Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Lenku bych nedala, nelíbí se mi to, David v pohodě. Nicméně jméno a příjmení k sobě dobře sedí v obou případech, lepší než nějaká divočina.
Lenka a David jsou normální hezká jména. Žádná divočina. Takže je nejdůležitější, aby se jména líbila vám dvěma.
Lenka se mi nelíbí vůbec. K příjmení se hodí obě jména dobře. Hlavně aby se líbili vám.
Pro mě trochu nemastný, a le nijak nehezký, prostě normální jména a hezky sedí k příjmení.. leniček už se asi moc nedává, tak alespoň nebudou tři ve třídě ![]()
Myslím, že tato jména jsou naprosto bezproblémová.
Mně osobně se nelíbí Lenka. Ale to je otázka osobního vkusu.
To je hloupost se ptát ostatních, musí se líbit hlavně Vám. Ale když už si se zeptala, tak obě jména s příjmením zní dobře. ![]()
My jsme se nikdy na jména ostatních neptali.
Já jsem Lenka a mrzí mě že se tolika lidem nelíbí, raději se ani neptám ![]()
vždy mi přišlo to jméno v pohodě
Lenka se mi nelíbí v žádné kombinaci. David je asi celkem cajk.
Lenku by chtel spis pritel. Jeste jsem uvazovala nad Veronikou, ale Veronika Malikova je dlouhe ne?
Nebo nevim. Dejte treba tip, jmena pro holcicku ktere by sedelo k prijmeni.
Lenka byla za meho detstvi hodne frekventovana, ted uz neni pomalu ani slyset. Dala bych, dulezite ze se libi tobe.
S pritelem uz ted hooodne dopredu resime jmena.Tak se chci jen tak optat, co rikate na jmena a jak vam to sedi. U holcicky by to byla Lenka Malikova a kluk David Malik.Co vy na to?