Aprílové vtípky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7538
1.4.14 22:46

Aprílové vtípky

Pěkný večer přeji :mavam:

Tak kdo Vás dneska napálil? :mrgreen: Nebo se Vám povedlo někoho napálit? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
1.4.14 22:50

Vůbec, cíleně na mě se nikdo nezaměřil a takové ty obecné bláboly mých přátel jsem taky odhalila, akorát u jednoho jediného případu tápu a odpovědi jsem se nedočkala. Kamarádka na svém FB doufá, že Zora Kepková s těhotenstvím jen aprílově žertuje a ze Snídaně s Novou neodejde. Napsala jsem jí, že já doufám, že apríl spočívá hlavně v té lítosti, že by Zora odešla. Ale ještě mi nenapsala :-)

• Citovat
  • Upravit
1409
1.4.14 22:51

No muj priletel rano z terasy, ze nekdo ukradl pipu a pujceny zahradni nabytek, co tu zustal jeste po akci v nedeli, no letela jsem :roll: jak pitomec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
1.4.14 22:56

Já dneska díky mokré niti na televizi napálila 5 lidí, že jsem ji rozbila :D

• Citovat
  • Upravit
23847
1.4.14 22:58

Ježiš, já zjistila, že bylo Apríla až díky této diskusi :oops: ale trapasů jsem nevědomky udělala hned několik - nepublikovatelných :oops: Teď mám aspoň omluvu a nevypadám jako úplnej idiot :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.4.14 22:59
@TroisChéris píše:
Já dneska díky mokré niti na televizi napálila 5 lidí, že jsem ji rozbila :D
:mrgreen: tak to vyzkouším příště.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
1.4.14 23:00

@TroisChéris nitě jsem teď četla na nějaké diskuzi :D super nápad :)

@Gina108 jen se poděl ať se pobavíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.4.14 23:09

Moje oblíbená kapela se dneska vyznala na FB z toho, že už si lezou na nervy a proto se rozpadaj. Setinu sekundy jsem tomu věřila… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bejvávalo na střední škole, bylo mi 16 a bylo 31. března večer. Měli jsme na intru na večeři hrachovou kaši. Milovala jsem jí a přidala si. Břicho tomu odpovídalo. A taky mi nahrálo na vtípek, kterému následujícího dne uvěřila díky pár drbnám dobře třetina školy. Už večer jsem se „vyznala“ spolubydlícím z jistého dosud „nepřiznaného“ hříchu. (Jsme si fakt říkaly všechno.) No, já to totiž dohrála a ráno opravdu se spolužačkou vyrazila na gynekologii. Fór na druhou byl v tom, že ikdybych se doktorovi pokusila nakecat, že si myslím, že jsem těhotná, bylo by to neposkvrněné početí!!! Úžasný, už na obědě si snad skoro všichni špitali… a když jsem na „odpolce“ tu hustokrutopřísnou náladu rozřízla slovem „apríl“ (jedna spolubydlící na mě zatlačila, že mi prostě neveří), několik spolužaček pak se mnou týden nemluvilo :mrgreen: :mrgreen: :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
1.4.14 23:14

Mne dostala kamoska.. mela 10 dni zpozdeni, bolelo ji bricho, tak jsem ji uz v sobotu rikala, esi neni tehotna. Dneska byla u doktorky, a prisla, ze fakt je 8o No ale byl to April :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
1.4.14 23:15

To mě napálili jednou na střední - měli jsme praxi na hotelu a přišel za mnou kuchař at jdu na recepci a zeptám se jestli už přišel ten ohýbač na rohlíky..
bez rozmýšlení jsem šla, vyhrkla jsem dotaz na recepční, ta na mě chvíli nechápavě zírala a pak mi řekla at v kuchyni vzkážu, že má jen ohýbač na č*ráky..až v tu chvíli mi došlo jak jsem blbá :zed:
samozřejmě při příchodu do kuchyně se všichni mohli potrhat smíchy a říkali, že příště mě pošlou pro rachot do zbíječky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
1.4.14 23:20

@syselinka tak tímhle sem ted pobavila i kamarádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
1.4.14 23:25

@Mišalí jo já tím taky vždycky každého pobavím, ale dodnes se stydím, že sem se tak nechala napálit :D ale ti kuchaři mě uklidnovali, že si tak dělají občas srandu z nových praktikantů a že tam zatím každý šel pro ten ohýbač :mrgreen: byl tam zrovna nový kuchař a prý tomu nevěřil, že by někdo šel pro ohýbač na rohlíky, tak mu to na mě názorně předvedli :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
1.4.14 23:27

Já vlastně dneska s nikým ani nemluvila, tak nic :lol:

Apríla „neslavím“ já, ani mé okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
1.4.14 23:46

@syselinka výborný, za to se nestyd, jak je člověk mladej, tak se nechá napálit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.14 01:14

@syselinka
Po precteni Tveho prispevku tady normalne brecim smichy!… Hned mam lepsi zacatek dne…Dekuji! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí