Aprílové vtípky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2693
2.4.14 01:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
2.4.14 02:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.4.14 07:09

http://www.australiangeographic.com.au/…-study-says/

Sice to prozrazuji na konci clanku…ale libi se mi, jak je to promakane, dokonce jsou v tom klikaci odkazy na jine clanky :mrgreen:

Jinak takovou nejakou klasickou srandu jsem asi nezazila nikdy…ono je to na 1. aprila vetsinou dost pruhledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
2.4.14 07:32

Mě vyprávěla kolegyně, že jednou napálili jinou kolegyni. Bavili se jen tak v práci co kdo má a ta napálená kolegyně, že měla jaksi delší vedení, ale jinak naprosto v pořádku. No a jak se bavili, tak cíleně začali vychvalovat nové zahradnictví ve městě, kde mají revoluční novinku - JAMKY NA STROMKY. Kolegyně pochopitelně po práci šla do toho zahradnitcví, protože se chystala zasazovat ten rok několik jabloní a už je měla připravené na víkend a jamky na stromky se jí zdály jako příhodné řešení. Tak tam nakráčela s celou směnou za zádama ( což pochopitelně nevěděla) a přála si tu revoluční novinku, jamky na stromky a to slovy šest, protože toho má na zahradě víc. No Prej z toho byli všichni hotový, nakonec prodavačce vůbec nevěřila, že to nemají, zkoušela jí podmáznout s tím, at to z toho pod pultu vyndá, že jí dá za to víc. No asi půl hodinu z prodavačky dolovala tento produkt. KDyž už se řezalo celé zahradnictví, tak jí to asi došlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
2.4.14 07:34
@syselinka píše:
To mě napálili jednou na střední - měli jsme praxi na hotelu a přišel za mnou kuchař at jdu na recepci a zeptám se jestli už přišel ten ohýbač na rohlíky..
bez rozmýšlení jsem šla, vyhrkla jsem dotaz na recepční, ta na mě chvíli nechápavě zírala a pak mi řekla at v kuchyni vzkážu, že má jen ohýbač na č*ráky..až v tu chvíli mi došlo jak jsem blbá :zed:
samozřejmě při příchodu do kuchyně se všichni mohli potrhat smíchy a říkali, že příště mě pošlou pro rachot do zbíječky :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
2.4.14 07:37

Já včera šoupla na FB fotku z prvního UTZ dcery s popisem, že do třetice, ale naposled. Chytli se téměř všichni, přestože tam bylo evidentní datum z roku 2013. Jako nic moc extra nápad, ale zabral. Docela jsme se s některými zasmáli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
2.4.14 07:38
@syselinka píše:
To mě napálili jednou na střední - měli jsme praxi na hotelu a přišel za mnou kuchař at jdu na recepci a zeptám se jestli už přišel ten ohýbač na rohlíky..
bez rozmýšlení jsem šla, vyhrkla jsem dotaz na recepční, ta na mě chvíli nechápavě zírala a pak mi řekla at v kuchyni vzkážu, že má jen ohýbač na č*ráky..až v tu chvíli mi došlo jak jsem blbá :zed:
samozřejmě při příchodu do kuchyně se všichni mohli potrhat smíchy a říkali, že příště mě pošlou pro rachot do zbíječky :mrgreen:

To je dokonalý :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.4.14 07:46

Ne včera, ale před pár lety jsem vzala vymačkanou pastu na zuby a napnila jí pomazánkovým máslem. nastražila na manžela a čekala. Odešel do koupelny si vyčistit zuby a já v obýváku čekám na reakci, smích zadržuju násilím… No a jaké bylo moje překvapení, když přišel z koupelny a já říkám, tak co zuby a on - co jako? Vyčistil si zuby pommáslem a nepřišel na to :mrgreen:

Pro pořádek dodávám, že to nebyl můj nápad, ale pochytila jsem to na internetu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
2.4.14 07:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
2.4.14 07:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
2.4.14 09:56

@syselinka ja jsem pracovala v mc donaldu a nemusel byt ani april a rikat novackum at jdou pocitat kostky ledu nebo at jdou koupit odstavnovac na okurky byla taky zabava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
6.4.14 00:30
@Vend píše:
Taky jsem na manžela zkusila nitku na televizi a zabralo to parádně. Nejdřív šok a pak se snažil být v klidu, ale bylo vidět, jak ho to štve. No pak jsme se tomu společně nasmali a celý večer mi říkal, jak jsem ho dostala. Díky za tip tady na emiminu.

Jak se zpožděním pročítám diskuzi, zajímalo by mě, o jakou nitku jde? Co to je za fór dát mokrou nit na televizi? Nějak si stojím na vedení… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
6.4.14 06:08
@jessikka píše:
Ne včera, ale před pár lety jsem vzala vymačkanou pastu na zuby a napnila jí pomazánkovým máslem. nastražila na manžela a čekala. Odešel do koupelny si vyčistit zuby a já v obýváku čekám na reakci, smích zadržuju násilím… No a jaké bylo moje překvapení, když přišel z koupelny a já říkám, tak co zuby a on - co jako? Vyčistil si zuby pommáslem a nepřišel na to :mrgreen:Pro pořádek dodávám, že to nebyl můj nápad, ale pochytila jsem to na internetu :-)

tak toto me rozsekalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
6.4.14 10:18

@Petule030 televize pak vypada, ze je praskla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
22.6.14 15:10

Ahoj, chtěla bych si udělat srandu z přítele. Není to sice aprílový vtip, ale chci ho napálit :-) Sháním takovou tu nálepku která se nalepí na okno a vypadá jako rozbité. Nikde v kameném obchodě jsem to nenašla a ani na internetu jsem to ještě nenašla. Nevíte o tom náhodou? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí