Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravim, vcera jsme se s muzem cestou za pribuznymi stavili v hospudce na kafe. U sousedniho stolu sedeli pubosi, metalove odeni od hlavy az k pate. Jeden manik ( od pohledu vudce bandy
) nekolikrat vstal ( za dobu nez jsme vypili kafe asi sestkrat) a polibil podlahu. Byl vysinuty, nebo to neco znamena? Proc to delal? My se od te doby dohadujeme, hledame na netu a nic jsme nenasli. Ma to neco spolecneho s metalem?
Diky
@Fjodorka píše:Spíš to bude mít něco společného s alkoholem
Na mol nebyl, jako pili pivka a kofoly ale ozrali nebyli. Jen tak,, v nalade,, nekymacel se kdyz sel na wc, nemluvil z cesty nic takoveho. Prislo mi to stejne jako kdyz ma nekdo tiky v oku treba, akorat ho ten tik stahnul az k podlaze
. Kleknul si na zem polibil a zase vstal a sednul na zidli
![]()
Jestli třeba nelíbal tu podlahu kvuli tomu, že moc miloval tu hospodu..Jako se to dělá na hřišti po tom co se vyhraje titul a tak ![]()
Dobry no ![]()
Netusim o co jde, ale kdyz pises ze namol nebyl tak to nevim ![]()
@evill
Tak to fakt nevím. S metalisty jsem popíjela dva roky, těch lidí bylo dost, ale nedělal to ani jeden. Sem tam se někdo líbal mezi sebou, ale podlahu nikdo, pokud na ni opilý neusnul. ![]()
Třeba se u něj opilost projevuje holt takhle. Cena za dobrou motoriku. ![]()
@Cmochy taky tipuju Vylomeniny
jinak je to vtipné
neměli jste tendenci, to taky vyzkoušet? ![]()
@evill byl deb*l
nenapadá mi jediný důvod, proč líbat podlahu - s metalem to nemá nic společného ![]()
Mě tedy taky napadla sázka a tutově se bavili jak na ně lidi koukali
![]()
Můj roční líbá podlahu, když je vzteklej, snad ho to do puberty přejde, aby pak taky nevypadal divně
![]()