Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bývalý přítel taky chrápal
koupili jsme na to nějaké bylinné kapky proti chrápání,který si nakapal na polštář a opravdu fungovali,spal jak nemluvně
navíc ty kapky voněli po levanduli tak mi to provonělo i ložnici
ale název už nevím,už je to přes tři roky…
no my oddelene nespime, ja ho na ORL nedokopu, ale ty bylinky me zaujaly co je to zac? jo a pouzivam spunty 3M 1271 streleckeeeeeee
a bydlime v garzonce takze si to umite predstavit, ale mame svedske patro na spani a postylku dole:D takze rano vstava manzel brzo, kdyz je doma a ja do pul 10 krasne spim… spunty jsem dostala vcera nove super doporucuji: a prosim poradte ty bylinky ![]()
tak já je našla..a myslím že tu o nich taky někdo už psal,opravdu zabírají ![]()
http://www.lekarnaparizska.cz/…i-p-396.html
Ahoj,manžel taky strašně!!!chrápe
jediné,co pomohlo jsou oddělené ložnice.Máme 4+1,tak to jde.Ovšem chrápe tak,že ho přes špunty slyším z vedlejší místnosti.On sebe ne
vyzkoušeli jsme toho hodně-Silence,různé kapky-hrůůůza je,když jsme někde v hotelu,a musíme spát v jedné místnosti-jako nedávno na proslouženém víkendu.
Manželovo chrápání je naprostá katastrofa
Lehne, do minuty spi a do dvou minut chrápe, že je to slyšet i přes zeď. Štouchání nepomáhá, chrápe ve všech polohách. Bylinky nepomohly, odmítá si dávat víc pod hlavu, že ho pak bolí za krkem
Chtěla jsem spát s ním v ložnici, protože jsem si říkala, že odděleně se naspíme dost, až bude malá na světě, ale už na to kašlu, nemám nervy na to, do něj šťouchat celou noc. Tak budu asi do smrti spát v obýváku ![]()
Znám starší manželský pár, který má oddělení spaní už řadu let a je to nejlepší řešení. Každý se vyspí, jak potřebuje. Oba rádi dlouho čtou, tak se aspoň vzájemně neruší. A mají štěstí, že mají dost prostor, a tak mohou mít dvě oddělené ložnice ![]()
tak ja jdu koupit ty kapky a budu doufat, ze pomuze, protoze to chrapani uz nedavam …
Noooo, to vím zcela přesně: druhý pokoj, kam si můžeš zalézt v klidu se vyspat
Rok jsem z chrápajícícm ještě ne manželem bydlela v garsonce - to byl očistec!!! ![]()
no ja musim ale zustat v loznici, mame tam ted maleho mimouse…takze pritel obcas spi v obyvaku, dnes jsem sehnala ty kapicky tak bude noc pravdy ![]()
Ahoj, neporadím ti, ale zkusím tě pobavit, kam až může chrápání dovést lidi. Já sama šíleně chrápu a nepomáhá nic. NIC. Skoro každou noc tím sama sebe vzbudím a děsně se leknu, takže ani pro mě to není peříčko.
Nicméně jsem nedávno slyšela o zákroku na plastické chirurgii, kde ti chrápání prý zcela odstraní. Nicméně to stojí 10 000,–.
dekuji vsem za rady taky jdu koupit kapicky priteli protoze to jeho chrapani se uz neda poslouchat ![]()
Ahoj holky,
manžel taky moc chrápe, už jsme to jakože vzdali a spí jinde (máme 4+1). Občas mám záchvěv, že to zkusíme, že to přece nejde abychom do konce života spali každý jinde..navíc pracujeme oba na směny (já teda teď ne, protože jsem v 9.měsíci, tak jsem už půl roku doma - btw za tu dobu jsme to nezkoušeli ani jednou!
buď vstával on na denní, tak aby se vyspal a je jasné, že bych ho budila, a nebo jsme byli někde si sednout a dal si pivko, takže to ani nemá pak cenu) takže jeho kvalita spánku je díky těm službám na prd, bývá hodně unavený. Vydržím u něj ráno, když příjde z noční asi dvě hodiny (samozřejmě se špunty)
Byl na ORL, kde mu řekli, že nic neshledávají jako překážku a příčinu apod.
jedině operaci měkkého patra, což jsem hooodně četla, že se to brzy vrátí, jsou pak časté nemoci apod. Je úplně jedno v jaké poloze spí, samozřejmě že na zádech je to horší, resp. víc slyšet.
Takže se ptám… jaké to kapičky pomáhají na ten polštář?
ten odkaz z předchozí stránky mi nejde otevřít.. a zda nemáte někdo zkušenst a tip na nějaké dobré špunty do uší, které by ale nebránily slyšet dítě? Na jiné diskuzi jsem naša odkaz na tyto http://www.auris-audio.cz/…-na-spani/22 ![]()
@Misicka85 přítel kdysi používal kapičky Antichrapin. Fungují výborně, jen jsou dražší a nefungují po alkoholu.
@Misicka85
Já spím taky občas v jiné místnosti, aby ze mne nebyla úplná troska. Manžel chrápe, pokud je unavený, ihned odcházím. Kapičky žádné nefungují. Přes špunty ho stejně slyším a po otočení na bok, jen co usnu, tak začne znova. Bez spánku bych takto žít nemohla, jsem na hluk děsně citlivá a vše mne budí. Mezi námi spí dítě, tomu to nevadí. Já se stejně vyspím nejlépe sama ![]()
Můj manžel taky chrápe a bohužel spíme odděleně, protože by se ani jeden nevyspal a zvlášť teď, co máme malou:-))Dřív to šlo, to chrápal míň, ale myslím si, že trochu přibral a je pravda, jsme unavený z malý, tak to už opravdu ani špunty nevyřeší.No co naděláme.