Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych koupit lístky na MS v hokeji 2015 jako dárek, dneska jsme slyšela, že možná i nebudou, neví někdo, kde je možné je ještě sehnat? děkuji
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Myslim, ze na cesky zapasy uz mas smulu..to bylo pryc okamzite. Zkus na ruznych diskuzich..nekdo treba koupil vic..casem se to bude ruzne prodavat.
@Kyslíková fakt jsou na CZE pryc? Tak tim lip pro me, budu koukat na gauci a neutratim
ale chtela jsem. Opet jim kolabová system, tak buhvi, kolik se ceho prodalo ![]()
Máme vstupenky, koupili jsme u pokladny byli jsme 2. v řadě a i na netu, ale člověk musel mít trpělivost tam klikat aby ho to pustilo a dopoledne už byli češi fuč ale jiné lístky my měly být ještě k mání ![]()
Balíčky na play-off pořád jsou a když se budeme modlit, tak třeba naši budou ještě hrát
jinak jsem četla, že vstupenky na jednotlivá utkání mají být k prodeji v únoru
Taky jsem sedela od rana na netu, chteli jsme 5 balicku, ten system uplne na houby, porad mi to jen psalo ze jsem ve fronte, prihlasila jsem se snad do fronty vsude kde byli v zapasech cesi, chteli jsme hlavne s Kanadou nebo Svedskem, no jako vetsina kupujicich, pak jsem cetla ze ty byly pryc hned, a pak najednou na me skocilo vyber 5 mist na Francii, tak mame aspon to, tak mam radost., ja sice nejedu, chtela jsem pro manzela, pro tchana a pro kamaradku..
na cernym trhu budou urcite, 3× tak drazsi.. minimalne.. a v unoru daji do prodeje ne balicky ale na jednotlivy utkani, ale to pry bude jen v radech desitek kusu..co jsem se divala cesky zapasy jsou uplne vyprodany, ty kde my nehrajem jeste nektery jsou.. a pak zkusit cihat dneska v noci, ze stredy na ctvrtek, to konci rezervyce, tak pokud nejdo nevyzvedne uvolni se k prodeji, ale to bude urcite zas hned pryc
@kasandra7 ja o tom uvazovala taky, manzel ale nemel s kym jit, tak to zrusil. Podle me uz bude pozde, ceske zapasy budou vyprodane. Anebo o dost drazsi, kdyz to koupis neoficialne.
V únoru se nebudou prodávat balíčky, ale jednotlivé kusy vstupenek které zbyly, jelikož jsou vstupenky na zápas s čechy vyprodané tak už v únoru nebudou
teď jde koupit jen ne na čechy už…
A nevíte za kolik se dají sehnat někde ještě lístky na český zápas třeba na tom aukru? je jedno jestli to je ostrava/praha nebo proti komu to bude ![]()
@mala-eva zrovna ve zpravach bylo ze nabizi listky i za 10tis, cerny trh…
@Anonymní píše:
V únoru se nebudou prodávat balíčky, ale jednotlivé kusy vstupenek které zbyly, jelikož jsou vstupenky na zápas s čechy vyprodané tak už v únoru nebudouteď jde koupit jen ne na čechy už…
Neco malo do prodeje pujde v tom unoru na ty jednotlivy utkani, vcera to rikal nekdo z toho sazkaticketu, ze ted vyprodali to mnozstvi co meli dany na balicky, pak maji urcity mnozstvi na ty jednotlivy zapasy, coz budou prodavat v unoru, ale to bude pry jen v desitkach kusu
Je to hezkej byznys
kdybych o tom věděla dřív, nakoupim a přeprodávám taky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat