Korejská kosmetika

386
2.12.21 22:16

Korejská kosmetika

Zdravím dámy, používáte nekterá také korejskou kosmetiku? pojdme se pobavit jaka ne/ vyhovovala vám?

co nyni používáte?

v jakém pořadí?

kolikakrokovou si péči děláte? kolikrat denne?

já korejské kosmetice propadla a uz nic jineho nechci.

Ráda se nechám inspirovat co bych mela vyzkouset noveho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
2.12.21 22:26
@wonderwoman1 píše:
Zdravím dámy, používáte nekterá také korejskou kosmetiku? pojdme se pobavit jaka ne/ vyhovovala vám?

co nyni používáte?

v jakém pořadí?

kolikakrokovou si péči děláte? kolikrat denne?

já korejské kosmetice propadla a uz nic jineho nechci.

Ráda se nechám inspirovat co bych mela vyzkouset noveho :D

Toho se nebojíš, co je v tom za sajrajt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.12.21 23:32
@Russet píše:
🤔 🤔 😄 ne tam žádný není😄
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
2.12.21 23:38

Mám Qise masku a peelingy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
2.12.21 23:39
@Russet píše:

Proč sajrajt? Co je to za hloupý předsudek?

• Citovat
  • Upravit
Parninas
2.12.21 23:44

https://www.notino.cz/…/p-15991193/?…

Úplně jsem propadla tomuto. :srdce: BBčko, ale s vysokým krytím, vypadá hrozně přirozeně a i na mastné pleti i po několika hodinách vypadá skvěle. :dance:

Od stejné značky ještě zkouším tenhle krém a zatím úplně nevím co si o tom myslet. :think: Ale nechci ho hodnotit zle, protože s mými problémy s pletí dělá co může. :mrgreen:
 https://www.notino.cz/…-sekretu-92/

• Citovat
  • Upravit
386
2.12.21 23:45
@drewlet píše:
Mám Qise masku a peelingy.

A to vubec teda neznam ze by byla korejska znacka, kde jste shanela.? Koukala jsem na to a pokud jsem nasla dobre je to čína ne jizni korea, pletu se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.12.21 23:49
@Parninas píše:
https://www.notino.cz/…/p-15991193/?…

Úplně jsem propadla tomuto. :srdce: BBčko, ale s vysokým krytím, vypadá hrozně přirozeně a i na mastné pleti i po několika hodinách vypadá skvěle. :dance:

Od stejné značky ještě zkouším tenhle krém a zatím úplně nevím co si o tom myslet. :think: Ale nechci ho hodnotit zle, protože s mými problémy s pletí dělá co může. :mrgreen:
https://www.notino.cz/…-sekretu-92/

Od mizonu mam snail krem tez jen v tube, za me mizon super, kupovala jsem si i makeup ktere mel top hodnoceni od VDL a ten mi bohuzel nesedl vubec. Mam suchou plet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
2.12.21 23:50
@wonderwoman1 píše:
A to vubec teda neznam ze by byla korejska znacka, kde jste shanela.? Koukala jsem na to a pokud jsem nasla dobre je to čína ne jizni korea, pletu se?

znaky na tom jsou korejské :nevim:, mám to z FB, jedna paní to prodává jako korejskou kosmetiku. Mám to chvíli, vyskouším a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.12.21 23:54

Se snečim slizem toho mam vice me prospívá, essenci od cosrx, jinak toner mam Pyunkang Yul ten je hodne top, jak mi doslo male baleni hned sem mela uz doma dalsi vetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
2.12.21 23:55
@drewlet píše:
znaky na tom jsou korejské :nevim:, mám to z FB, jedna paní to prodává jako korejskou kosmetiku. Mám to chvíli, vyskouším a uvidím.

Vyfotila bys to? Hangeul umím přečíst, tak bych třeba přelouskala o co jde. :mrgreen:

A to jsi teda odvážná si dávat na obličej něco náhodného z fb.

• Citovat
  • Upravit
386
2.12.21 23:58
@drewlet píše:

No ja to nasla na alliexpressi a wish to qise, tak pozor n a ali se prodavaji fake i ta korejska kosmetika. Znaky jsou podobne i japonsko a cina ja teda nepoznam ci znaky jsou čí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.12.21 00:00
@wonderwoman1 píše:
No ja to nasla na alliexpressi a wish to qise, tak pozor n a ali se prodavaji fake i ta korejska kosmetika. Znaky jsou podobne i japonsko a cina ja teda nepoznam ci znaky jsou čí.

No jako jestli si na obličej někdo dobrovolně dá někdo něco z Ali nebo wishe, tak to asi rád žije na hraně. Proboha kdo to tam kupuje? :lol:

• Citovat
  • Upravit
386
3.12.21 00:02

@Parninas já sem dost alergik taky bych nemela odvahu si dat kdyz ani nevim co to je odkud. Ja teda nekupuju v čr je to tu drazsi alez shopu ktery je overeny ze neprodava fake, doporucuji youtuberky je overeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.12.21 00:02
@wonderwoman1 píše:
No ja to nasla na alliexpressi a wish to qise, tak pozor n a ali se prodavaji fake i ta korejska kosmetika. Znaky jsou podobne i japonsko a cina ja teda nepoznam ci znaky jsou čí.

Zrovna korejština fakt rozeznat jde. Hodně jiný znaky. :mrgreen:
A i ten zbytek jde rozeznat když člověk ví kam koukat. Když bude fotka, tak se klidně kouknu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml