Líně saje a usíná u láhve

36
24.5.15 13:09

Líně saje a usíná u láhve

Ahoj maminky, nenašla jsem tu podobné téma a jsem docela zoufalá. Malému je 6 týdnů a jsme plně na umělým a poslední dobou líně saje a usíná u lahve. Když ho dám do postýlky, tak se probere a pláče hlady. Ze začátku jsme měli nutrilon, to baštil dobře, ale měl po něm zácpu, tak na doporučení kamarádek máme sunar. Zácpa už není, ale zase problém v tomto usínání. Vypije tak 100 ml za hodinu. Ten sunar je trošku hustší, tak jsem zkusila savičku s větší dírkou, ale bylo to samé a když už pil, tak hrozně hltal a pak vše vyblinkal. Přibírá dobře, v tom problém není. Nevím co s ním, jestli mu sunar nechutná, zkusit jiné mlíčko a nebo ještě počkat. Budu vděčná za všechny rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10248
24.5.15 13:14

A pláče tedy hlady?
100ml za hodinu to pije po hodině vždycky?
Kolik vypije za den? a kolik váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.5.15 13:27

Určitě hlady, má ručičky u pusinky a když mu dám k pusince prstík, tak hledá jak blázen. Za den vypije tak 500 ml plus minus 50 ml, jak kdy. Porodní váha byla 4170 a ted váží 4900.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.5.15 13:41

Udělat větší dorku, ale ne zase tak velkou, aby to zhltal. Sunar je obecně velmi chutné mléko, takže si nemyslím, ze by mu nechutnal. Spise je lenivý Tvůj syn :mrgreen: Já na tady tohle, kdy se malý prejidal dávala cajicek fenyklovy anebo dudlik. Ony ta miminka si chtějí občas jen tak sat, dudlat. Neznamená to vždycky hlad. Zkus cajik, a uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
24.5.15 13:42

To vypije málo.
Můj syn má taky 6t a pije 8×cca 90/100ml denně Hipp mléka.
Lahvičku mám MAM.

Zpočátku neuměl moc dobře pít, tak jsem ho např. v půlce lahve nechala odříhnout, trochu se probral a pokračovalo se dál ;)

Tak ho zkus nějak budit, pošimrat pod bradou, na noze apod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
24.5.15 13:48

@terulína Můj syn taky pil tak +/- 500ml denně a stačilo mu to, přibýval krásně. Těch 800-1000ml udělá za den teď ve 4 měsících. Každé dítě je jiný žrout ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
24.5.15 13:59

Ahoj!

A i přes den je hodně spavý? Neměl novorozeneckou žloutenku?

Zkusila bych krmit méně oblečeného, třeba jen v plíně. Děti usínají, když je jim teplo.
V průběhu kojení nechat odříhnout a pak znovu pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.5.15 16:03

Ano je spavý při každym krmení. Žloutenku neměl. No zkoušim ho pořád probouzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová