Korejská kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
3.12.21 12:23
@ontarova.stara píše:
Copak Korejky, mrkni na YT Vogue na ranní rutinu Shay Mitchell z Pretty Little Liars. Padesátosm produktů :mrgreen:. Kam se na to hrabe deset kroků Korean Beauty.

tak to se musím podívat to snad ani ta plet nepobere ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.12.21 12:27
@ontarova.stara píše:
Mě stejně zajímá, kam na ty postupy chodí. Dle logiky věci by se mělo postupovat dle konzistence produktu. To stejné Jessica Alba, namatlá se olejem a pak začne dávat serum, na to další těžký krém a zakončí lehkým hydrogelem. A na noc oční krém s barevnými pigmenty.

Za mě pořád stejně nic nepřekonalo tohle 8)
 https://www.youtube.com/watch?…

To už by se člověk musel hodně snažit, aby vymyslel horší rutinu, kterou se prezentovat.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
3.12.21 12:28
@wonderwoman1 píše:
tak to se musím podívat to snad ani ta plet nepobere ne?

Třeba pět sheet masek na sobě :mrgreen:. Ale mně ty Američanky vůbec přijdou celkem bez logiky ve skincare. Třeba Ta J. Alba si dá na pleť jílovou masku a přelepí pod očima polštářky na oční okolí přes tu masku. Asi to má udržet vlhkost, ale účinek jako takový na oční okolí nula nula prd.

• Citovat
  • Upravit
20838
3.12.21 12:30
@Russet píše:
To je narážka na jinou diskuzi. O očko píše, že je to sajrajt a kosmetiku přes půl světa vezenou bere jako super.

Očkovanie do tejto diskusie prosím neťahajte..

Ďakujem
Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.12.21 12:38
@ontarova.stara píše:
Třeba pět sheet masek na sobě :mrgreen:. Ale mně ty Američanky vůbec přijdou celkem bez logiky ve skincare. Třeba Ta J. Alba si dá na pleť jílovou masku a přelepí pod očima polštářky na oční okolí přes tu masku. Asi to má udržet vlhkost, ale účinek jako takový na oční okolí nula nula prd.

to se musím pak podívat možná aby ta maska držela pod očima na místě jinak nevím. Ale to mě překvapuje čekala bych že slavné hvězdy budou mít zjištěné jak to funguje když to dávají na ytb

edit jo už čtu že jílovou já myslela že plátýnkovou a na to ty polštářky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
3.12.21 13:00
@Russet píše:
To je narážka na jinou diskuzi. O očko píše, že je to sajrajt a kosmetiku přes půl světa vezenou bere jako super.

tak já mám očko i kosmetiku přes půl světa, takže jo, beru každý sajrajt. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
3.12.21 13:01
@admin píše:
Očkovanie do tejto diskusie prosím neťahajte..Ďakujem

a proč? To je citlivé téma? Andrej to nemá rád. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
3.12.21 13:05
@Parninas píše:
@drewlet https://m.aliexpress.com/…2895014.html?…Jestli máš tohle (nebo cokoliv o téhle značky), tak tě paní pěkně natáhla. S Koreou to nemá nic společného a vzhledem k tomu, že tam nikde není INCI složení, tak já osobně bych byla velmi obezřetná.

ne, je to zelený obal a vedle sebe šest malých skleniček. Je to maska, nanáší se štětečkem.
Krém nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.12.21 13:14
@drewlet píše:
ne, je to zelený obal a vedle sebe šest malých skleniček. Je to maska, nanáší se štětečkem.
Krém nemám.

https://www.aliexpress.com/…5131498.html?…

Tohle? :think:

• Citovat
  • Upravit
12805
3.12.21 13:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.12.21 13:38
@drewlet píše:
to je ono.

Tak to máš Čínu. :mrgreen: Složení „Ingredients: water, glycerin, propylene glycol, butylene glycol, betaine“ je takové no… :nevim: Dost pochybuju, že je to vše. :D

Doufám, že to alespoň paní nepřeprodávala moc draze.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
3.12.21 13:39
@drewlet píše:

No citlivé téma asi ne, ale je to solidní offtopic. Očkodiskuzí je tu myslím už dost.

• Citovat
  • Upravit
386
3.12.21 14:47
@drewlet píše:
to je ono.
že to přeprodává ok, ale že to vydává za korejskou je teda od ní podvod
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
3.12.21 14:47
@drewlet píše:

Pretože je to off topic v tejto diskusii. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.12.21 14:56

@Parninas co teda jako z číny mám tak jsou stíny, z ebay ty sypké pigmenty trpytivé. Asi jako krém na celý obličej bude horší ale ty stíny mi nikdy neudelaly nic, už je to nějaká doba. ted už to radši nekupuju. Mám teda i korejskou dekorativku, jak jsem zmínila makeup mi nesedl, pak mám fixu na obočí tuhle a fixátor který to pěkne načeše aby ´drželo tvar etude

nějaký lesk, matnou rtenku, a řasenku ale ta je tak silně vodeodolná nevšimla jsem si :D že je vodeodol, tak ji nepoužívám.

celkově chválím krásné obaly to má často matné, vidím rozdíl než v běžné dekorativce, hlavne aby to hodně drželo což bude u korejek žádoucí. Když kolikrát vidím kolik vrstev a čeho si dávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí