Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
299
10.1.07 14:58

Jo už to čtu že jdeš na kontrolu 16.1 tak ať je vše ok a kdy jsi si dělala první test a kdy byl pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
10.1.07 15:33

Vůbec jsem s tím nepočítala tak jsem test dělala až teď v sobotu 6.1. protože už jsem měla opravdu hodně velké zpoždění (před laparoskopii jsem měla MS i po 50 dnech, po ní se to ustálilo na 28, myslela jsem si že se to vrací do starých kolejí) tak jsem si test dělal až tak pozdě a ihned se tam ukázala i druhá čárka…
Kdy jsi měla asi tak OVU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
10.1.07 16:41

Asi 11 DC ale nevím to přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
10.1.07 16:54

Ahoj holky,
tak já se potichounku také přidám, včera jsem si dělala test a byly tam // :D MS jsem měla naposledy 5.12. Dnes jsem byla na krvi a zítra dopoledne budu mít výsledky. Snad bude vše ok. Jinak těhulkám přeji pohodové těhotenství a snažilkám, ať brzy najdou na testu //.

Zuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
10.1.07 17:38

Holky tak jsem si myslela že se k vám přidám 3 krát slabě pozitivní test ale dneska dorazila mrcha takže snad příští měsíc. :cry: Jana
Jinak všem mooooc a mooooc gratuluju a přeju at máte zdravá miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
10.1.07 18:08

Drobku, já sem dle měření zjistila, že OVU byla až takhle pozdě, protože tuším, že 24DC jsem měla nejnižší teplotu a pak pomali stoupala a první poz.test byl 33DC, ale byl to jen stín…
Zkus si tady projít nějaké diskuze o BT, je jich tu dost a budeš chytřejší :wink:

Sharane, já teda když jsem brala HA, tak jsem měla menstruaci v pohodě, bez bolestí a chodila na čas jako hodinky. Brala jsem ji od 16-ti let do 25let a pak jsem vy:,–(ila a pak MS byla síla! Bolesti a trvala víc dní…

Vítám Zuzu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
10.1.07 20:03

holky chci Vám popřát pohodové těhu :D

já jsem z října 2006 a když jsem si Vás pročítala tak jsem zjistila že jsem na tom byla jako Koutecka já byla na IUI 3× jednou se zadařilo,ale těhu zamlklo a pak jsem měla jít na histeroskopii a v únoru jsem zjistila,že mám na testu pěkné tlusté čárky bylo to až neuvěřitelné,ale zázraky se opravdu dějí a tak Vám všem přeji ať to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
10.1.07 20:07

Ahojky holky,

moooc Vám gtratuluju. A samozřejmě nejvíc své švagrové Koutecké. Přeju Vám aby všechno dopadlo dobře. Abyste si všechny pořádně první měsíce zablindily, druhý trimestr pořádně užili a třetím se provalily 8) . A hlavně porádně si to užily, protože to strašlivě rychle uteče!

Jani, (doufám, že si mě pamatuješ z října 2006) moc ti přeji aby se // brzo objevily!

pa Soňa a Zuzanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
10.1.07 20:13

Září 2006 zdraví září 2007. Tak ať vám to holky vyjde přesně podle vašich představ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
10.1.07 20:35

Lidunko - zase jsi mě předběhla :lol:

Holky já vám taky přeju pohodové těhu s tím nejkrásnějším koncem - růžovným uzlíčkem v náručí.

Míšenka září 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
10.1.07 20:54

Hej baby vy se fak nasomrujete fšude. :lol: :lol:

Holky jsem taky ze zari2006 a preji vám všem co nejpohodovější těhotenství a krásná zdravá miminka.Jo a pak aby vače diskuze byla stejně ukecaná a fajn jako je ta naše. :wink: http://sirmi.ic.cz/andel/2.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
10.1.07 20:57

Ahoj holky, tak jsem taky se slzou v oku zavzpomínala na začátky. Teď už nám princezna pěkně spinká v postýlce.

Přeji Vám, ať to těhu všechny úspěšně dotáhnete do konce a těšíte se z těch malých uzlíčků. Nakročeno máte dobře.

Září ze Září 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.1.07 21:02

Ahoj,
taky se přidávám k přání pohodového těhotenství a krásných zravých miminek a ať vám to stejně hezky utíká,jako mě mezi holkama ze Září 2006.

Stáňa ze Září2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
10.1.07 22:51

no, jo zase me predbehly, zensky jedny ukecany :lol:

Prejeme vam s Barcou pohodove tehu, rychly porod a zdrava, krasna miminka i maminky. :lol: :lol:

joooo, kdeze lonske snehy jsou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
11.1.07 07:28

zensky zensky vy jste uplne vsude :D (myslim tim zari 2006)

a holky co budete mit termin v zari 2007 prejeme se Standikem vsechno nej nej, pohodove tehu, zdrava miminka a proste to nej ;)

Enka a Standik (Standik si malinko „pospisil“ narodil se na konci srpna ale patrim do minuleho zari ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí