Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, jakou letos budete posílat vtipnou SMS? Prosím, podělte se
Prosím, ne sprosté a takové ty opilecké, o počtu frťanů
Dík
![]()
Tak já začínám… ![]()
Už jsou tady Velikonoce, nejkrásnejši svátky v roce. Kluci holkám za vajíčka omalují spodní líčka.
Žádné neznám a ani nevím, že se posílají, nikdy jsem žádnou na Velikonoce neposlala a ani nedostala…ale ráda si tady nějakou přečtu ![]()
A ještě: Já ti přeju hošíku, hodně vajec v košíku. Hodně štěstí, hodně lásky, nevycházej bez pomlázky. Veselé Velikonoce přeje… ![]()
To už se posílají vtipné sms i k Velikonocům jó ![]()
no, já žádou nedostala..max přání pohledové..ve městech už ty tradice se nějak vytrácí, což je škoda
..
Vážně vám tyhle hromadně posílané a neosobní zprávy přijdou vtipné?
Velikonoce jsou tu zas, právě přišel jejich čas. Jistě přijdou koledníci, pohladit tě po zadnici, polštářek do gatí si dej a na celý svět se směj…
Běží, běží zajíček, nese pytel přáníček. Vyberte si některé, každé bude splněné. Hezké svátky přejeme, ať se za rok sejdeme.
Hody hody doprovody, já jsem malý zajíček. Přines jsem Vám ze zahrady plný košík vajíček. Bohatou pomlázku všem přejeme
Hody, hody zdravíčko, dejte klukům vajíčko, na pomlázku mašli, že k Vám cestu našli.
Veselého zajíčka, ať je svižná metlička, hodně pestrých vajíček, zmalovaných zadniček, pro krásu i pro zdraví, jak tradice vypráví!
Ne, proboha jen ne tyhle sms
Modlím se, abych nedostala žádnou… ![]()
@hanka.br. píše:
Vážně vám tyhle hromadně posílané a neosobní zprávy přijdou vtipné?
Evidentně někomu ano
![]()
10 let jsem dostávala takové smsky od „nejlepší“ kamarádky. V životě do té zprávy nenapsala ani pozdrav a mé jméno.
Nesnáším je.
Internet je toho plný. Zkusila bych zapojit hlavu, a nějakou originální vymyslela. ![]()
Jak já tyto sms nesnáším
…vždyt je to totálně neosobní
naše známá každej rok posílá tu stejnou, má ji asi uloženou a každý rok je tam ta stejná brutální hrubka
![]()
Absolutně nechápu hromadné neosobní rozesílání smsek, ať už na Vánoce, na Silvestra nebo na Velikonoce. Na žádné nereaguji, protože mne to skoro uráží
A nehodlám zbytečně navíc finančně podporovat operátory, kteří si asi v těchto obdobích dávají mimořádné odměny.. ![]()
Já teda nevím dámy, ale mám takový pocit, že zakladatelka se ptala na básničky k Velikonocům a ne na vaše názory, jak nesnášíte tyhle sms.
Tyhle básničky se nemusí použít jen do smsek, ale i na přáníčka třeba..
![]()
@kopretinanika Však ty naše názory taky zakladatelka číst nemusí. Třeba zjistí, že hromadné přeposílání bezduchého blábolu ať už v SMS nebo na přáníčku je jen ztráta energie a krmení operátorů a vykašle se na to. Anebo taky ne a bude je posílat dál.
@hanka.br. píše:
@kopretinanika Však ty naše názory taky zakladatelka číst nemusí. Třeba zjistí, že hromadné přeposílání bezduchého blábolu ať už v SMS nebo na přáníčku je jen ztráta energie a krmení operátorů a vykašle se na to. Anebo taky ne a bude je posílat dál.
To je pravda, stejně tak, jako vy nemusíte přispívat do diskusí, když to není k tématu. ![]()