Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
ještě jen hodně po tichu nevypadá tu některá už na září 2007????
Já měla poslední MS 2.12.2006, test pozitivní, 16.1. jdu k Dr. snad bude vše v pořádku.
Ahojky.
Tak já možná, ale nevím nevím. Zakládala jsem srpen a nevyšlo to dneska jsem teprve 19 Dc tak u mě je na testování brzy, ale možná to vyjde snažíme se teprve 2 měsíc. jinak moc gratuluji
Hurááá, konečně někdo založil září!!
Koutecko, já měla poslední MS 23.11., takže podle MS mám TP 30.8., ale já vím, že OVU byla o hodně později…
U dr. jsem byla už 27.12. poprvé na UTZ, to ještě nic neviděl. Dal Duphaston a dneska jsem byla na UTZ znovu a byl vidět váček, potvrdil mi těhu a ubezpečil, že to je tam, kde to být má…
Na další KO jdu 31.1, to by už mělo být vidět srdíčko.
Tak všem přeju, ať je všechno v pořádku!!!
lenulinda píše:
Ahoj LUCI…tak gratuluji…ja uz jsem na neschopence..
Leni, děkuju, já jsem na neschopence už od toho 27.12. ![]()
Tak si užívej těhu! ![]()
Ahoj lenulindo tak jak Ti je a co těhotenství užíváš si co.
Luci moc gratuluji
Ahoj holky,
ráda bych se k vám přidala, ale nevypadá to moc nadějně… snad teda asi říjen 2007… no v úterý jdu na gyndu, tak budu moudřejší…
lenulinda píše:
muzu se zeptat proc jsi na neschopence???
Pro jistotu…
Loni v červnu jsem měla zamlké těhu v 10tt, tak abychom udělali maximum pro to, aby se to neopakovalo…
A navíc mám psychicky dost náročnou práci, neustáleý stres a rozčilování, což není dobré…
Proč Ty?
Sharane třeba to vyjde ještě není nic ztraceno a když tak se snad sejdem v říjnu co
Holky tak to jsem moc ráda
,
mám za sebou 3× IUI a teď v prosinci se manža léčil antibiotikama - měl špatný spermiogram a ani nevíme jak nám to asi vyšlo, měla jsem v plánu v lednu ještě jednu IUI a pak začít s přípravou na IVF…
Nějak o neschopence nepřemýšlím, chci chodit do práce…no uvidíme co řekne Dr. v úterý.
Máte nějaký příznaky? Já mám trošku žaludek na vodě, ale když ho aspoň něčím trošku naplním tak je mi dobře.
Přeji všem co ještě čekají hodně štěstí.
Koutecká
LUCI, tak to bych šla taky hned na neschopenku.....
Mám naštěstí klid v práci, nic namáhavého a šéfová je v pohodě.
Koutecka tak to je moc krásný, když vám to vyšlo a jak dlouho jste se snažili