Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den, mám 5ti týdenní holčičku. Již od porodnice jsme na UM Hipp, dcerka se mi pár dní zpátky osypala, prvně na tváříčkách teď i na tělíčku. malými pupínky, na omak je kůže taková drsná. Neměnili jsme prací prášek, mažeme slunečnicovým olejem, také delší dobu na doporučení dr. Je možné aby se projevila alergie na mléko po takové době?
Máme to samé. Je nám 2,5 měsíce. Do minulého týdne jsme kojili a teď jsme museli přejít na UM. „Pupínky“ máme tak 3 týdny, doktorka řekla, jen promazávat, že to nic není, tak čekáme, až to zmizí.
@Sůvička15 Muzu se zeptat cim mazete? Ja uz vyzkousela kde co a neprijde mi zlepseni
My jsme na UM od zacatku ale pupinky se objevily az ted poslednich par dni ![]()
Doktorka nám napsala nějakou míchanou mastičku. Neobsahuje žádné kortikoidy ani nic podobného, je to čistě jen na promazávání. Vím jen, že obsahuje sluneč. olej, glycerin… to jsem z receptu vyčetla, víc nevím
![]()
Já s ní radši dneska taky skočím, aspon pro uklidnění, že se třeba nic neděje a je to normální. Tak uvidíme. A když to něco bude aspoň to začneme řešit. Děkuju ![]()
Tak jsme dostali krem Lipobase:) Je to pry normalni vyrazka ktera se u deti v jejim veku dela. Tak uvidime jestli zabere.