Dovolená v Orlických horách?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
3.3.11 19:24

Dovolená v Orlických horách?

Ahoj,
nemáte některá zkušenost s dovolenou v Orlických horách. Tedy konkrétně mám na mysli letní dovolenou s dvouletým mrňouskem. Rádi bychom nějaké ubytování v penzionu, nejlépe s bazénem. Také jsem se chtěla zeptat, zda je tam možnost vyjížděk s kočárkem a pokud ano…brát golfky nebo raději sporťák? Předem díky za každý typ 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1672
3.3.11 21:32

Přímo tip asi nemám, ale hrozně hezký je to na Pastvinské přehradě. Supr je taky kemp v Žamberku, kde hnedka vedle je koupaliště. Ale na Pastvinách je nádherně. Jsem kousek odtud :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.3.11 22:44

Tak já mám Orličky proježděné v létě na kolech. Byli jsme ale v relativně jednoduchém ubytování (chata Perla v Říčkách) bez tak malého dítěte, takže to bych asi nedoporučovala. Ale v zimě jsme jednou byli v hotelu Michal tamtéž a tam mají saunu, budovali vířivku (jestli už stojí, to nevím) a v hotelu Konšel snad bazén mají. Jinak pokud chcete chodit po horách (vyjet si nahoru na hřebenovku) tak určitě kočár. Jsou to takové rozbité asfaltky. Ale určitě se najdou i terény pro golfky. Zase nevím, jak je to s kočárkem a lanovkou, jestli ti ho umožní vzít. Ale na netu najdeš všechno potřebné info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
3.3.11 23:19
VERCATOMIK píše:
Přímo tip asi nemám, ale hrozně hezký je to na Pastvinské přehradě. Supr je taky kemp v Žamberku, kde hnedka vedle je koupaliště. Ale na Pastvinách je nádherně. Jsem kousek odtud :wink:
Žamberk je super,my tam jezdíme s dětmi několik let,skvělej aquapark hned vedle kempu,od kempu vede in-line stezka ,minigolf,tenis atd.Večer je tam atmosféra jak někde v přímořským letovisku.Restaurace je cenově přijatelná a moc nám tam chutná.Ubytování jsou chatky a soc. zařízení je společný,ale vše dokonale čistý.Výletů se dá taky podniknout plno-Letohrad,bludiště v Brandýse n/O,Rychnov n.K..Hledej Autocamping Pod černým lesem :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.3.11 12:23

Děkuju všem za dobré rady :palec: Zkusíme asi ten Žamberk. Už teď se moooc těším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
25.3.11 21:58

My byli na dovci v Orlickych horach loni, taky dvoulety dite. Bydleli jsme na penzionu v Kunvaldu, ale byl to statek a bylo tam dost much, takze az tak nedoporucuju. Nicmene Orlicky hory jsou uzasny, byla jsem nadsena. My je teda projizdeli hlavne na kolech, urcite doporucuji navstivit zamek Castolovice, je tam bezva zahrada, kde ma zamecka pani zverinec, neco jako zamecka ZOO. Prohlidku jsme zvladli s tim, ze pokud by nam prcek zlobil, tak pruvodkyne zavola kolegyni a prohlidku predcasne ukoncime, ale nakonec jsme to zvladli. Moc hezky je to kolem Divoke Orlice od Paseracke lavky, ale je to nezpevnena cesta. Vyborny adrenalinovy areal jsou Ceske Petrovice, tam si najde kazdy svoje, Zorbing, tubing, trikolky na sjezdovce, trampolina, krmeni pstruhu, koz.. moc prijemny areal. Na Pastviny nemam dobre vzpominky, syna tam kousla zelva na vystave plazu a nikdo tam nemel lekarnicku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí