Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Lehké stíny a horní linky bych nechala. Ale to je i tím, že jsem u sebe na horní linky zvyklá. Nepodléham módním trendům…
Na tekutych linkach nevidim nic zastaralyho. Namaluj si oci jak se ti libi a jak jsi zvykla. Moda nemoda.
@Anonymní píše:
Jake liceni byste mi doporucily, zeny? Byla jsem zvykla pouzivat od 15 let tekute linky nahore i dole, znama vizazistka mi rikala, ze tak vypadam starsi a nenosi se to uz. Tak jsem pouzivala tuzku cernou a pak sedou, to pry vypada taky divne. Ona doporucuje stiny, s temi moc neumim, nedrzi to, pripadam si nevyrazna. Jsrm zvykla na vyrazne oci ale vsimam si ze uz je to fakt asi out. Kdyz mam jen rasenku, vynikaji kruhy pod ocima, vyfotila jsrm se ve svetle, at jdou videt.. Kazdopadne oci chci mit vyraznejsi nez rty, mam dlouhe rasy, rty mam uzke, nic moc..co byste doporucily?
Možná by nebylo od věci, kdybys sem dala i fotku nalíčených očí, tak jak jsi zvyklá to nosit.
Linky bych nechala, ale aspoň dolů bych nedala černou. Aspoň po celé délce ne. Šedou, khaki záleží jaký jsi barevný typ a až do poslední třetiny třeba černou. Ale jestli se cítíš dobře v černé, tak jí nos, jen tekutá vypadá tvrdě, lepší měkká tužka a s citem.
Jsi svetly typ, takze cerny linky jsou fakt vyrazny az moc. Ja myslim, ze by ti slusely hnede linky nahore, dole doztracena a hnede stiny s lehkym trpytem. Rasenka cerna.
Namaluj se a hoď fotku. My ti to okouknem.
Linky horní bych nechala, vyměnila bych tekuté za tužku. Protáhla linku trochu do koutku vnějšího. Máš hodně kulaté oči, tím to rozstřelíš.
Používej bázi pod oční stíny a budou ti držet celý den. Doporučuju zn. Artdeco, ty jsou skvělé za pár korun.
Tady je me soucasne liceni, kdy mam tuzku. Tohle se mi libi, ne vzdy se to ale tak povede. Mam se ubirat timto smerem nebo jinak? A co oboci? Abych oddalila oci od sebe, tak jsem si ho driv trhala dost, ted je zas trend ho mit priblizene k sobe.. coz by asi ke mne neslo
Bazi pod oční stíny, pak to bude drzet, u stínů bych volila nějaké nude odstíny a linku teda třeba hnědou a jen nahoře. Linka dole te fakt udělá víc starou a vyloženě černá k tobě ani nepůjde, jsi světlý typ.
Tak zkus různé styly, jedna věc je, že ti řekneme, co by ti slušelo, druhá věc, jak se sama sobě líbíš. Typ řasenky taky dělá hodně, někdo preferuje nenápadný styl, jiný má rád když to vyrobí de facto umělé řasy (což zas ten druhý považuje za hnus). Já třeba používám stíny místo linek, a teda trvalo skoro půl roku, než jsem to vychytala - a dost mi teda pomohla jedna paletka (sada nudes a hnědých stínů - matné i lesklé), kdy prostě ať to tam hodím, jak chci, je to (dle mého subjektivního názoru) hodně dobré, trochu ve stylu 20. let, ale taky to není každého styl (za náctileta jsem spíš preferovala styl líčení 60. let, ale už na to prostě nemám dostatek mladistvosti, a už to není ono).
Ale teda soucítím, protože vidím, že máš „dokonalé“ oči (ani velké, ani malé, ani zapadlé, správně od sebe, klasický tvar), a ty se líčí nejblběji, protože není co korigovat. ![]()
@Anonymní píše:
Tady je me soucasne liceni, kdy mam tuzku. Tohle se mi libi, ne vzdy se to ale tak povede. Mam se ubirat timto smerem nebo jinak? A co oboci? Abych oddalila oci od sebe, tak jsem si ho driv trhala dost, ted je zas trend ho mit priblizene k sobe.. coz by asi ke mne neslo
Ta fotka vpravo je boží, tak bych se malovala dál. Máš krásný oči a vizážistka ať si trhne, taky se maluju tak, jak se to líbí mně
ta levá fotka…taky dobrý. Možná bych volila hnědou tužku na oči. Ta černá je fakt taková tvrdá.
Mě třeba stíny nesluší.
zkoušela jsem snad všechno a prostě ne. Nebo to neumím. Já používám tužku a řasenku.
@Anonymní píše:
Tohle je hezký, takový přirozený. Ale líbilo by se mi na tobě i výraznější. To obočí, co teď frčí je něco příšernýho, nech si ho jak máš teď.
@Tomie taky hod fotku toho liceni, to zni dobre
jinak dekuji za lichotku ![]()
Jake liceni byste mi doporucily, zeny? Byla jsem zvykla pouzivat od 15 let tekute linky nahore i dole, znama vizazistka mi rikala, ze tak vypadam starsi a nenosi se to uz. Tak jsem pouzivala tuzku cernou a pak sedou, to pry vypada taky divne. Ona doporucuje stiny, s temi moc neumim, nedrzi to, pripadam si nevyrazna. Jsrm zvykla na vyrazne oci ale vsimam si ze uz je to fakt asi out. Kdyz mam jen rasenku, vynikaji kruhy pod ocima, vyfotila jsrm se ve svetle, at jdou videt.. Kazdopadne oci chci mit vyraznejsi nez rty, mam dlouhe rasy, rty mam uzke, nic moc..co byste doporucily?