Vyrážka z mléka

25
23.5.15 07:23

Vyrážka z mléka

Dobrý den, mám 5ti týdenní holčičku. Již od porodnice jsme na UM Hipp, dcerka se mi pár dní zpátky osypala, prvně na tváříčkách teď i na tělíčku. malými pupínky, na omak je kůže taková drsná. Neměnili jsme prací prášek, mažeme slunečnicovým olejem, také delší dobu na doporučení dr. Je možné aby se projevila alergie na mléko po takové době?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.5.15 18:12

Máme to samé. Je nám 2,5 měsíce. Do minulého týdne jsme kojili a teď jsme museli přejít na UM. „Pupínky“ máme tak 3 týdny, doktorka řekla, jen promazávat, že to nic není, tak čekáme, až to zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.5.15 05:49

@Sůvička15 Muzu se zeptat cim mazete? Ja uz vyzkousela kde co a neprijde mi zlepseni :(My jsme na UM od zacatku ale pupinky se objevily az ted poslednich par dni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.15 18:18

Doktorka nám napsala nějakou míchanou mastičku. Neobsahuje žádné kortikoidy ani nic podobného, je to čistě jen na promazávání. Vím jen, že obsahuje sluneč. olej, glycerin… to jsem z receptu vyčetla, víc nevím :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.5.15 06:37

Já s ní radši dneska taky skočím, aspon pro uklidnění, že se třeba nic neděje a je to normální. Tak uvidíme. A když to něco bude aspoň to začneme řešit. Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.15 18:09

Dejte vědět, jak jste dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.5.15 08:33

Tak jsme dostali krem Lipobase:) Je to pry normalni vyrazka ktera se u deti v jejim veku dela. Tak uvidime jestli zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová