Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, byl někdo na dovolené v tomto campu http://www.campingpinomare.it/en
Je to tam vhodné na týdenní dovolenou s dětmi?(5 a 1rok), jaké je vybavení, restaurace, obchody? Díky K.
Ahojky,
my byli kousek vedle, Camping Sabbiadoro.
Byli jsme tam s většími dětmi, ale vybavení bylo úžasné!!!
Sociálky čisté, vybavené, teplá voda kdykoliv k dispozici.
U sociálek pračky, místa na mytí nádobí a dokonce kluci našli výrobník ledu (vím, blbina).
Byl tam krásný dětský koutek na hraní, spíš hřiště.
V areálu byla restaurace a obchůdek se vším možným - pozor na elektřinu - mají tam speciální zásuvky, takže jsme museli koupit redukce (asi 13E).
Celkově byl kemp upravený, čistý, na večer klidný a byli jsme moc spokojeni. Ke kempu jsme měli část pláže (asi 5 min) a moře bylo teplé. Jen písek byl zvířený, takže nebylo vidět dno. Dloooouho do moře byla voda jen po kolena, snad cca 20m ![]()
Určitě si to užijete!!! JE tam krásně, jen na promenádách je hrozně moc lidí večer.
V Lignanu jsme byli už asi 6× aje tam nádherně, naši byli v Camping Sabbiadoro a byli nadšeni. Lignano celkově je super.
Ahojky já byla v Lignanu 2× sice a apartmánu,ale oklolí bylo nádherný.Samoobsluhy byly kousek obchody užasný parádně se tam nakupovalo za pár korun.Vyrazily jsme autem v 10.h z Brna a na místě jsme byly v 18.h paráda hned bych tam jela znova
![]()
Díky moc, to se dá z toho „vašeho“ kempu dojít do toho mnou zmiňovanéh? Je to tam všechno u sebe a večer se dá korzovat, případně zajít do obchodu či restaurace? (ne v areálu). S golfkama je to také v pohodě?K.
kvítko píše:
Díky moc, to se dá z toho „vašeho“ kempu dojít do toho mnou zmiňovanéh? Je to tam všechno u sebe a večer se dá korzovat, případně zajít do obchodu či restaurace? (ne v areálu). S golfkama je to také v pohodě?K.
Obchodů je tam hodně. My našli Lidl i Spar, a pak plno malých obchůdků, cukráren, kaváren a obchodů se suvenýry
Mají tam všechno možné a kousek od Lidlu je i aquapark AquaSplash. Byli jsme tam celý den a děcka si to fakt užily ![]()
Tuším, že v úterky bývá v létě vedle aquaparku veliký trh, kde se dá koupit vše od potravin až po oblečení a hračky, domácí potřeby atd. ![]()
Promenády jsou prostředkem města, takže s kočárkem fakt problém nebude. Jen je tam dost lidí.
V kempu denně čistli chodníky, takže ani tam s kočárkem nebudeš mít problém ![]()
Mně celkově přijde, že italské kempy mají dost vysokou úroveň a italové milují děti - bambini
![]()
aquapark Aquasplash - vyžití pro děti i dospěláky
Pro mrňousky je tam taky zábava, je tam restaurace, ale chybí tam zdroj pitné vody, takže bud své nebo koupit si.
jojo, pro dětičky super vyžití, vlastně pro celou rodinu:-) promenáda dlouhá s plno obchudkama, kavárny, restaurace atd. Pěkný přístav, každý si tam přijde na své ![]()
Holky, super tipy, v Lignanu jsme ještě nebyli, předloni v Caorle, to se nám líbilo.
Ještě prosím taková blbá otázka, kdy jste tam byli, na kolik tak vyjde to ubytování v tom kempu pro rodinu? Chceme jet 2-3 rodiny s dětmi. Mám informace jen v němčině a nějak jsem z těch jejich cen zmatená. Díky moc za informace.
kvítko píše:
Holky, super tipy, v Lignanu jsme ještě nebyli, předloni v Caorle, to se nám líbilo.
Ještě prosím taková blbá otázka, kdy jste tam byli, na kolik tak vyjde to ubytování v tom kempu pro rodinu? Chceme jet 2-3 rodiny s dětmi. Mám informace jen v němčině a nějak jsem z těch jejich cen zmatená. Díky moc za informace.
My v tom Sabbiadore platili za 3 lidi + stan + auto + elektřina cca 5300,–. Ale to bylo před 3 lety. Jeli jsme na konci srpna na týden a počasí jsme měli nádherné.
Koukala jsem na to Pino, a tam by nás tři vyšla dovolená na týden na 10.000,– ve stanu.
Mají tam ale i ty jejich mobilhomy - něco jako malé domečky pro klienty, ale je tam i ceník v Eurech, tak si to najdi - jak to tam je, zda za osobu či cena za mobilhome -)
Prosím, prosím, nevíte ještě někdo, jak to tam vypadá s komárama? Budeme mít přece jen malé děti.
kvítko píše:
Prosím, prosím, nevíte ještě někdo, jak to tam vypadá s komárama? Budeme mít přece jen malé děti.
Neměli jsme problém
preventivně jsme koupili a pálili takvoé ty spirály proti hmyzu večer, když jsme seděli u stanů ![]()