Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Původně to byla sranda, prostě pracovní jméno, ale manželovi se líbí a dal by ho. Já sama nevím, přijde mi to tvrdé, ale nemám jinou variantu. Bráchové se jmenují Michal a Lukáš. Použít nemůžeme Petra, Martina, Pavla, Davida, Tomáše, Jakuba…a určitě ještě další, jen si nevzpomenu.
Ne nelíbí. Ale asi je to tím ze se tak jmenoval děda, pradeda, otec a ted i bratr…Na me je to jméno moc tvrde…a Kája mi zas prijde divne (navíc se používá i pro holky- Karoliny)…
Byl to můj děda, moc se mi nelíbí, ale když se nad tím zamyslím, nevadilo by mi ho dát, kdyby na tom manžel trval.
Pred par lety, bych rekla hruza.Ale v dnesni dobe Sebastianu, Matyasu, Oliveru, se mi zacinaji libit klasicka ceska jmena. Klidne bych Karlika dala.
Nelíbí. Taky čekám mimčo a manželovi by se jméno Karel líbilo, ale mě ne. Je pro mě moc tvrdé. Mám ráda klasické české jména, ale tohle mě zrovna nezaujalo
@Eemii píše:
Pred par lety, bych rekla hruza.Ale v dnesni dobe Sebastianu, Matyasu, Oliveru, se mi zacinaji libit klasicka ceska jmena. Klidne bych Karlika dala.
To je ono, člověku se ten náhled na ty jména stejně časem mění. Když se mi narodila první dcera, je to víc jak 25 let, tak tam dala jedna maminka Františka. Říkala jsem si, no chudák kluk Franta, v dnešní době. A dneska mi ten Fanda vůbec navadí ![]()
K Michalovi a Lukášovi bych dala třeba Ondřej, Matěj, ale Karel se mi nelíbí
Tak už je mi jasné, proč to jméno není moc časté. Já jsem na vážkách, moc se mi nelíbí, ale nejsem schopná nic navrhnout. nechci jméno, co se vyskytuje v naší rodině nebo u kamarádů a to je problém.
@Eemii Taky bych chtěla nějaké klasické jméno. Tyhle se mi taky nelíbí.
Nelíbí.
Jméno si asociuji s nositelem a tolik de. ilů Karlů, kolik jich já znám… ![]()