Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Viděli jste tohle video? To je teda pecka. Pro anglický nemluvící, paní je 80 let.
https://www.youtube.com/watch?…
Moje babi má 84 let a dá si dlaně až k zemi a udělá tureckej sed. Před pár lety, dokud neměla lehkou mrtvičku, tak ještě udělala provaz a most, ale teď je i po operaci srdce, tak se bojí. Ale je fakt aktivní, ráno 15 minut cvičí, ke snídani jí vločky s jogurtem, lžíci olivovýho oleje a 3 stroužky česneku. A nebejt zvápenatělý chlopně věkem, tak by byla zdravá jak řípa. Doktoři jí řikali, že má výsledky jak 30 letá.
jo a ještě letos měla všechny zuby, krom 4 a kvůli operaci srdce jí museli všechny vytrhat. No špatně to nese do dnes, že má protézu…
@jenny.fields viděla a má můj maximální obdiv. nedávno proběhlo i video s baletkou, akrobatkou, atd.. prostě některé babči jsou boží
![]()
Tyy kráso, dobrá babča.
A všimly jste si, že má tak o 50 let mladší nohy a zadek? Jak třicítka ![]()
@Gina108 a viděla jsem někdy Tinu Turner? Za její nohy bych vraždila a to jí je přes 70 ![]()
Potomhle videu jdu asi cvičit, nechci být ve stáří troska a když to vidím
babča je fakt super ![]()
@mejdylko no vidíš, už jsem Tinu teda nikde dlouho neviděla, ale je to profesionálka, u tý bych tak nezírala jak u týhle babči. I když je fakt, že teda postavu má Tina na svůj věk super, to jooo ![]()
@Gina108 tak Tina už odešla do důchodu odpočívat a loni se vdala za 50 letýho chlapa
tak pokud babi každý den cvičí a sportuje, tak má pružnou pokožku a má to prostě vymakaný ![]()
Tak tuhle pani znám osobně, potkala jsem jí asi před šesti lety ve španělsku. Už tehdy jsme ji považovali za zázrak. Je fakt neuvěřitelná…