Líčení mých očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.12.21 19:33

@Hoa Mai dekuji za tipy :) @Zuzaja ja s obocim uz dlouho nic nedelam a neroste to @me57h a kolik bys mi tipla bez liceni a pak s licenim? @Ou diky za tipy, ty kruhy mam od detstvi, i nasi je maji, zajimave ze mi je vsechny fotografky vzdy vymazou z fotek :) jinak nejsem odbarvena, jsem prirozena blond

• Citovat
  • Upravit
13227
29.5.22 20:53

Ahoj,
Nechce se mi zakládat nová diskuze, ale potřebovala bych sehnat oční stíny stejné barvy jako je na obrázku.
Tyto už se bohužel nedělají. Tak něco hodně podobného a v matu.
Za tipy a nápady děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.5.22 21:05
@Anonymní píše:
Tady je me soucasne liceni, kdy mam tuzku. Tohle se mi libi, ne vzdy se to ale tak povede. Mam se ubirat timto smerem nebo jinak? A co oboci? Abych oddalila oci od sebe, tak jsem si ho driv trhala dost, ted je zas trend ho mit priblizene k sobe.. coz by asi ke mne neslo
.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
29.5.22 21:09

Hmmm narocny odstin. Neco podobneho mam v paletce Norvina. Ale kvuli jednomu odstinu nebudes kupovat celou paletku, ze? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
29.5.22 21:14

@cecetka díky, ale kromě té jedné barvičky bych ostatní nevyužila :think: ;)
Mají i od MAC…ale je víc do fialova…tahle je něco mezi fialovo modrou… když se něco objeví, tak je to všude spíš fialovo růžová…
Je to těžké :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21421
29.5.22 21:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39724
29.5.22 21:31
@Magical-eyes píše:
Ahoj,
Nechce se mi zakládat nová diskuze, ale potřebovala bych sehnat oční stíny stejné barvy jako je na obrázku.
Tyto už se bohužel nedělají. Tak něco hodně podobného a v matu.
Za tipy a nápady děkuji! :kytka:

Co tohle? Barva asi není úplně stejná..jsou víc do fialova, no.

https://www.arteria.cz/…33-lavera-2g
https://www.vmd-drogerie.cz/…alove-3-5-g/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39724
29.5.22 21:33

@PaníBovaryová
Jsme asi našly stejné. ;) Tu Reginu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
24.6.24 17:58

Holky, mohl by mi někdo zkušenější poradit, čím že si to dělá ty oční linky? Stínem, tužkou? Jak na to? To video je zrychlené, tak jsem jen stihla udělat printscreen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.12.24 07:16

Pěkný den přeji, můžete mi prosím poradit ohledně výběru pěkného a většího kosmetického zrcátka na líčení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
8.12.24 09:55

Kdyby jste chtěla pravdu pěkné, tak já bych dokázala poradit se podívat na bezdoteku. cz U nich můžete najít třípanelové zrcátko i s led osvětlením. Mají jich ale na výběr mnohem víc, tak doporučím se na jejich stránky podívat a uvidíte, že budete spokojená tak jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí