fuk, si dáme pusu klidně jindy a jinde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7570
23.4.14 18:25

Jo, držíme to. A když není třešeň, tak jakýkoliv rozvetlý strom… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
23.4.14 18:26

Chodíme. Pravidelně. 1. května jsme se i brali, takže první máj slavíme i večeří :)
Pokud už letos nebude rozkvetlá třešeň, půjdeme pod jabloň :) Dnes jsme byli na procházce a manžel už kontroloval, které třešně odkvétají a kde by to ještě šlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
23.4.14 18:34

Chodime kaxdej rok uz 10 let, ted mame tresni na zahrade, tak nemusime daleko. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.4.14 18:37

Rádi bychom se chodili políbit pod jakýkoli strom, ale furt nám to nějak nevychází :( Buď je pryč, nebo je pryč.. Letos je zase pryč :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.4.14 18:38

Chodíme, akorát u nás jsou tou dobou odkvetlé už všechny třešně, takže dáváme pro jistotu kombinaci odkvetlá třešeň plus kvetoucí jiný strom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí