Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny… Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s Biewer yorkšír a jestli líná? Vím že yorkšír nelíná vůbec ale nevím jak je to s tímhle… Moc děkuji za odpovědi ![]()
Sousedka má yorkšíra a musí ho sem tam vyčesat, aby neměla pak chlupy všude. ![]()
@zulitvi píše:
Sousedka má yorkšíra a musí ho sem tam vyčesat, aby neměla pak chlupy všude.
Tak to slyším poprvé, máme doma yorkšíra a nikde ani chloupek a sousedka má psa nebo fenečku?
Líná naprosto každý pes (vyjma naháčů).. Mám nelínavou čubu (čínská chochole) a nejsou z ní tuny chlupů ale trochu prostě líná a dost chlupů vyčešu.. Ta srst odumírá a obměňuje se.. Plyšák nelíná..
@Almira-Alm píše:
Líná naprosto každý pes (vyjma naháčů).. Mám nelínavou čubu (čínská chochole) a nejsou z ní tuny chlupů ale trochu prostě líná a dost chlupů vyčešu.. Ta srst odumírá a obměňuje se.. Plyšák nelíná..
V tom případě je náš pes křížený s plyšákem
známá má taky yorkšíra a také jí nelíná nikde ani chloupek ![]()
@Xxxxxx Je to pes. Ale ne že by z něj vyloženě bylo hodně chlupů. Jen občas vyčesává a vyčeše jich dost. ![]()
@zulitvi píše:
@Xxxxxx Je to pes. Ale ne že by z něj vyloženě bylo hodně chlupů. Jen občas vyčesává a vyčeše jich dost.
Tak to zírám a já měla za to že yorkšír je asi vyjímečný že nepustí ani chlupa… J e to tedy divný, protože my nemáme ani chloupek a jestli jo, tak jsem zatím na žádný nenarazila ![]()
@Xxxxxx je to pes? Je to zvíře? Líná všechno, i tobě padají vlasy ![]()
@Bibušenka píše:
@Xxxxxx je to pes? Je to zvíře? Líná všechno, i tobě padají vlasy
V tom případě máme jedinečného psa, nepustí ani chlupa a má známa tak též yorkšíra a také ne… Nevím, nechápu ale je to tak, jen tak pro nic za nic bych to nepsala ![]()
Měla jsem jorka a nikde ani chlup. Má srst podobnou lidskému vlasu ![]()
@Kyslíková píše:
Měla jsem jorka a nikde ani chlup. Má srst podobnou lidskému vlasu
To jsem ráda že se našel ještě někdo alespoň nevypadám jako bych si vymýšlela ![]()
Určitě bude línat míň a navíc chlupy půjdou dobře odstranit. Třeba moje krátkosrsté čivavky - to je jiná! ![]()
Chlup se zapíchne a nepustí.
@Xxxxxx píše:
Zdravím všechny… Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s Biewer yorkšír a jestli líná? Vím že yorkšír nelíná vůbec ale nevím jak je to s tímhle… Moc děkuji za odpovědi
ne nelinaji, jejich strst je jak nase vlasy…najdes obcas na necem takovy jakoze chomacicek, kdyz vycesvas pravidlene tak vubec nic…mam tri doma ![]()
@KackaDoup píše:
ne nelinaji, jejich strst je jak nase vlasy…najdes obcas na necem takovy jakoze chomacicek, kdyz vycesvas pravidlene tak vubec nic…mam tri doma
A vy máte yorkšírky nebo biewra? Mě by zajímalo jak to s línáním má ten biewer ![]()
@Xxxxxx píše:
A vy máte yorkšírky nebo biewra? Mě by zajímalo jak to s línáním má ten biewer
mame normalni jorksiry, ale vzhledm ek tomu ze tady je rozdil jen v barve tak jiste zadny rozdil neni ![]()