LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
14.4.08 22:46

Tady je popisek k té ohrádce. Trošku pohledej, třeba tam bude někdo z Lípy - ušetříš za dopravu. ;)

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

a takhle si v ní hoví Matýsek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.4.08 22:56

Matyáškovi vše nej nej k 5 měsícům.
Míno - to ale muselo bolet a asi ještě bolí, co? Au Au
Hildo, Adel - to bude dobrý, taky to mívám :?

My byli na neurologii, tak prý vše OK, na rehabce nás taky pochválila, nedala nám žádné cviky a máme přijít za měsíc 8O A máme povoleno očkování, ale jen něco. Tak uvidíme ve čtvrtek v poradně.
Olívek taky kouká z kočárku, jak jsem psala, chodím s ním na houpačku, to se mu líbí. Když ho dám zpátky tak neřve - teda zatíím. Každý den uvažuju, že vybalím sporťák, tak snad zítra…

Byla jsem v lékárně, že chci něco na odkašlávání a že kojím. Tak prý sirup Hedelix, ten je pro kojící. No a v letáčku píšou že se nesmí při kojení, tak jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
15.4.08 09:17

Dobré ránko,

u nás zatím svítí slunko, uvidíme, jak dlouho to vydrží…

Ještě opožděně Matyáškovi k pěti měsícům http://www.celysvet.cz/…le/s3411.gif

My sporťákem nejezdíme, sice bych mohla přestrojit náš starý roan na sporťák, ale ještě počkám. Máme objednaný nový kočár, ten X-lander XA, ka-tko, bohužel bude ve skladu až v červnu. Taky bude zelený, jako má Enasus, doufám, že taky tak hezký… Už se moc těším… A s tím, jak Alička pláče, mně by se taky líbilo v náruči víc, určitě jde o zvyk.

Tak, Napoly, ukaž nám svůj výtvor… :)

Teď jsem si všimla, že inventář ka-tka je zaregistrovaná od léta 2004, to ještě nečekala ani první dítko, to je něco… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.4.08 09:37

Ahojte

Matyaskovi vse nejlepsi k vyroci!

S tim spotrakem, chci a nechci ho vyndat… precejen v ty korbicce je tak hezky uzavrena.........nemusim ji poutat, staci napolohovat a vidi ven, ja asi jeste pockam...........az ji zacne byt mala.

My jeste porad taky jedeme v tech dvojkach plinach.......takze mala je opravdu malicka......ale mrska uz se otaci jako nic.

No a dostava uz pravidelne trosku zeleninky na obed- asi 5 lzicek, vic nechce, ale i to je uspech. Mlika mam porad dost, to jsem rada, ale trapi mne ze nic jineho nevypije a jedine prso

Mino, to je zasrana bolest spalit se.........fuj, minule mi prsklo par kapek z konvice a malem jsem omdlela......

Brusle, ja jedny doma mam, ale nemam kam dat druhe dite........ takze nerealizovatelne.......
nAPOLY jak jsi dopadla s malovanim?

Jo a jsem ostrihana, krasavice :-D

A dalsi novinka, jedeme na dovcu s mym brachou a jeho rodinou, co sme ted u nich........... hadejte kam????? baibaivan

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jo a stim prihlasenim..... ja jsem pristupovala k tehu zodpovedne, nejdriv jsem si nasla na netu, jak se to dela, mereni &bt a podobne veci a pak az naostro… a tahleta stranka se mi moooc libila a tak jsem se prihlasila.

Baby, to fakt nikdo nema alergiu a neberie nic pri kojeni???? tO MAM RADEJI CHCIPNOUT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.4.08 09:40

hELMITKO, TEN ZELENY xa JE HEZKY, ALE MNE OSOBNE VIC REZE TEN CERVENY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
15.4.08 09:43

dobré dopoledne,
tak my dneska nejdeme cvičit páč Filipos je nějakej podezřele neklidnej a pěkně kašle…

obrázky hodím večer jelikož mi vypověděla službu fixa, takže mám hotovýho jen TWEETYHO :wink:

tak já jdu vařit oběd - táta nám chce jít do práce dřív, tak ať je navaříno ( :? )

zatím pápá…

jo a KAČ-KO - nechcípej!!!!! ještě vydrž do srazíku :wink:

holky a ještě mě tak napadlo - ta cena je za noc nebo za den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.4.08 09:46

nAPOLY, CENA JE VZDY ZA NOC--------

na sraz se tesim........to jo, ale co ja si oliknu? no nevim nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.4.08 10:15

Ka-tko pak se pochlub jak ti to sluší. Baibaivan - asi jsem natvrdlá :?
Jitunka je šikovná, 5 lžiček stačí, Oliver sní pořádnou dávku, ale pak si tu kozu musí aspoň na pár cucnutí vzít. Aspoň někoho ty moje kozy tak berou :(
A teda to číslo u tvých příspěvků - se nedivím, že jsi inventář.
Napoly ty jsi pilná, maluješ, vaříš, ale :dance: už tady dlouho nebyly :lol:
Helmitko doufej,že nebudeš na kočár čekat jako holky na sedačky :wink:
Dneska jsem sestavila sporťák, jsem si mákla, páč jsem někam založila návod :oops: No, ale jsem si uvědomila, že teď bude mnohem složitější vzít jen podvozek a autosedačku. Uvidím, jak se tam bude Olívkovi líbit, třeba tam ještě vrznu korbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
15.4.08 10:27

Ahojky!!!

Nestíhám…příští týden mě čeká zkouška ze statistiky a vzhlede k tomu, že kromě trojčlenky v tom docela plavu, tak je to záhul. takže se učím a taky se snažím věnovat malému!

JINAK PROTIVNÝCH DĚTÍ JE TADY ASI POVÍC…MY K NIM TOTIŽ TAKY PATŘÍME!

Všem oslavencům nej, nej, nej!!!

Napoly …ty jsi teda nezničitelná! Jak dokončíš stěnu doma, můžeš dojet k nám, taky byhc potřebovala nakreslit ten výtvor na zeď!

Enasus …taky už vytahujem sporťák. Budeme jej nasazovat asi v pátek. Jenom pořád nemám dořešený, jestli koupím deštník nebo sluneční stříšku. Ono to cenově vyjde na stejno, jenom jde o tu praktičnost!

Katko …ani ses nepochlubila, jak se ti dělají nehtíky????? jde to zvládnout i sama,?????

Miiri …a jakou máte barvu podložky do sporťáku?? my máme lima, ale teď se mi mooc začala líbit ta sytě modrá, tak nevím, nevím, zda odolám!!!!

Adel …nás si taky předvolali na ramínko a sestřička se mě asi 10× zeptala, zda bych přišla i sama a jestli si pohlídám to přeočkování, na které musíme jít. A jestli budëme za dva roky bydlet tam, kde nyní…no myslela jsem, že na ni :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.4.08 10:32

Petule - máš můj obdiv - ke všemu ještě zkoušky 8O Podložku nemám žádnou, tenkrát jsme ji nekoupili, tak chci jít dneska a nevím jakou vyberu :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.4.08 10:34

Miri, moje kozy Jitku taky berou, kdykoliv je vidi, sup otocka na bok, nebo se privine k triku.

jedeme do bibione

Peto, tak hodne stesti.........protivku mam taky, ted mamka hlida.
Jo a nehty se daji zvladnout, ale uz mne to preslo, asi si zajdu na modelaz.........

jo a Miiri mas prvdu, kd&yz na:,–(im sportak, kam bupnu sedacku???? to nedomysleli soudruzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
15.4.08 10:41

No jo Ka-tko jsem fakt natvrdlá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
15.4.08 11:01

Tak nevím,

jak se projevuje ta protivnost vašich dětí? Mě to teda začíná dost štvát. Anežce ukážu hračku, podívá se a začne brečet. Ukážu další a další a nic. Dělám opičky a nic. Po:,–(ím do křesílka, předložím hračky a za chvilku slyším naštvaný řev. Cvičíme spolu, řev. Jediné, co trochu pomáhá, je vzít do náruče, pohoupat, ponosit, ale běda, když ji chci položit. Že by ji všechno tak nudilo, anebo je naštvaná, že ty hračky neumí pořádně uchopit? Teď píšu a nohou houpu Anežku v křesílku, zatím nevyvádí… Máte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
15.4.08 12:25

čus baby,
tak tady dneska sluníčko nesvítí :cry: Je zataženo, nic moc…
Helmitko u nás je to úplně stejný, jak položim tak je řev… Večer při usínání taky, už asi 14 dní, vždycky usínal sám, broukal si a usnul Teď je každej večer půl až hodinovej řev, chodím tam co 5 minut, jen odejdu tak začne znova :roll: Hračky nás nebaví, křesílko nás nebaví… Už ani ten kočár neni co bejval, vždycky jsem ho tam položila a byl spokojenej i když jsme stáli, teď nesmim zastavit jinak je řev :roll:
No nic, dopiju kafe a musim s tygrem ven nebo ho :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
15.4.08 12:38

ahoooj!
ted tu byla prava jarni bourka 8O parada!

Katko, ja se taky chystam na alergologii (loni jsem dostala pod pultikem od obvodacky…chachaaa, ted si nemuzu vzpomenout co :roll: :evil: , bo se mi nechtelo na alerg. jet - mam to daleko :oops: - tak jsem si rikala, ze kdyz to slo v tehu, snad nebude vadit pri kojeni?! no ale musim to nekde najit, abych zjistila, coze to za pilule bylo :roll: :lol: ).
jooo, a hod foto hlavy :wink: mne tak deeesne padaji vlasy, ze chci tento tyden ucinit razantni strih :?

Helmitko, no tak nejak podobne :roll: :evil: pomahaji jen ksichty, blbinky a noseni - jenze to toho zas clovek moc neudela…

petule, at se ti dobre uci!

miiri, s tim hedelixem to je teda divny :? jak to teda vyresis?

sportak - my jsme jeste v hlubokem a dokud nebude extra teplo nebo se mu to nebude extra nelibit, zustanem… ne ze by ted v kocaru nemel zachvaty zurivosti - resim tak, ze s sebou vozim i satek, a kdyz se dostane do rause, supnu ho tam (a lidi cucej do kocaru, kde je to 2. miminko :lol: ). zatim si ale uzivam pocit, ze je to jeste male miminko - velkeho rostaka uz budu mit cely zivot :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí