Kam příští víkend bez dětí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3140
26.2.11 19:40

kam příští víkend bez dětí?

Ahoj,
jdu si pro tip- máme na příští sobotu a neděli pro děti zajištěné hlídání a chtěli bychom někam s manželem vyrazit. Manžel by si představoval nějaký wellness pobyt, masáže, bazén, vířivka, atd. Potíž je, že já jsem v 8 měsíci těhotenství a tak nevím nevím, co bych tak z takovéto nabídky mohla využít, možná tak nějakou kosmetiku, kadeřníka, apod. Ale ráda bych to směřovala někam, kde se dá i někam vyrazit večer, do kina, do divadla, nebo kde se příští víkend něco zajímavého děje, abychom z toho něco měli oba.
Neporadíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65281
26.2.11 19:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.2.11 21:06

take bych doporucila ten Liberec, ale tak muzes vyuzit i obycejny relax wellness pobyt, vetsinou maji v nabidce i tehu masaze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
26.2.11 22:05
me2dova píše:
Ahoj,
jdu si pro tip- máme na příští sobotu a neděli pro děti zajištěné hlídání a chtěli bychom někam s manželem vyrazit. Manžel by si představoval nějaký wellness pobyt, masáže, bazén, vířivka, atd. Potíž je, že já jsem v 8 měsíci těhotenství a tak nevím nevím, co bych tak z takovéto nabídky mohla využít, možná tak nějakou kosmetiku, kadeřníka, apod. Ale ráda bych to směřovala někam, kde se dá i někam vyrazit večer, do kina, do divadla, nebo kde se příští víkend něco zajímavého děje, abychom z toho něco měli oba.
Neporadíte?

Mrkni na aukro mají tam zajímavé nabídky a dobré ceny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
26.2.11 22:44

Ahojky, záleží odkud jsi, jak to chceš daleko a za kolik ? :-D
Já doporučuju Poděbrady kdekoli. A např. hotel Golfi je super. Dělají wellnes víkendy - balíčky na míru, mají širokou nabídku všech služeb - bazén, whirpool, masáže, solná jeskyně… Dělají i masáže pro těhotné spojené se zábaly s drahými kameny…je tam kosmetika. Poděbrady jsou krásné a je tam velké vyžití i mimo hotel :mrgreen: S cenou se dostaneš tak cca na 2500,–/os./2noci a výš.

A pak doporučuju Hlubokou !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
27.2.11 06:45

Dík za tipy, asi pojedem do toho Liberce, ten mě předtím nějak vůbec nenapadl, asi jak to není lázeňské město. V Poděbradech jsme s manželem byli v lázních na týden, to jsme ještě byli bezdětní a co si tak vzpomínám, tak lázeňské procedury byly super, ubytování taky, ale té kultury tam bylo pomálu- jediné, co nás za ten týden kulturně obohatilo byl večer s písničkami Karla Hašlera, kde jsme naším příchodem snížili věkový průměr asi o 40 let. Ale je fakt, že tenkrát jsme si vystačili i bez kultury :oops:
Na Hlubokou se někdy chystám s dětma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65281
27.2.11 07:52

My v tom babyonu na víken byli jednou–dostala jsem to k narozkám,takže nějaký balíček,byla v tom masáž pro oba,večeře v salonku a ještě nco–už nevím
Jinak si myslím,že jak je to vše pod jednou střechou,určo si najdete to svoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
24.3.11 12:42

Ahoj holky, jsem taky v 8. měsíci a nevím, co vymyslet na víkend. Chtěla bych nějaký relax pro mě i pro manžela, než budu rodit, ale to, co jsem našla, se většinou nehodí pro těhotné. Ráda bych někam zajela, ale ne tak daleko jako je Liberec, víte o něčem na Moravě nebo ne tak daleko od Ostravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
24.3.11 12:50

Amando, výborný je kemp Baldovec v Moravském krasu, ale to je od vás taky docela daleko. Hezké chaty nebo apartmány (nic a la pionýrský tábor :lol: ) a wellness centrum. Sauna, vířivka, masáže, ale nevím, jak je to vhodné pro těhotné. Taky nevím, co máte rádi, je to uprostřed lesů. Takže kultura 30 km v Brně. Výborně tam vaří a hezky se o vás starají. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
24.3.11 12:54

Tady jsou ty víkendové pobyty http://www.baldovec.cz/…-pobyty.html a ubytování u těch wellness pobytů je (loni bylo) v chatách Finlandia. Nevím, jestli to je reklama, ale byli jsme tam loni a ještě sestra a známí a všichni si to pochvalovali. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
24.3.11 13:14

Amando, podívej se na Slevomat. Je tam teď akce na víkendový pobyt na penzionu Jízdárna na Morávce v Beskydech. Lekci jízdy na koni bys asi nezužitkovala, ale venkovní vířivka je super, je tam krásně a leccos se dá vymyslet i v okolí. Máme odtama kousek chalupu, na Jízdárnu jezdíme občas na oběd, kluci tam jezdili na poníkovi a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
24.3.11 13:18
LucaLuca píše:
Tady jsou ty víkendové pobyty http://www.baldovec.cz/…-pobyty.html a ubytování u těch wellness pobytů je (loni bylo) v chatách Finlandia. Nevím, jestli to je reklama, ale byli jsme tam loni a ještě sestra a známí a všichni si to pochvalovali. :palec:

Baldovec vypadá opravdu zajímavě-také bych nad tím uvažovala.Ale jelikož proi nás je to celkem daleko,tak bych brala pobyt od čtvrtka-zkusím tam písnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
24.3.11 13:22

http://www.boudamama.cz/…telu-zdarma/

Jinak toto je odkaz na opravdu super hotel.A nabídka vypadá moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
25.3.11 11:26

Myslíte, že můžu v 35.tt do vířivky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
25.3.11 12:15

Baldovec vypadá perfektně, ale skoro celé dva tisíce za jednu osobu je pro nás v současné době hodně. Ještě k tomu je tam vstup do vodního světa jen dvě hodiny za celý pobyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí