Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
netušíte prosím, jak sehnat čerstvý libeček? Vím, že pokud někomu roste na záhoně, je to skoro plevel. Jenže já neznám nikoho, komu roste na zahradě a v obchodě jsem čerstvý nikdy neviděla.
Díky moc
M
Ahoj, nevím jestli pomůžu, ale občas ho vídám v zelenině Hypernova nebo Tesco, společně s oregánem, bazalkou a já nevím čím, v plastovém květníku. Je tak 15-20cm vysoký, třeba půjde normálně za:,–(it na zahrádku.
Ale mají je tam jen někdy.
Ahoj,
tchýně ho mívá na zahrádce a je fakt, že roste jak blázen, vždycky je to skoro strom
. Nevím, jestli ho tedy má vysazený i letos, ale stoprocentně kupuje sazenice na všechny bylinky v Holešovické tržnici.
J.
Taky jsem viděla Libeček v těch plastových květináčích a taky bych pro něj jela do Holešovic
Holešovická tržnice stojí za návštevu kdykoliv (teda co se zeleniny a ovoce týče).
ahoj
jééé, libeček, ten miluju…
V obchodech jsem ho neviděla, před pár dny jsem kupovala v Albertu směs bylinek do polévky, byla tam petrželka, pažitka a malá snítka libečku - v plastové krabičce. Jinak na jaře ho prodávají v plastovém květníku v zahrádkářství.
Ale do jara asi čekat nechceš, co…
Lucka