Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pěkný večer přeji ![]()
Tak kdo Vás dneska napálil?
Nebo se Vám povedlo někoho napálit? ![]()
Vůbec, cíleně na mě se nikdo nezaměřil a takové ty obecné bláboly mých přátel jsem taky odhalila, akorát u jednoho jediného případu tápu a odpovědi jsem se nedočkala. Kamarádka na svém FB doufá, že Zora Kepková s těhotenstvím jen aprílově žertuje a ze Snídaně s Novou neodejde. Napsala jsem jí, že já doufám, že apríl spočívá hlavně v té lítosti, že by Zora odešla. Ale ještě mi nenapsala ![]()
No muj priletel rano z terasy, ze nekdo ukradl pipu a pujceny zahradni nabytek, co tu zustal jeste po akci v nedeli, no letela jsem
jak pitomec ![]()
Já dneska díky mokré niti na televizi napálila 5 lidí, že jsem ji rozbila ![]()
Ježiš, já zjistila, že bylo Apríla až díky této diskusi
ale trapasů jsem nevědomky udělala hned několik - nepublikovatelných
Teď mám aspoň omluvu a nevypadám jako úplnej idiot
![]()
@TroisChéris píše:
Já dneska díky mokré niti na televizi napálila 5 lidí, že jsem ji rozbila
@TroisChéris nitě jsem teď četla na nějaké diskuzi
super nápad ![]()
@Gina108 jen se poděl ať se pobavíme. ![]()
Moje oblíbená kapela se dneska vyznala na FB z toho, že už si lezou na nervy a proto se rozpadaj. Setinu sekundy jsem tomu věřila…
![]()
Bejvávalo na střední škole, bylo mi 16 a bylo 31. března večer. Měli jsme na intru na večeři hrachovou kaši. Milovala jsem jí a přidala si. Břicho tomu odpovídalo. A taky mi nahrálo na vtípek, kterému následujícího dne uvěřila díky pár drbnám dobře třetina školy. Už večer jsem se „vyznala“ spolubydlícím z jistého dosud „nepřiznaného“ hříchu. (Jsme si fakt říkaly všechno.) No, já to totiž dohrála a ráno opravdu se spolužačkou vyrazila na gynekologii. Fór na druhou byl v tom, že ikdybych se doktorovi pokusila nakecat, že si myslím, že jsem těhotná, bylo by to neposkvrněné početí!!! Úžasný, už na obědě si snad skoro všichni špitali… a když jsem na „odpolce“ tu hustokrutopřísnou náladu rozřízla slovem „apríl“ (jedna spolubydlící na mě zatlačila, že mi prostě neveří), několik spolužaček pak se mnou týden nemluvilo
![]()
Mne dostala kamoska.. mela 10 dni zpozdeni, bolelo ji bricho, tak jsem ji uz v sobotu rikala, esi neni tehotna. Dneska byla u doktorky, a prisla, ze fakt je
No ale byl to April ![]()
To mě napálili jednou na střední - měli jsme praxi na hotelu a přišel za mnou kuchař at jdu na recepci a zeptám se jestli už přišel ten ohýbač na rohlíky..
bez rozmýšlení jsem šla, vyhrkla jsem dotaz na recepční, ta na mě chvíli nechápavě zírala a pak mi řekla at v kuchyni vzkážu, že má jen ohýbač na č*ráky..až v tu chvíli mi došlo jak jsem blbá ![]()
samozřejmě při příchodu do kuchyně se všichni mohli potrhat smíchy a říkali, že příště mě pošlou pro rachot do zbíječky ![]()
@Mišalí jo já tím taky vždycky každého pobavím, ale dodnes se stydím, že sem se tak nechala napálit
ale ti kuchaři mě uklidnovali, že si tak dělají občas srandu z nových praktikantů a že tam zatím každý šel pro ten ohýbač
byl tam zrovna nový kuchař a prý tomu nevěřil, že by někdo šel pro ohýbač na rohlíky, tak mu to na mě názorně předvedli ![]()
Já vlastně dneska s nikým ani nemluvila, tak nic ![]()
Apríla „neslavím“ já, ani mé okolí.
@syselinka výborný, za to se nestyd, jak je člověk mladej, tak se nechá napálit
@syselinka
Po precteni Tveho prispevku tady normalne brecim smichy!… Hned mam lepsi zacatek dne…Dekuji! ![]()