Lidl eshop - vrácení zboží

1857
12.4.18 11:53

lidl vraceni eshop

Ahoj holky, už jste některá vracela zboží z Lidl Eshop? Jaký je tam postup? Asi to nejde do kamenneho obchodu jako v Tchibu, že? Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31281
12.4.18 11:59

Do kamenného obchodu ne, ale pokud sis to objednala přes PPL, tak se ten balík dá vrátit přes ty jejich parcelshopy a těch je všude dost a dost.
 https://www.pplbalik.cz/Main3.aspx?…

Balík zabalíš zpátky, nalepíš tam ten čárovej kod, co ti přišel s fakturou a odneseš to na ten parcelshop, bez poplatku. Mě se vrátily peníze asi za dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
12.4.18 12:06

Vracela jsem přes PPL Parcel shop. Dala jsem do krabice, nalepila jeden z těch papírů, co jsou tam přímo pro tenhle účel přiloženy, odnesla tam, kde si to běžně vyzvedávám. Přišlo mi myslím pak mailem potvrzení, že to přijali. A peníze byly zpátky na účtě překvapivě rychle (bylo to na podzim, hned v začátcích, kdy se e-shop rozjížděl, a spousta lidí psalo, že to trvá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
12.4.18 12:26

Diky holky, prislo mi to postou, faktura mailem, tak to jdu tedy prostudovat, jestli i tak to muzu dat do toho parcelshopu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
12.4.18 13:04

@bylinka Ted jsem to resila, protoze mi se zbozim ten vratny listek neposlali. Napsala jsem jim pres kontaktni formular, vse mi druhy den poslali mailem uz vyplnene. Jen jsem to vytiskla.
Na Parcelshopu mi pak vydali potvrzeni o prevzeti zasilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.19 10:44

Lidl eshop - nepřevzetí balíku

Ahoj holky, oživuji diskuzi.

Máte někdo zkušenosti s Lidl - eshopem? :lol:

Nyní jsem tam objednala zboží na dobírku. Bohužel za malou chvíli jsem zjistila, že teta pořídila to samé zboží jako dárek, tak jsem potřebovala asi po 12ti hodinách objednávku stornovat.
Z Lidlu mi napsali email, že to nejde a že to musím udělat formou vrácení zboží.
Napsala jsem jim, jestli je tedy možnost zboží nepřevzít, jestli se jim pak v pořádku zboží vrátí. Oni mi několikrát po sobě napsali email, kde odpověděli dost nejasně „zboží se v tom případě vrátí na náš logistický sklad“… a to je vše. :pocitac: Žádná odpověď na mou otáku, jestli je to takto v pořádku. Sice nechápu proč v dnešní době nejde udělat storno, ale ok no. Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě - převezmu, zaplatím, hned zase pošlu zpět a budu čekat na platbu zpět… no comment… :pocitac:
Takže otázka zní - Udělala jste to tak někdy taky? Nejsou za to nějaké postihy ze strany Lidlu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.19 11:39

Prosím holky, poraďte, nerada bych aby tu ta diskuze zase zapadla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4.12.19 18:20
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.12.19 11:29

Vícero vrácení zboží

Zdravím vespolek, prosím, nevěděl by někdo, zda můžu vrátit zboží z vícero objednávek použitím jedné krabice? :think:

Děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
30.10.21 18:50

Ahoj, obnovuji,
Mate nekdo zkusenost s vracenim vyzkouseneho zbozi pres Lidl eshop? Treba na Mall maji psano, ze bezne vyzkouseni nevadi, ale u Lidlu jsem to nenasla. Jedna se, konkretne, o pakovy kavovar, ktery jsme kupovali i za ucelem vyroby horke vody na caj a ta z toho tece tak dlouho, ze bychom si ho, mezitim, trikrat objednali v kavarne za rohem. A ani kvalita kavy nepresvedcila Tedy chceme vratit, ale byl jiz vyzkousen. Zaroven mam krabici, ale uz ne ty sacky na prislisenstvi a obalovy karton. Mate nekdo zkusenost, zda i pres to ho lze vratit nebo mam radeji prodat na bazaru? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný