Korejská kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
3.12.21 00:03
@Parninas píše:
No jako jestli si na obličej někdo dobrovolně dá někdo něco z Ali nebo wishe, tak to asi rád žije na hraně. Proboha kdo to tam kupuje? :lol:

No bych rekla ze ta co to prodava jako korejskou ani bych se nedivila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
3.12.21 00:07
@Parninas píše:
Vyfotila bys to? Hangeul umím přečíst, tak bych třeba přelouskala o co jde. :mrgreen:A to jsi teda odvážná si dávat na obličej něco náhodného z fb.

já nechci vědět co v tom je, ještě bys tam našla nějaký sajrajt a už bych to nechtěla. :mrgreen: Střídám to se svojí stálou kosmetikou a o. k. Od té paní beru už delší čas jiné věci, takže jí věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.12.21 00:09
@Parninas píše:
Zrovna korejština fakt rozeznat jde. Hodně jiný znaky. :mrgreen:
A i ten zbytek jde rozeznat když člověk ví kam koukat. Když bude fotka, tak se klidně kouknu.

To se musim podivat sem ty klikihaky nikdy nezkoumala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.12.21 00:11

@drewlet https://m.aliexpress.com/…2895014.html?…

Jestli máš tohle (nebo cokoliv o téhle značky), tak tě paní pěkně natáhla. S Koreou to nemá nic společného a vzhledem k tomu, že tam nikde není INCI složení, tak já osobně bych byla velmi obezřetná.

• Citovat
  • Upravit
386
3.12.21 00:14

Hele to je fakt jiny koukam na moje korejsky a mas pravdu tohle je uplne jiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.12.21 00:22

A tohle je jedna z veci co mam no jo znaky jsou jine :D

mimochodem je to uzasna kremova vec, po ktere mam sametovou nelepivou plet to si urcite koupim znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.12.21 09:23

Je tu někdo kdo toho má více a dělá 8-10 krokovou péči? já ano hlavně večer ráno kroku méně zajimalo by mě jak to dáváte po sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.12.21 09:44
@Parninas píše:
Proč sajrajt? Co je to za hloupý předsudek?

To je narážka na jinou diskuzi. O očko píše, že je to sajrajt a kosmetiku přes půl světa vezenou bere jako super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106448
3.12.21 09:53
@wonderwoman1 píše:
Zdravím dámy, používáte nekterá také korejskou kosmetiku? pojdme se pobavit jaka ne/ vyhovovala vám?

co nyni používáte?

v jakém pořadí?

kolikakrokovou si péči děláte? kolikrat denne?

já korejské kosmetice propadla a uz nic jineho nechci.

Ráda se nechám inspirovat co bych mela vyzkouset noveho :D

Zatim ne, ale libi se mi tahle
Kocosbeauty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106448
3.12.21 09:55
@Parninas píše:
No jako jestli si na obličej někdo dobrovolně dá někdo něco z Ali nebo wishe, tak to asi rád žije na hraně. Proboha kdo to tam kupuje? :lol:

Proc… pokud na to nejsi nejak hakliva, tak se maximalne stane nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.12.21 10:05
@Venetia píše:
Proc… pokud na to nejsi nejak hakliva, tak se maximalne stane nic

No to právě není pravda. V netestovaných věcech můžeš mít plísně, jiné nečistoty, jiné látky než jsou uvedené atd.
Léky nebo suplementy by sis taky z wishe nekoupila ne? :D

• Citovat
  • Upravit
106448
3.12.21 10:12
@Parninas píše:
No to právě není pravda. V netestovaných věcech můžeš mít plísně, jiné nečistoty, jiné látky než jsou uvedené atd.
Léky nebo suplementy by sis taky z wishe nekoupila ne? :D

To asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.12.21 10:28
@Russet píše:
To je narážka na jinou diskuzi. O očko píše, že je to sajrajt a kosmetiku přes půl světa vezenou bere jako super.

Nelži! Tohle jsem nenapsala, jen že vakcíně nevěřím a že se bojím nežádoucích účinků. Tohle je diskuze o korejské kosmetice, jestli k tomu nemáš jak hodnotně přispět, tak si nech svoje narážky do diskuzi o očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
3.12.21 10:50

Pyunkang Yul je pro mě spíš esence toner, ale určitě stojí za vyzkoušení. Pak čistící pěny od Holika Holika a Apieu, poměrně hutné a našlehané konzistence. Hodně ráda mám i různé hydratační gely od Holiky (snail, aloe vera). Pak mám dobrou zkušenost i s CORXS se snail esence, naopak BHA exfoliační esence na čištění pleti, která je hodně známá, je za mě průměr. Od Missha je pro mě top fermentovaný esence toner (Time Revolution).
A úplně nejoblíbenější je serum CICA Recipe od Beausta, za pár korun úžasné složení.
https://makeup.cz/product/562840/?…
Stejná značka má i kyselinkové serum na čištění pleti (AHA, BHA, PHA).
Co se týká masek, tak tam těžko vybrat, pro mě je nejlepší od Some By Mi Yuja Niacin.
https://makeup.cz/product/521193/
A cokoliv od Sulwhasoo.

• Citovat
  • Upravit
386
3.12.21 11:13
@ontarova.stara píše:
Pyunkang Yul je pro mě spíš esence toner, ale určitě stojí za vyzkoušení. Pak čistící pěny od Holika Holika a Apieu, poměrně hutné a našlehané konzistence. Hodně ráda mám i různé hydratační gely od Holiky (snail, aloe vera). Pak mám dobrou zkušenost i s CORXS se snail esence, naopak BHA exfoliační esence na čištění pleti, která je hodně známá, je za mě průměr. Od Missha je pro mě top fermentovaný esence toner (Time Revolution).
A úplně nejoblíbenější je serum CICA Recipe od Beausta, za pár korun úžasné složení.
https://makeup.cz/product/562840/?…
Stejná značka má i kyselinkové serum na čištění pleti (AHA, BHA, PHA).
Co se týká masek, tak tam těžko vybrat, pro mě je nejlepší od Some By Mi Yuja Niacin.
https://makeup.cz/product/521193/
A cokoliv od Sulwhasoo.

Ano on pyunkang yul je esence toner, od holika holika mám aloe vera na paže. je to teda na obličej ale používám na ruce. čístící pěnu mám teda heimish cistí skvěle ale není to našlehané. Ale nevadí mi to. pak na čištění mám zero banila co, takové na odličení makeupu bezva. Na ten misha toner koukám díky za tip ale pěkná pálka teda to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí