Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prosila jsem o něco vtipného a nevulgárního - samozřejmě pro toho, komu takové SMS nevadí
.Komu vadí, ať tuto diskusi prosím mine
.Děkuji. Potěší mě na Velikonoce jakákoliv milá SMS - znamená to, že si na mě dotyčný vzpomněl. I kdyby to bylo nějakou primitivní říkankou
. Pěkný den!
@yourlady píše:
Prosila jsem o něco vtipného a nevulgárního - samozřejmě pro toho, komu takové SMS nevadí.Komu vadí, ať tuto diskusi prosím mine
.Děkuji. Potěší mě na Velikonoce jakákoliv milá SMS - znamená to, že si na mě dotyčný vzpomněl. I kdyby to bylo nějakou primitivní říkankou
. Pěkný den!
Můžu se zeptat? Fakt tě to potěší? Jako neosobní sms, kterou dotyčný přepošle celému seznamu? (nebo aspoň půlce?) ![]()
@želvice píše:
Můžu se zeptat? Fakt tě to potěší? Jako neosobní sms, kterou dotyčný přepošle celému seznamu? (nebo aspoň půlce?)
Podle mě zakladatelce nejde o to, jakou " neosobní " básničku jí kdo pošle, ale jde prostě jen o to, že si dotyčný na ni vzpomene a sms pošle..Ať je jakákoli. ![]()
@kopretinanika Snad si nemyslíte, že zaslání stejné zprávy celému seznamu znamená, že si někdo na někoho vzpomene.
@hanka.br. píše:
@kopretinanika Snad si nemyslíte, že zaslání stejné zprávy celému seznamu znamená, že si někdo na někoho vzpomene.
A můžete mi vysvětlit, jak víte, že lidi posílají stejnou sms, celému seznamu??? Jestli to dělá někdo z vašich známích neznamená, že to takhle dělají všichni!!! Podívejte se, já se tady nehodlám dohadovat. Každý na to máme svůj vlastní názor!!! Jenom jsem do teď nepochopila, proč sem dáváte takové příspěvky typu: A vás to vážně potěší?? A já bych takovou sms dostat nechtěla. atd…
![]()
@kopretinanika píše:
To je pravda, stejně tak, jako vy nemusíte přispívat do diskusí, když to není k tématu.
Domnívám se, že k tématu to právě je
A diskutovat znamená sdělit svůj názor a vyslechnout jiný.. ![]()
@reliska píše:
Domnívám se, že k tématu to právě jeA diskutovat znamená sdělit svůj názor a vyslechnout jiný..
Váš názor Vám taky nikdo nebere.. Já jen, že zakladatelka psala, že tahle diskuse je pro ty, komu tyhle sms nevadí.
![]()
@kopretinanika píše:
A můžete mi vysvětlit, jak víte, že lidi posílají stejnou sms, celému seznamu??? Jestli to dělá někdo z vašich známích neznamená, že to takhle dělají všichni!!! Podívejte se, já se tady nehodlám dohadovat. Každý na to máme svůj vlastní názor!!! Jenom jsem do teď nepochopila, proč sem dáváte takové příspěvky typu: A vás to vážně potěší?? A já bych takovou sms dostat nechtěla. atd…![]()
![]()
A jak ty víš, že ne? Je univerzální, neosobní, nemá ani oslovení. Bylo by opravdu hloupé si myslet, že když ti taková zpráva přijde, odesílatel ji posílá jen a jen tobě, nemyslíš? A máš pravdu, nerada je dostávám, přijde mi to trapný tohle posílat. Vidím, že nejsem sama, koho to obtěžuje.
@hanka.br. píše:
A jak ty víš, že ne? Je univerzální, neosobní, nemá ani oslovení. Bylo by opravdu hloupé si myslet, že když ti taková zpráva přijde, odesílatel ji posílá jen a jen tobě, nemyslíš? A máš pravdu, nerada je dostávám, přijde mi to trapný tohle posílat. Vidím, že nejsem sama, koho to obtěžuje.
Když jsme u toho tykání, tak snad u každé básničky nejde použít oslovení, na to je na konci vždy napsáno: Přeje xxxxx No, tak když tě to obtěžuje, proč se k téhle diskusi vůbec vyjadřuješ??? Sama zakladatelka psala, že komu to vadí, tak tady nemá být..Co je na tom těžkého k pochopení?? ![]()
@hanka.br. píše:
Přesně tak ![]()
@kopretinanika píše:
A můžete mi vysvětlit, jak víte, že lidi posílají stejnou sms, celému seznamu??? Jestli to dělá někdo z vašich známích neznamená, že to takhle dělají všichni!!! Podívejte se, já se tady nehodlám dohadovat. Každý na to máme svůj vlastní názor!!! Jenom jsem do teď nepochopila, proč sem dáváte takové příspěvky typu: A vás to vážně potěší?? A já bych takovou sms dostat nechtěla. atd…![]()
![]()
Sorry, ale než toto, tak nejlépe nic. Když už je tedy z nějakého prazvláštního důvodu nutné/chtěné si na někoho vzpomínat prostřednictvím sms, tak nejlépe - „Milá XX, přeji krásné a veselé Velikonoce, užij si to. Myslím na tebe, jak se máš?“ - ano, to mi přijde jako, že si na mě dotyčný vzpomněl.
@želvice píše:
Sorry, ale než toto, tak nejlépe nic. Když už je tedy z nějakého prazvláštního důvodu nutné/chtěné si na někoho vzpomínat prostřednictvím sms, tak nejlépe - „Milá XX, přeji krásné a veselé Velikonoce, užij si to. Myslím na tebe, jak se máš?“ - ano, to mi přijde jako, že si na mě dotyčný vzpomněl.
Taky to tak jde, ale co je špatného na tom, napsat básničku?? ![]()
Já radši mizím…Dohadovat se tady se mi zrovna dneska nějak asi nechce..
A kazit tady zakladatelce diskusi, taky ne. Takže básničkám zdar…
![]()
@kopretinanika píše:
Když jsme u toho tykání, tak snad u každé básničky nejde použít oslovení, na to je na konci vždy napsáno: Přeje xxxxx No, tak když tě to obtěžuje, proč se k téhle diskusi vůbec vyjadřuješ??? Sama zakladatelka psala, že komu to vadí, tak tady nemá být..Co je na tom těžkého k pochopení??
A proč bych se nevyjádřila? Při každé příležitosti, kdy s podobnými trapnostmi roztrhne pytel si říkám, co koho vede k tomu, aby se přidal ke všeobecnému rozesílání bezduchých říkanek, místo aby napsal něco normálního, osobního.