Výběr rtěnky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61089
27.11.21 23:45
@stinga píše:
@miminoluc mně by teda spíš zajímalo kam nosíš rtěnku, když všude musí být respirátor?

Se teda nemaluju, tak tohle neřeším, ale venku se ještě pořád respirator nosit nemusí, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.11.21 23:46
@a12 píše:
Se teda nemaluju, tak tohle neřeším, ale venku se ještě pořád respirator nosit nemusí, ne? :think:

naštěstí ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10974
28.11.21 00:16

@miminoluc tak už víš, co ti nesluší, tak teď co ti sluší. Chodit skrz rtěnku k vizazitce je drahý špás.
Existuje i barevná typologie, vizážistka pracuje hlavně s ní.
Tak se na to podívej zda jsi jarní, letní, podzimní, nebo zimní typ. To tě navede.
Osobně nejsem typ na rtěnky, zato na lesk ano. Ještě používám variantu rtěnka a na to lesk, to je super věc. Občas z toho vznikají zajímavé barevné kombinace.
Všeobecně a na nikom se mi nelíbí matné rtěnky, na to je třeba perfektní rty, včetně tvaru.
Otřesná je i červená rtěnka, která se většinou otiskne na zuby. Hlavně zvýrazní žluté zuby.
Děsně vypadají i ty tělové, ty udělají jakoby špinavé rty.
Preferuji malinove, vínové, růžové, lehce do hněda, plus všemožne odstíny zmíněných, mám i světle fialovou, ta v kombinaci s leskem má krásný metalický odstín. Všechny beru s lehkým trpytem.
Rtěnek mám moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39638
28.11.21 01:21
@Trojlístek píše:
@miminoluc tak už víš, co ti nesluší, tak teď co ti sluší. Chodit skrz rtěnku k vizazitce je drahý špás.
Existuje i barevná typologie, vizážistka pracuje hlavně s ní.
Tak se na to podívej zda jsi jarní, letní, podzimní, nebo zimní typ. To tě navede.
Osobně nejsem typ na rtěnky, zato na lesk ano. Ještě používám variantu rtěnka a na to lesk, to je super věc. Občas z toho vznikají zajímavé barevné kombinace.
Všeobecně a na nikom se mi nelíbí matné rtěnky, na to je třeba perfektní rty, včetně tvaru.
Otřesná je i červená rtěnka, která se většinou otiskne na zuby. Hlavně zvýrazní žluté zuby.
Děsně vypadají i ty tělové, ty udělají jakoby špinavé rty.
Preferuji malinove, vínové, růžové, lehce do hněda, plus všemožne odstíny zmíněných, mám i světle fialovou, ta v kombinaci s leskem má krásný metalický odstín. Všechny beru s lehkým trpytem.
Rtěnek mám moc.

Trochu Ti budu oponovat. :mavam: S vytučněným souhlas, ale matné rtěnky taky vypadají hezky (viděla jsi teď tu noc s Adel? Slušelo jí to),i na ně lze dát lesk.

A červené jsou teplé i studené odstíny, ne všechny dělají ony žluté zuby. Ty do fialova a červené s namodralým tónem ne.

A otisku na zubech lze předejít starým jednoduchým trikem - strčí se do pusy prst, obejme rty a vytáhne - barva ulpí na prstu, ne na zubech, kde se neotiskne.

Nude (tedy tělové) rtěnky jsou vhodné při výrazném líčení očí, kdy všeobecně platí pravidlo, že když výrazné oči, tak nenápadná rtěnka, a opačně.
Blondýnkám spíš studenější tóny, klidně i vč. konturky (vždy o odstín tmavší),brunetkám spíš teplejší - karamel, broskev (ne oranžové).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10974
28.11.21 11:29
@Žirafa 69 píše:
Trochu Ti budu oponovat. :mavam: S vytučněným souhlas, ale matné rtěnky taky vypadají hezky (viděla jsi teď tu noc s Adel? Slušelo jí to),i na ně lze dát lesk.

A červené jsou teplé i studené odstíny, ne všechny dělají ony žluté zuby. Ty do fialova a červené s namodralým tónem ne.

A otisku na zubech lze předejít starým jednoduchým trikem - strčí se do pusy prst, obejme rty a vytáhne - barva ulpí na prstu, ne na zubech, kde se neotiskne.

Nude (tedy tělové) rtěnky jsou vhodné při výrazném líčení očí, kdy všeobecně platí pravidlo, že když výrazné oči, tak nenápadná rtěnka, a opačně.
Blondýnkám spíš studenější tóny, klidně i vč. konturky (vždy o odstín tmavší),brunetkám spíš teplejší - karamel, broskev (ne oranžové).

Ano, máš pravdu. Ale málo která ta pravidla zná. Rozepsala jsi to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39638
28.11.21 14:40
@Trojlístek píše:
Ano, máš pravdu. Ale málo která ta pravidla zná. Rozepsala jsi to super.

Jejda, to díky, ale to jen co si pamatuju, jen jsem se nějak rozepsala :). Ale Ty máš náhodou taky dobrý připomínky. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alice.Palice9
26.2.24 07:28

Ahoj :) mám to stejně! už dlouho nedám dopustit na tuhle https://www.notino.cz/…mova-rtenka/?… v odstínu Kiss me coral. Pokud chceš aby byla výrazná, dáš více vrstev. Jinak stačí jednou přejet a pak třeba na ni dát bezbarvý lesk. Neboj se s tím pohrát :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml