Manželovo chrápání – co by pomohlo?

23033
17.11.10 00:40

Manzelovo chrapani

Ahoj, nevim zda nekdo mate podobnou zkusenost ze ne a ne kazdy den usnout a manzel lehne a do 5 vterin je tuhy a desne chrape :))) a Vam ani spunty nepomahaji :roll: :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
17.11.10 05:52

Manželovi jsem kupovala kapky ADENOL proti chrápání a občas jsem stříkla na polštář z justu eucasol, ale kolikrát je to prostě jen na poořádné šťouchnutí a výkřik „CHRÁPEŠ“. Občas mám stavy, že ho udusím polštářem :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
17.11.10 06:28

Jeee, to znam. Se spuntama jsem dobrej kamarad…
Akorat nevim, jak to ted budeme delat s miminem.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485

Já kvůli tomu objednala manžela na ORL na vyšetření, co tam „překáží“ a způsobuje to chrápání… Tak jsem zvědavá, s čím příští týden přijde, zatím jsme to vyřešili odděleným spaním, protože to se fakt nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485

Já kvůli tomu objednala manžela na ORL na vyšetření, co tam „překáží“ a způsobuje to chrápání… Tak jsem zvědavá, s čím příští týden přijde, zatím jsme to vyřešili odděleným spaním, protože to se fakt nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
17.11.10 06:48

Ahoj,
tak u nas chrapu ja. :oops: :oops: Byla jsem ve spankove laboratori, kde zjistili, ze by pomohlo odstranit cast mekkeho patra a cipek. V podstate cely cipek plus k tomu prouzek tkane po obvodu hrdla. 8-o Coz me a manzovi prislo jako moc razantni zasah, takze jsme od toho upustili.
Odrazuje nas i zkusenost meho tatky, kteremu vzali jen kousek cipku, do pul roku chrapal stejne a navic je casteji nemocny - ma jakoby do krku vic otevreny prostor pro bacily. :nevim:
Ted po letech se tak nejak chystam znova k odbornikum, a uvidim. Chci jit nekam k soukromnikum, protoze na Bulovce ve statni laborce jsem stejne platila, jen to bylo podano jako sponzorsky dar nemocnici. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
17.11.10 06:53

Můj manžel taky dokáže usnout sotva lehne do postele. Absolutně nechápu. Já takhle rychle neusnu ani omylem.
A s tím chrápáním. Obvykle stačí jen do něj kopnout :lol: a on přestane. Horší je, když za chvíli začne znova a já do něj pak musím bušit skoro celou noc. To už mám potom chuť ho zadusit polštářem :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
17.11.10 07:05

ja se furt nemuzu na ORL objednat. taky chrapu a pekne me to s.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
17.11.10 07:22

Tak my už kvůli tomuhle spíme 10 let odděleně. Dokonce byl i na ORL, kde mu narovnali nosní přepážku a stejně to moc nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
17.11.10 07:49
Monjie píše:
Ahoj, nevim zda nekdo mate podobnou zkusenost ze ne a ne kazdy den usnout a manzel lehne a do 5 vterin je tuhy a desne chrape :))) a Vam ani spunty nepomahaji :roll: :lol: :cert:

Já zas mluvím a vykřikuju ze spaní :lol: Teď, co jsem na mateřské se to uklidnilo, pač vedu teď nestresující život a nemám zážitky, které bych vykřikovala.

• Citovat
  • Upravit
56772
17.11.10 07:53

No jéje. To znám jak svý boty. Usne kdekoliv, kdykoliv, třeba i ve stoje. A chrápání? Nejdříve nenápadně šťouchám a když to nepomůže, tak kopnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
17.11.10 08:16

majdulo obávalo jsem se toho samého, ale zjistila jsem, dokud byl Vojtík malej a kojila jsem ho po 3 hodinách, že špunty e spaní nepotřebuješ ani přes chrápávého manžela. jsi prostě tak utahaná, že usneš i ve stoje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
17.11.10 08:19

u nás překáží mužskýmu pneu na břiše, co mu vyrostla, tak chrápe víc. Lehne, hned chrní a chrápe.Já ležím a čumim, snažim se zabrat. Tak chvíli šťoucham, leží na boku, zkouší si trochu změnit polohu.Někdy to pomůže, ale většinou odchází spát vedle :nevim: By jsme se nevyspal ani jeden.Průměrně jsme přes noc v jednej místnosti tak 1× do týdne.A do toho se malej budí po 2-3hodinách :roll: děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
17.11.10 08:59

Taky manžílek už je objednán na ORL. U něj asi příčinu víme a víme, že ho čeká operace, má totiž hnutou přepážku po úraze, takže má jednu dírku neprůchodnou. Dřív rozhodně takhle nechrápal. Je taky fakt že ztloustnul, taky má pneumatiku pořádnou, ale tiše doufám, že ta přepážka to zlepší. Hubnout se teda snaží, ale při jeho profesi to fakt není lehký, protože v jídle se fakt hlídá a furt se to nelepší. :zed:

• Citovat
  • Upravit
8935
17.11.10 09:18

Manžel také chrápe-ale naštěstí jsem taková,že snad mám ještě jednu nohu z postele a už spím. :lol: Ale když náhodou takto rychle neusnu,tak do manžela pořád šťouchám,nechám ho obracet na bok,na břicho-bez většího úspěchu.
Někde jsem četla,že nadváha zhoršuje chrápání-máte někdo zkušenost,že po výrazném váhovém úbytku-třeba 10 - 15 kg-se chrápání zlepšilo či vymizelo?
Manžel má evidentně vybočenou nosní přepážku,jedna nosní dírka není průchodná-tak přemýšlím,zda ho poslat na ORL,aby mu přepážku opravili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová