Líčení k tyrkysovým šatům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
4.2.11 15:35
Monny89 píše:
k tyrkysovym satum - ne tyrkys liceni!!! Zalezi na tom jakou ma barvu vlasu.. a pak take co se tyka bot (barva) a doplnku (naramek, prstynek, nahrdelnik, kabelka, spona ve vlasech) popripade satek pres ramena..Takze barvu urcitou nenapisu, ale urco bych to sladila s doplnky a botkama :wink: aby se to netriskalo.. nejakou jemnou nevyraznou, protoze tyrkys saty jsou vyrazne uz samy o sobe… Neco do odstinu svetle zlute (pokud je tmavovlaska) zvyrazni to ocka,a muze mit zluty satek kolem ramen.. Jinak bych zkusila „nahe“ liceni, pouze treba cernou linku na ocnim vicku,a rty jen lehce naruzovelym leskem, popripade vytahnout jemnou konkturkou…

mně osobně tedy vůbec neladí tyrkys a žlutá… :think:  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.2.11 15:42
janina.sun píše:
Monny89 píše:
k tyrkysovym satum - ne tyrkys liceni!!! Zalezi na tom jakou ma barvu vlasu.. a pak take co se tyka bot (barva) a doplnku (naramek, prstynek, nahrdelnik, kabelka, spona ve vlasech) popripade satek pres ramena..Takze barvu urcitou nenapisu, ale urco bych to sladila s doplnky a botkama :wink: aby se to netriskalo.. nejakou jemnou nevyraznou, protoze tyrkys saty jsou vyrazne uz samy o sobe… Neco do odstinu svetle zlute (pokud je tmavovlaska) zvyrazni to ocka,a muze mit zluty satek kolem ramen.. Jinak bych zkusila „nahe“ liceni, pouze treba cernou linku na ocnim vicku,a rty jen lehce naruzovelym leskem, popripade vytahnout jemnou konkturkou…
mně osobně tedy vůbec neladí tyrkys a žlutá… :think: :nevim:

nemyslim vylozene zluta, jak jsem napsala, ale takova ta jemna nevyrazna svetla zluta, nevim jak ji popsat, ja ji tu mam doma a k tyrkys obleceni mi to kazdy chvali.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.2.11 15:44
Monny89 píše:
janina.sun píše:
Monny89 píše:
nemyslim vylozene zluta, jak jsem napsala, ale takova ta jemna nevyrazna svetla zluta, nevim jak ji popsat, ja ji tu mam doma a k tyrkys obleceni mi to kazdy chvali.. :think:

Tak už si asi umím představit, jakou myslíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
4.2.11 15:55

dekuji ze jste mi napsali a ted muzu jen popremyslet ale asi spise prilnu ke kourovymu liceni ja osobne pouzivam jen kour. liceni…kamoska je spis takovy nevyrazny typ,blond vlasy,svetla plet,oci myslim zelene,oboci take svetle tak bych ji asi oboci zvyraznila hnedou a oci obtahla tuzkou at je takova vyraznejsi,co myslite??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
4.2.11 15:58

k tyrkysu se žlutá ,nejlépe zlatá hodí 100% -vzpomente z dějepisu na Egypt a faraony mě to tedy nikdy nepřipadalo nevkusné :wink:
Jinak spíš záležá na tipu nositelky pokud je hnědooká výrazná bruneta nebála bych se ani toho tyrkysového líčení ,jestli je ,ale blond už by to opravdu vypadalo levně-tam opravdu spíše nenápadně max.ty zlaté oční stíny pod obočí a a ke koutku světlý stín a pak tmavěmodré(skoro černé) linky pokud nemá oči hluboko vsazené .
Ale pro mě je tedy to nej zdravíčko -to poslouží maximálně bez něj není žádný make-up úplně dokonalý .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
4.2.11 16:50
smolarka píše:
dekuji ze jste mi napsali a ted muzu jen popremyslet ale asi spise prilnu ke kourovymu liceni ja osobne pouzivam jen kour. liceni…kamoska je spis takovy nevyrazny typ,blond vlasy,svetla plet,oci myslim zelene,oboci take svetle tak bych ji asi oboci zvyraznila hnedou a oci obtahla tuzkou at je takova vyraznejsi,co myslite??

Klidně bych udělala hnědé jemné kouřové líčení, ale hlavně si to s ní zkus, aby se v tom cítila a nepřipadala si moc výrazná. Možná snese líp barevnější nehty na rukou a oči a zbytek víc „naked.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.2.11 17:05

Já bych do modré nešla, ani kdyby byla slečna blond a ladilo to se šatama na 100%..Ta modrá prostě vždy už bude působit retro - vyžile..Jako v časáku, profi nalíčení a nafocení to vypadá prdácky, ale reál podle mě ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
4.2.11 17:08

Tak jestli mohu radit, dnes už se neladí líčení s oblečením. Záleží jaké líčení má kamarádka ráda, jestli výrazné nebo jemnější,
Rozhodně základem je dobrý makeup, před řádně vyčistit obličej, ne tmavý ani světlý, musí být v tonu pleti, zdravíča až nakonec.
Zvírazni buď oči nebo rty, podle toho co v obličeji kamarádky dominuke. Pokud má hezké oči, zvýrazni ty, pokud rty, tak zvýrazni rty, rozhodně ne obé.,
Stíny vol čistě kouřové nebo přirozené a moc hezky k tyrkysu vypadá kouřové s nádechem do fialkova. Ta fialová je v tom hodně jemná, opravdu jen nádech.
Líčila jsem v salonu na svatby, plesy apodobně. Rozhodně nevol tyrkysové, modré nebo čistě fialové líčení.
Na rty dej též makeup a přepudruj, pak rtěnka lépe drží a to samé na očích. Pokud budeš dávat výrazné oči, zvolila bych tonovaný lesk na rty.
Zdravíčky ak jen dolaď obličej, spíše jemně, pokud budou oči výrazné a nezapomeň upravit obočí.

• Citovat
  • Upravit
16743
4.2.11 17:41

Já bych taky nevolila tyrkosovu-určitě ne, bylo by to překombinované. Dala bych buď nahé líčení, kouřové a enbo bílé stíny-vystínovat až pod obočí a tmavou linku ale ze stínů a en tekutou a rozmazat-podobné kouřovému ale jemnější :wink:
Zvýraznila bych oči a na pusu jen světlounký lesk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.2.11 19:10
janina.sun píše:
Monny89 píše:
janina.sun píše:
Monny89 píše:
nemyslim vylozene zluta, jak jsem napsala, ale takova ta jemna nevyrazna svetla zluta, nevim jak ji popsat, ja ji tu mam doma a k tyrkys obleceni mi to kazdy chvali.. :think:
Tak už si asi umím představit, jakou myslíš :palec:

super, konecne jsme se nejak dorozumeli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.2.11 19:12
smolarka píše:

tak ten kour neni spatnej teda nu, kdyz je nevyrazna blond.. ale aby ladila i doplnkama a nebyla pak cela duhova.. :wink:
Jemnej kour od vnitrniho oka stribrno-sedivy, jak prechazi do hnedo-cerna.. a obtahnou vicko tekutou cernou linkou… plus rasenka.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová