Líbím se šéfovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
12.6.18 13:31
@Annabela11 píše:
@Čičorečka Pěkně napsáno, přesně moje řeč :palec:

Jako tady to všechny zlehčují, ale ono fakt není o co stát. Každá máme asi hranici sexuálního obtěžování jinde, nebo to holky prostě nezažily. Jako jít pak do jeho kanceláře něco řešit, to jsem měla celý den žaludek na vodě. A pokud to u zakladatelka takhle začíná, tak kde to skončí? Kdy je ta hranice, že se má ozvat? A jak? Není to sranda. A nějaký zlehčování fakt není na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.18 13:47

Když jsem nebyla vdaná (to je ale dost velký rozdíl) jsem se setkala s dost výrazným „balením“ ze strany ženatého šéfa.. mě to ale až tak nevadilo, nikdy jsem nic fyzické nedovolila, nezačala bych si se ženatým chlapem, tak jsem se snažila pořád to zahrát na zábavu, nebylo mi to ale příjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
12.6.18 13:50
@Anonymní píše:
Upřímně bych chtěla mít vaše starosti…přehlížela bych to, max. bych mluvila o tom, jak mám doma skvělého manžela atd., aby tedy šéf případně věděl hned ze začátku, že nemá šanci.

Nechápu proč anonym? Na rýpnutí ohledně toho, jak máš ty daleko důležitější starosti a tohle je malichernost to vidím na zneužití anonymity :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
12.6.18 14:21

Mě na tom dost zaráží, jak kolegové ví kolik máš peněz a jak víš kolik mají oni? To mi nepřijde normální. To si jako ukazujete výplatní pásky? U nás to vytahovala a roztrubovala personalistka. :cert: Upřímně to nesnáším, protože to pak dělá právě zlou krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.18 14:25

To taky nesnáším. Zrovna nedávno u nás sondovala jedna osoba z konkurenčního prostředí, kolik vydělávám. :) Já jsem tam zrovna nebyla, ale kolegyně mi to říkala druhý den. Nemohla jí to říci, i kdyby chtěla, protože to prostě neví. Takové věci se neříkají.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.18 14:30

@berusa.m Oni neví, že mám tolik. Od nich to vím, protože si to mezi sebou říkají. Nadávají, že třeba nedostaly prémie. A já mám jako bonus klidně o tři tisíce víc 8o. To jim ani říct nesmim. Zakl

• Citovat
  • Upravit
14642
12.6.18 14:33
@Anonymní píše:
@berusa.m Oni neví, že mám tolik. Od nich to vím, protože si to mezi sebou říkají. Nadávají, že třeba nedostaly prémie. A já mám jako bonus klidně o tři tisíce víc 8o. To jim ani říct nesmim. Zakl

Tak to ať tě ani nenapadne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.18 14:38

A kdysi dávno se jedna moje známá, taková naivní duše, pochlubila před kolegyněmi, že si vydělala za měsíc asi čtyřicet tisíc. Taky žila v dobré víře, že jsou dobrý kolektiv. Jaké bylo její překvapení, když jí od příštího měsíce majitelka(která se tam ani nezdržovala) zvedla nájem za pronajaté prostory. :)

• Citovat
  • Upravit
14313
12.6.18 14:46

@Čičorečka Ano pravděpodobně se do takové situace žádná nedostala…proto se to zlehčuje…a rádi se takové věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
12.6.18 15:14
@Anonymní píše:
To taky nesnáším. Zrovna nedávno u nás sondovala jedna osoba z konkurenčního prostředí, kolik vydělávám. :) Já jsem tam zrovna nebyla, ale kolegyně mi to říkala druhý den. Nemohla jí to říci, i kdyby chtěla, protože to prostě neví. Takové věci se neříkají.
Člověče, nejsi ty stará Štiková, že tě všichni tak řeší? Myslím, že buď jste hrozně udrbanej kolektiv, nebo že to vnímáš ve větší míře, než v jaké to skutečně je.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.18 15:18
@Premek_Orac píše: Člověče, nejsi ty stará Štiková, že tě všichni tak řeší? Myslím, že buď jste hrozně udrbanej kolektiv, nebo že to vnímáš ve větší míře, než v jaké to skutečně je.

To ale nebyl můj příspěvek. Já se snažím psát, že jsem zakladatelka. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
10244
12.6.18 15:24
@Anonymní píše:
To ale nebyl můj příspěvek. Já se snažím psát, že jsem zakladatelka. Zakl.

Tak to je faux pas. Omlouvám se! Omluva se přijímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.18 15:29
@Premek_Orac píše:
Tak to je faux pas. Omlouvám se! Omluva se přijímá?

Ano, přijímá :mrgreen: Zakl

• Citovat
  • Upravit
10244
12.6.18 15:37
@Anonymní píše:
Ano, přijímá :mrgreen: Zakl
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
12.6.18 16:49

My jsme měli dokonce v pracovní smlouvě, že o výši platu nesmíme mluvit s kolegy. Přijde mně to rozumné a hanbou bych se propadla, kdybych z nějakého kolegy mámila, kolik vydělává. Jasně, mezi kamarády si řekneme, ale pokud s někým nemám takový vztah, abychom si to řekli sami od sebe, tak tohle je teda buranství :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat