Lidl - zkušenosti

1.3.23 17:42

Lidl - zkušenosti

Zdravím,
byla jsem pozvaná na pohovor do Lidlu, nejsem pevně rozhodnutá zda tam půjdu.

Nemáte někdo zkušenost s prací prodavačky? Jak moc je to náročné, docela se toho bojím, nevím zda bych to zvládla při dálkovém studiu.

Jako brigádník bych měla 160 Kč/hod, což není špatné. Budu moc ráda za každou radu, zkušenost. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6444
1.3.23 17:52

Vlastní zkušenost nemám, ale je tam celkem těžká práce, fakt se nezastavíš. Zkus si na pohovoru domluvit, jestli si budeš moct naplánovat směny podle svého, abys stíhala studium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16235
1.3.23 17:56
@ZuzaM píše:
Vlastní zkušenost nemám, ale je tam celkem těžká práce, fakt se nezastavíš. Zkus si na pohovoru domluvit, jestli si budeš moct naplánovat směny podle svého, abys stíhala studium.

To je doba, už i práce prodavačky je těžká. Jestli to tady čtou ze záhrobí, tak musí chcípat smíchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.3.23 17:58
@Zumpa píše:
To je doba, už i práce prodavačky je těžká. Jestli to tady čtou ze záhrobí, tak musí chcípat smíchy.

Já bych to třeba dělat nechtěla.:-)))) Ještě jen za 160Kč na hodinu. Radši bych si za ty peníze našla něco v kanceláři.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80059
1.3.23 18:04
@Zumpa píše:

tak práce prodavačky v Lidlu je opravdu těžká, tam každý dělá všechno, střídají se štafetově, každý má na uších sluchátka a mikrofon a neustále je pod dohledem vedoucí, neskutečná buzerace - a vyskladňování zboží z palet opravdu těžká práce je a vždycky byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21054
1.3.23 18:07

@stinga ale tomu taky odpovídá finanční ohodnocení. Za mě naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.3.23 18:09
@stinga píše:
tak práce prodavačky v Lidlu je opravdu těžká, tam každý dělá všechno, střídají se štafetově, každý má na uších sluchátka a mikrofon a neustále je pod dohledem vedoucí, neskutečná buzerace - a vyskladňování zboží z palet opravdu těžká práce je a vždycky byla

Ještě tak ti, co dělají na HPP, mají celkem slušný plat, ale brigádníci nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80059
1.3.23 18:14
@Cenarius píše:
@stinga ale tomu taky odpovídá finanční ohodnocení. Za mě naprosto v pohodě.

však jo, to nerozporuju,
ale že je to těžká práce, je pravda
tak na horníka to nemá, ale žádné leháro tam nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81194
1.3.23 18:28

A kde se hledá dobře placená a lehká práce? Podotýkám, že i duševní práce je dřina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16235
1.3.23 18:28
@ZuzaM píše:
Já bych to třeba dělat nechtěla.:-)))) Ještě jen za 160Kč na hodinu. Radši bych si za ty peníze našla něco v kanceláři.:-)

Já bych to také nechtěl dělat, ale procházet se s elektrickým paleťákem po krámě, sedět za kasou a občas vykládat zboží, to fakt není těžká práce. Jsme nechutně rozmlsaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81194
1.3.23 18:31

@Zumpa No ale uznej, že je to nemravné. Chtít po lidech, aby za peníze ještě pracovali? No kde to jsme? Nestačí, že do té práce musí chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.23 18:34

@ZuzaM ptala jsem se paní co mi volala a pozvala na pohovor, ta mi řekla že si to naplánuju podle rozvrhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4571
1.3.23 18:34

Přijde mi, že třeba s porovnání s Kaufem je to makačka. Kauf pro mě byla větší pohoda jako brigádníka a u nás teda hodně vyšli vstříc, co se týká směn. Ale to je asi pobočka od pobočky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9314
1.3.23 18:39

U lidlu mě fascinuje nutnost markovat věci u pokladny jako při nějakém závodu :roll: což mají nějak sledované na minuty nebo snad i sekundy. A co nejrychleji vzít dalšího zákazníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16235
1.3.23 18:39
@inkakřivák píše:
@Zumpa No ale uznej, že je to nemravné. Chtít po lidech, aby za peníze ještě pracovali? No kde to jsme? Nestačí, že do té práce musí chodit?

Mě by zajímalo, jestli by se dnes našel někdo, kdo by celý den vykládal 50kg pytle s cementem. Ručně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat