Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky prosím, nevíte jestli se dá předávkovát lichorerisnici? Připadám se teda úplně blbě ale není mi po ni tedka nejlíp (jakoby špatně ale takové pálení) ale nevím jestli to není jenom ze stresu. Mám ji od topvet naredenou se slabým lihem vodou a tinkturou z te licho. Dávkování je max, 30 kapek až 3 denně. Nějak jsem to nepocitala a dala jsem si plnou větší čajovou lzicku. Nemůže to být třeba tím lihem. Dekuju
@chlp12 píše:
Holky prosím, nevíte jestli se dá předávkovát lichorerisnici? Připadám se teda úplně blbě ale není mi po ni tedka nejlíp (jakoby špatně ale takové pálení) ale nevím jestli to není jenom ze stresu. Mám ji od topvet naredenou se slabým lihem vodou a tinkturou z te licho. Dávkování je max, 30 kapek až 3 denně. Nějak jsem to nepocitala a dala jsem si plnou větší čajovou lzicku. Nemůže to být třeba tím lihem. Dekuju
Pochybuji, že je to z téhle dávky lichořeřišnice nebo z faktu, že obsahuje alkohol. Pokud na ní nemáš alergii. Spíš souhra náhod.
@Miyako7 Nene alergii bych neměla mít už drive jsem ji používala. Tak snas z toho nic nebude. Teď jsem zjistila ze už je dva měsíce prošla, ale tomu by asi nemělo nic být
@chlp12 píše:
@Miyako7 Nene alergii bych neměla mít už drive jsem ji používala. Tak snas z toho nic nebude. Teď jsem zjistila ze už je dva měsíce prošla, ale tomu by asi nemělo nic být
To bude dobrý. Opravdu bych se nebála.
Ja si davam klidne i dvojnasobne davky lichorerisnice, kdyz je potreba. Predavkovani bych se urcite nebala.
@Afrikana @Miyako7 moc dekuju holky. Celkem se mi ulevilo i když vzadu v hlavě něco ripe jak mi není úplně hej. Vystrasil me ten líh no tak snas to bude ok😊
@chlp12 Klid, nejhorsi je smrt z vydeseni
. Kdyz se mi opakoval streptokok, lila jsem to do sebe horem dolem
. Plna cajova lzicka nebude vic jak denni davka.
@chlp12 píše:
@Afrikana @Miyako7 moc dekuju holky. Celkem se mi ulevilo i když vzadu v hlavě něco ripe jak mi není úplně hej. Vystrasil me ten líh no tak snas to bude ok😊
A kolik myslis, ze mas lihu v panaku
. ![]()
Ja jsem někde četla ze ojediněle může být nevolnost nebo bolesti břicha. Ať ti je brzy lépe
@Hobitka no stopro víc ale nepiju🙈 taky si myslím ze to není přes denní dávku jen me to proste vylekalo s tím jak mi je
Davam si lzicku co dve hodiny, kdyz uz nevim cim na bacily.
Trochu to pali v krku, ale to dela ten alkohol.