Lichorerisnice - předávkování

54
3.1.23 23:23

Lichorerisnice - předávkování

Holky prosím, nevíte jestli se dá předávkovát lichorerisnici? Připadám se teda úplně blbě ale není mi po ni tedka nejlíp (jakoby špatně ale takové pálení) ale nevím jestli to není jenom ze stresu. Mám ji od topvet naredenou se slabým lihem vodou a tinkturou z te licho. Dávkování je max, 30 kapek až 3 denně. Nějak jsem to nepocitala a dala jsem si plnou větší čajovou lzicku. Nemůže to být třeba tím lihem. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
222
3.1.23 23:27
@chlp12 píše:
Holky prosím, nevíte jestli se dá předávkovát lichorerisnici? Připadám se teda úplně blbě ale není mi po ni tedka nejlíp (jakoby špatně ale takové pálení) ale nevím jestli to není jenom ze stresu. Mám ji od topvet naredenou se slabým lihem vodou a tinkturou z te licho. Dávkování je max, 30 kapek až 3 denně. Nějak jsem to nepocitala a dala jsem si plnou větší čajovou lzicku. Nemůže to být třeba tím lihem. Dekuju

Pochybuji, že je to z téhle dávky lichořeřišnice nebo z faktu, že obsahuje alkohol. Pokud na ní nemáš alergii. Spíš souhra náhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
3.1.23 23:42

@Miyako7 Nene alergii bych neměla mít už drive jsem ji používala. Tak snas z toho nic nebude. Teď jsem zjistila ze už je dva měsíce prošla, ale tomu by asi nemělo nic být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
3.1.23 23:50
@chlp12 píše:
@Miyako7 Nene alergii bych neměla mít už drive jsem ji používala. Tak snas z toho nic nebude. Teď jsem zjistila ze už je dva měsíce prošla, ale tomu by asi nemělo nic být

To bude dobrý. Opravdu bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5319
3.1.23 23:52

Ja si davam klidne i dvojnasobne davky lichorerisnice, kdyz je potreba. Predavkovani bych se urcite nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.1.23 00:00

@Afrikana @Miyako7 moc dekuju holky. Celkem se mi ulevilo i když vzadu v hlavě něco ripe jak mi není úplně hej. Vystrasil me ten líh no tak snas to bude ok😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32255
4.1.23 00:06

@chlp12 Klid, nejhorsi je smrt z vydeseni :hug:. Kdyz se mi opakoval streptokok, lila jsem to do sebe horem dolem :oops:. Plna cajova lzicka nebude vic jak denni davka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32255
4.1.23 00:07
@chlp12 píše:
@Afrikana @Miyako7 moc dekuju holky. Celkem se mi ulevilo i když vzadu v hlavě něco ripe jak mi není úplně hej. Vystrasil me ten líh no tak snas to bude ok😊

A kolik myslis, ze mas lihu v panaku ;). :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
4.1.23 00:08

Ja jsem někde četla ze ojediněle může být nevolnost nebo bolesti břicha. Ať ti je brzy lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.1.23 00:11

@Hobitka no stopro víc ale nepiju🙈 taky si myslím ze to není přes denní dávku jen me to proste vylekalo s tím jak mi je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.1.23 01:53

Davam si lzicku co dve hodiny, kdyz uz nevim cim na bacily.
Trochu to pali v krku, ale to dela ten alkohol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí