Lidé lidem

1402
17.11.10 19:43

Lidé lidem

Najde se hodný člověk, který daruje nebo levně prodá s možností odložením platby oblečení, potřeby a nyní před vánoci i hračky pro děti z přímých poškozených rodin, kterým voda vzala téměř vše!?

Jde o konkrétní děti ve věku od 1 měsíc – 4 roky. Rodiny jsou z oblastí, která neměla mediální podporu, proto pomoc je zde nedostatečná! Prostředky sotva stačí na nákup základních potravin a nutné opravy domů před zimou, nemají žádnou možnost hledat takto pomoc sami, proto se snažím před vánoci tímto způsobem zprostředkovat materiální pomoc NE – finance!!!

Blíží se vánoce, jestli máte možnost a chuť neváhejte, to co se Vám nehodí může těmto rodinám neskutečně moc pomoci! Nejedná se o žádnou slepou sbírku, ale pomoc do rukou konkrétních poškozených! Dále je nedostatek dobrovolných pracovních sil!
Pomoc je k 15.11 stále velmi nutná.. Prosím ozvěte se na lidelidem@email.cz nebo se podívejte na web: www.lidelidem.webnode.cz
Popis a cena dopravy: OSOBNÍ PŘEDÁNÍ PŘÍMO RODINĚ, POŠTA, NEBO MĚSTSKÝ - KRAJSKÝ KURÝR, ŘIDIČ

Zdravím všechny maminky, našla jsem toto na zdejším bazárku a jen jsem to sem zkopírovala-myslím si že v bazárku je to zastrčené. Určitě se tu najde hodně maminek které budou moci nějakou tou drobností pomoci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.11.10 20:02

Díky za odkaz,už jsem jim napsala kam mám balík odeslat :palec:

• Citovat
  • Upravit
1402
17.11.10 20:11
Anonymní píše:
Díky za odkaz,už jsem jim napsala kam mám balík odeslat :palec:

Není zač, taky už dávám dohromady věci co pošlu- snad nás bude víc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.10 20:12

Melíku-snad pomůžem opravdu tam co je potřeba.Věci už u nás nikdo neužije.jen aby se dostaly do správných rukou :wink:

• Citovat
  • Upravit
1402
17.11.10 20:18
Anonymní píše:
Melíku-snad pomůžem opravdu tam co je potřeba.Věci už u nás nikdo neužije.jen aby se dostaly do správných rukou :wink:

Taky jsem nad tím přemýšlela, ale vypadá to celkem důvěryhodně, nabízejí i variantu kdy předáš balíček osobně přímo konkrétní rodině, tak soudím že o podvod snad nejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65331
17.11.10 21:00

Už jsem psala,jsem z českolipska,povodně zažilo moc mých známých,tak ráda pomůžu…
a pokud to půjde,klidně jim věci sama odvezu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.10 11:37

Psala jsem včera,jěště nikdo neodpověděl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
578
18.11.10 17:39

jelikož sem sama v roce 2002 zažila povodeň na vlastní kůži a lidé byli ke mě též solidární, ráda pomohu, ale nevím kam napsat o kontakt,kdo ví klidně mi písněte SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65331
19.11.10 08:32

Tak mě už paní odpověděla......
tak připravím balík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
19.11.10 20:15

Ahoj,
tak jsem nabídla, že bych dovezla dvojčatový kočár, rozkládací sedačku a případně další věci.
Je škoda, že jsem to nevěděla dřív, měla jsem čtyři autosedačky (dvě vajíčka jsem prodala, ale dlouho jsem se jich nemohla zbavit) a dvě větší autosedačky.
Snad by pomohlo aspoň to,co můžu nabídnout. Moji rodiče přišli o všechno v roce 2002, tak vím, jaké to je, být odkázaný na pomoc někoho jiného.

• Citovat
  • Upravit
7661
22.11.10 16:22

Nevíte, jestli ještě fungujou? Nabízela jsem se už minulý týden, ale na mejl nikdo nereaguje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
22.11.10 18:59

Ahoj,
také marně čekám na odpověď. Říkala jsem si, že třeba přes víkend nefungují, ale je pondělí a nikdo se neozval.
Ale třeba mají jiné starosti a maily prohlížejí jen občas.

• Citovat
  • Upravit
578
22.11.10 22:02

taky se zatím nikdo neozval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.10 18:50

Mě se také nikdo neozval.Asi už to neplatí :think:

• Citovat