Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den. Chtěla bych znát váš názor. Jsem na rodičovské dovolené a chtěla bych začít šít lambrekiny na miru. K tomu samozrejmě i zaclony a zavěsy podle toho co si kdo vymysli. Problem je v tom ze si nejsem jista, zda by to lidi kupovaly.Cena by se pohybovala cca od 500 do 3000. Přičemž průměrná cena by se pohybovala okolo 2000kč.(zalezelo by na materialu a rozměrech daneho vyrobku) Pro představu prikladam foto. Foto je vypujcenw z Pinterestu tak snad to nevadi.
Tak u světských by se to možná chytlo ![]()
Jinak ne, ani moje máma ani babička by si nic takovýho určitě nekoupily. Přijde mi to jako strašný kýč.
Možná do restaurací?
já bych si to nekoupila, ale my nemáme záclony, ani koberce..
Myslím, že by jsi spíš uspěla u starší generace, tak 80+. Tady mezi mladými maminkami zájemkyně nejspíš nenajdeš.
Já bych nekoupila, a to na některých „kýčovinkách“ ujíždím, ale tohle fakt ne.
No do tohoto jako ne, ale pokud máte možnost levnějších látek a umíte šít, tak mi třeba přijde, že záclony, závěsy, ubrusy, povlaky na polštáře a celkově prostě ten bytový textil - že toho moc jako není a když, tak šíleně drahý. Já osobně mám povlaky na polštářky 40×40 teď koupený za 250,–kus (jenom povlak) a známá, co šije mi říkala, že by to zmákla v pohodě za stovku z nějaký obyč látky…a závěs to je vyloženě jen o obšití lemu a udělání nějaký díry na tyčku… Já jsem o tomto dřív hodně přemýšlela, že to by se mohlo chytnout, hodně je teď moderní i textil do dětských pokojíků, tad. Akorát to chce, aby set o vyplatilo fakt prřístup k nějakým levnějším látkám no. Kdybych měla, tak bych do toho šla…ale teda spíš jako správce eshopu
já mám ruce levý jako šavle
tak zkuste popřemýšlet tímto směrem ![]()
@Irenka91 píše:
Dobrý den. Chtěla bych znát váš názor. Jsem na rodičovské dovolené a chtěla bych začít šít lambrekiny na miru. K tomu samozrejmě i zaclony a zavěsy podle toho co si kdo vymysli. Problem je v tom ze si nejsem jista, zda by to lidi kupovaly.Cena by se pohybovala cca od 500 do 3000. Přičemž průměrná cena by se pohybovala okolo 2000kč.(zalezelo by na materialu a rozměrech daneho vyrobku) Pro představu prikladam foto. Foto je vypujcenw z Pinterestu tak snad to nevadi.
tohle už není moderní leda v Rusku někde ne?
Než se vrhneš na šití čehokoliv zjisti si co trh žádá… já bych si toto nepověsila doma ani zdarma natož zaplatit to a nemám v okolí nikoho komu by to do vkusu a interiéru sedělo
@Adelka951 píše:
Myslím, že by jsi spíš uspěla u starší generace, tak 80+. Tady mezi mladými maminkami zájemkyně nejspíš nenajdeš.
mamince je 79 a tohle by si domů fakt nedala.. ![]()
@Irenka91 píše:
Aspon vim ze se do toho poustet nemam
a tobě OSOBNĚ se toto líbí? ![]()
@jdukolem píše:
mamince je 79 a tohle by si domů fakt nedala..
Tak tak ![]()
Ahoj, objektivne, me se to nelibi, ja jsem spis na vintage a venkovsky styl. Kazdy ma ale jiny vkus ![]()
Za mě ne, je to hrozně kýčovité
. Ani neznám nikoho kdo by něco takového doma měl.