Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A diskuze je o čem? Jestli o tom, proč se ti to s ním nelíbí, tak to těžko říct - je mladý, tudíž asi nemá tolik zkušeností, tak ho to nauč.
@Paola21 píše:
A diskuze je o čem? Jestli o tom, proč se ti to s ním nelíbí, tak to těžko říct - je mladý, tudíž asi nemá tolik zkušeností, tak ho to nauč.
No ze jsem si nasla partnera a je první s kterým se mi líbání nelíbí..Měl více slečen predemnou a znam ji i jednu a má jiný názor..Jsme od sebe rok..
@Anonymní píše:
No ze jsem si nasla partnera a je první s kterým se mi líbání nelíbí..Měl více slečen predemnou a znam ji i jednu a má jiný názor..Jsme od sebe rok..
Tak ne s každým se ti libani musí libit
![]()
V čem se ti to nelíbí? Zkuz mu to naznačit, navést ho, pokud to nechceš říct napřímo.
Taky sem měla jednoho takového kamaráda. Jiskřilo to mezi náma naprosto neskutečně (ještě dneska, když ho potkám, tak mě zatrne v podbřišku), ale líbal, jak kdyby dával pusu svojí tetičce
No nic z toho nakonec nebylo…Pro mě to je jedna z důležitých součástí intimního života…
@Anonymní píše:
Ahoj, mám problem…Mám mladšího kluka a známe se ze školy…Mě se proste s nim líbání nelíbí…Měla jsi i jiné pratnery a s nemá to bylo v poho…Ale je jsem neznala dlouho jak jiné..Už se známe 7 měsíců a byli jsem nejlepsi kamaradi a na jedné akci se naše city k nám změnily…City k nemu se změnily…Rekla jsem mu to asi po dvou dnech..No zašli jsem ven..Až došlo na líbání tak proste se to zase nějak změnilo…Nevím jestli je to tím ze je mladsi nebo se známe delsi dobu a nebo ze z něho citim kamaráda…Docela mě to mrzi..A nebo je to tím ze jsem Bi
Každý může mít jinou techniku líbání a pokud se ti to s ním nelíbí, tak mu to nějak decentně řekni nebo naznač co se ti líbí a uvidíš jestli se to zlepší.
@iriis píše:
Ale líbat umíš ne?
Myslím, že ti co mě znají ze zdejší oné diskuse, se teď asi hodně popadají za břicho ![]()
Mně bylo třiadvacet, jemu o čtyři víc a líbání připomínalo vrtání sondou. Někomu holt příroda nenadělila
@Anonymní píše:
Ahoj, mám problem…Mám mladšího kluka a známe se ze školy…Mě se proste s nim líbání nelíbí…Měla jsi i jiné pratnery a s nemá to bylo v poho…Ale je jsem neznala dlouho jak jiné..Už se známe 7 měsíců a byli jsem nejlepsi kamaradi a na jedné akci se naše city k nám změnily…City k nemu se změnily…Rekla jsem mu to asi po dvou dnech..No zašli jsem ven..Až došlo na líbání tak proste se to zase nějak změnilo…Nevím jestli je to tím ze je mladsi nebo se známe delsi dobu a nebo ze z něho citim kamaráda…Docela mě to mrzi..A nebo je to tím ze jsem Bi
Normální chemie, prostě si nevoníte. Stane se. V kamádství to nevadí, va vztahu či v sexu ano.