Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jestli po tobě chtěl otevírat dveře, od kterých nemá klíče tak to bych fakt nebrala jako náznak zájmu, spíš se potřeboval dostat tam, kde evidentně nemá co dělat
![]()
Zase stůj nohama na zemi ![]()
Z toho lze jen usoudit, ze nebude moc konverzacne zdatny, kdyz se dokola pta jak se dari ![]()
@Anonymní píše: Více
Mě by teda bylo hlavně podezřelé, proč nějaký chlap, který tam údajně dochází pracovně, potřebuje otevřít dveře, od kterých nemá klíče?
A ty jeho podivné otázky by na mě teda určitě nějaký dojem udělaly, ale ne takový, jako že se mu líbím. Kdysi jsem byla nová v jistém zaměstnání. Taky tam přišel takový týpek. Taky se různě vyptával. A pak jsem zjistila, že to je ex majitelky objektu, a jenom si ověřoval, kdy tam je nějaký personál, aby věděl, kdy bude čistý vzduch, až půjde do baráku, aby odsud mohl odnášet nějaké věci.
Ne. On potřebuje otevřít ty dveře protože on tam vykonává práci.
On něco vrtá, montuje…
Těžko říct, možná se takhle baví s každým, možná jen stebou, což by znamenalo, že se mu líbíš.
Jsem jediná kdo slyší zvuky dlouhých kroků? Každopádně zakladatelko o takovém chlápkovi bych si nic moc nemyslela a hleděla bych se mu vyhýbat kdykoliv by to šlo.
To je mi ale náhodička. Tyhle diskuse se tu objevují poslední dobou tak nějak často. Někdo z práce se dlouze dívá nebo zapřede přátelský rozhovor a zakladatelka řeší na Emiminu, jestli se mu líbí. Čím by to asi tak mohlo být? Že by ten nástup jara? Že by jedna nezadaná zakladatelka? ![]()
Asi jsem málo romantická. Kdyby po mě někdo furt chtěl otevírat dveře, od kterých nemá klíče, ale měl by je mít, tak bych si myslela, že jde krást nebo špehovat. ![]()
@Michelle_M píše: Více
Jo, je to ona, zdejší oblíbený test to potvrdil.
@TRG píše: Více
Takže tě pasoval do role osobní klíčníce jo?
![]()
Za mě, je to úplně obyčejná konverzace s přátelským člověkem… ![]()
Nic víc bych v tom asi nehledala, pokud jde jen o tohle. Ale to už musíš přece sama poznat, ne? ![]()
Třeba zrovna já, se taky k lidem chovám většinou přátelsky a jsem i hodně komunikativní a nedělá mi problém navázat řeč téměř s každým, teda až na určité pouliční exoty, co mě oslovují už sami od sebe…
Ale, i když jsem na někoho zrovna milá, tak to nemusí být tak, že po něm za každou cenu jedu. ![]()
Příspěvek upraven 12.03.26 v 22:01
Nastoupila jsem nová do práce a muž co tam dojíždí pracovat mě hned oslovil.
Jak se vám daří? A vy jste tu nová že? Si říkám že jsem vás tu ještě neviděl.
Pak pořád po mě chtěl ať mu otevřu různé dveře od kterých nemá klíče. Přitom ostatní zaměstnanci mají také klíče.
Pořád otázky jak se daří? Tak mu říkám že jsme tu nebyla, byli jsme nemocní. A on říká: jo dlouho jsem vás neviděl.
Pořád se usmívá a je takový pozitivně naladěný.
Byli akce v práci ( netýkala se přímo nás ta akce)a hned to je dneska veselo co?
Jak se vám tu líbí a podobně.
Tak já nevím co si o tom myslet