Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravim vespolek🙂
Uz delsi dobu se poohlizim po nejake fajnove rtence, ale prijde mi, ze se v zadne necitim. Celkove se tedy moc nemaluju - lehký makeup, kdyz vyrazim ven, tak rasenka.
Vlasy mam tmave hnede, v zimě pleť spise svetlejsi, v lete se dost opalim, oci sedo-modre. Podle clanku na ruznych forech by mi mela sluset koralova, merunkova, ale v tech vypadam jak sasek.
Prosiim, jak na to?🙂
Predem diky za komenty!
L.
@miminoluc mně by teda spíš zajímalo kam nosíš rtěnku, když všude musí být respirátor?
@miminoluc píše:
Zdravim vespolek🙂
Uz delsi dobu se poohlizim po nejake fajnove rtence, ale prijde mi, ze se v zadne necitim. Celkove se tedy moc nemaluju - lehký makeup, kdyz vyrazim ven, tak rasenka.
Vlasy mam tmave hnede, v zimě pleť spise svetlejsi, v lete se dost opalim, oci sedo-modre. Podle clanku na ruznych forech by mi mela sluset koralova, merunkova, ale v tech vypadam jak sasek.
Prosiim, jak na to?🙂
Predem diky za komenty!
L.
Pod respirátorem je to jedno… Jdi k profesionální vizážistce. Měla by ti najít tu správnou barvu.
Příspěvek upraven 27.11.21 v 21:46
Kam nosis rtenku, kdyz se vsude nosi respiratory? Mozna zvedavost, co se k tobe hodi a pro pripad az nahubky sundame ![]()
Ja jsem třeba typ, kterému rtěnka celkově nesluší. Mám horní ret hodně úzký, spodní normální a rtěnka ten rozdíl spíš podtrhne. Už dlouho přemýšlím nad permanentním make-upem rtů
@stinga píše:
@miminoluc mně by teda spíš zajímalo kam nosíš rtěnku, když všude musí být respirátor?
Já se taky maluju normálně, přece se nebudu malovat jen od očí nahoru.
Respirátor nemám přece pořád. Kamkoli jdu „dovnitř“,nasadím ho. A taky někdy mívám trochu suché rty, tak rtěnka, lesk či pomáda, to si stejně tu huběnku přejedu
, rouška nerouška.
@Žirafa 69 píše:
Já se taky maluju normálně, přece se nebudu malovat jen od očí nahoru.Respirátor nemám přece pořád. Kamkoli jdu „dovnitř“,nasadím ho. A taky někdy mívám trochu suché rty, tak rtěnka, lesk či pomáda, to si stejně tu huběnku přejedu
, rouška nerouška.
přesně. Také to s respirátorem nehrotím.
@Žirafa 69 píše:
Já se taky maluju normálně, přece se nebudu malovat jen od očí nahoru.Respirátor nemám přece pořád. Kamkoli jdu „dovnitř“,nasadím ho. A taky někdy mívám trochu suché rty, tak rtěnka, lesk či pomáda, to si stejně tu huběnku přejedu
, rouška nerouška.
A nemáš opatlaný respirátor?
@Russet píše:
A nemáš opatlaný respirátor?
Mám, zevnitř (i od make-upu),ale s tím se počítá, nee? ![]()
@Žirafa 69 píše:
Mám, zevnitř (i od make-upu),ale s tím se počítá, nee?
Blee.
Babizny, na dlouhe zimni vecery s manzilkem. Budme optimisticke. 🙂
@Aduš8 píše:
Ja jsem třeba typ, kterému rtěnka celkově nesluší. Mám horní ret hodně úzký , spodní normální a rtěnka ten rozdíl spíš podtrhne. Už dlouho přemýšlím nad permanentním make-upem rtů
Tak zkus malinko světlejší odstín, než máš na dolním rtu. Bude vypadat opticky širší.
@Russet píše:
Blee.
@Aduš8 píše:
Ja jsem třeba typ, kterému rtěnka celkově nesluší. Mám horní ret hodně úzký, spodní normální a rtěnka ten rozdíl spíš podtrhne. Už dlouho přemýšlím nad permanentním make-upem rtů
To je dobrý nápad. Já permanent dělám a často takto řešíme asymetrie rtů. Určitě se budete cítit super. Rty pak působí hydratovaně, jsou výrazné a nejsou “zmalované.” ![]()
Jen do toho
.
@stinga píše:
Vsude ne, na prochajde po městě, v přírodě ne ![]()
Jinak k zakladatelce - asi doporučím vizážistku, já nedávno taky byla a hodně pomůže s barvickami..
Já jsem zrz a modré oči, taky jsem tapala ![]()